17
Як заощадити гроші на купівлі різдвяних прикрас
Цього року я хочу здивувати гостей напередодні Нового року, а саме: Хочу створити новий будинок. унікальні різдвяні іграшкиЯкий ніхто не буде мати. Я довго думав, що робити, бо є величезна кількість ідей, які можна втілити своїми руками.
Я дуже хотів, щоб бути красивим і легким, тому що я дуже активний людина, і завжди не вистачає часу. І дуже важливо для мене, що іграшки не виглядають яскравими і ромашками, але натуральними і вишуканими. І я знайшов рішення, яке просто ідеально.
Як зробити дерево іграшка Мій вибір впав на білизна Або середню товщину, прикрашену перлово-подібними намистинами.
Редакція "Сайт" У мене є 10 ідей для вас. Флакони А перлові намистини, які можна зробити менше півгодини. Простий, простий і дуже красивий!
Ось покроковий майстер-клас. Як зробити новорічний бал з джутовим близнюком.
Вам потрібно.
Виробництво
Редакційна колегія
Якщо у вас немає піни, як основа для новорічної іграшки, повітряна куля допоможе вам. Необхідно наповнювати до необхідного діаметру майбутньої ялинки і зробити всі ті дії, які показані в майстер класі. Коли шари близнюки повністю висохнуть, можна відбити повітряну куля - роздягнути вузол або просто проколоти голкою.
Як видно, дерево-іграшки Дуже легко, але вони виглядають стильно і красиво. Я думаю, що ми повинні показати наші друзі цю ідею. Я впевнений, що вони будуть любити ці прості та складні рішення!
Я дуже хотів, щоб бути красивим і легким, тому що я дуже активний людина, і завжди не вистачає часу. І дуже важливо для мене, що іграшки не виглядають яскравими і ромашками, але натуральними і вишуканими. І я знайшов рішення, яке просто ідеально.
Як зробити дерево іграшка Мій вибір впав на білизна Або середню товщину, прикрашену перлово-подібними намистинами.
Редакція "Сайт" У мене є 10 ідей для вас. Флакони А перлові намистини, які можна зробити менше півгодини. Простий, простий і дуже красивий!
- Чудова ідея для натхнення! Для виготовлення такої краси використовуйте піни кульки, шпагат, декоративні стрічки, намистини і клей.
- 38648534
- І це скляні різдвяні кулі в сумці з джутовим малюнком.
-
- Дивовижна красуня! Я шукаю і милуватися.
-
- Іноді досить кілька деталей, щоб заповнювати будинок святковою атмосферою. 591277
-
- Такі прикраси стануть ідеальним рішенням для інтер'єрів в стилі рустик і вінтаж.
- р.
Ось покроковий майстер-клас. Як зробити новорічний бал з джутовим близнюком.
Вам потрібно.
- пінопласт
- клею-гуль
- христина белла (2 види)
Виробництво
- Гострий близнюк виготовлений з довгих і м'яких природних пасма, які отримують з рослини тієї ж назви. 1919
- Для початку роботи над майбутнім оформленням ялинки потрібно створити петлю. Після того, як він готовий, потрібно обернути його джутовим близнюком.
- Фіксуємо нитку клеєм пістолетом. Для кращого вигляду ми робимо це точка-на-точ.
- Це те, як повинен бути зроблений перший джутовий бал.
- Для створення другого беремо кульку різного діаметра і товсту нитку.
- Принцип роботи.
- В результаті ви отримаєте чудові різдвяні прикраси. Щоб підвищити ефект, можна прикрасити їх бісером, як показано в підборі ідей. Творчий успіх і натхнення для вас!
Редакційна колегія
Якщо у вас немає піни, як основа для новорічної іграшки, повітряна куля допоможе вам. Необхідно наповнювати до необхідного діаметру майбутньої ялинки і зробити всі ті дії, які показані в майстер класі. Коли шари близнюки повністю висохнуть, можна відбити повітряну куля - роздягнути вузол або просто проколоти голкою.
Як видно, дерево-іграшки Дуже легко, але вони виглядають стильно і красиво. Я думаю, що ми повинні показати наші друзі цю ідею. Я впевнений, що вони будуть любити ці прості та складні рішення!
Фрази, які люблять чути під час...
Вітамінна бомба: всю увагу зосереджена на ній! Властивості кальмарів ви не знали.