23
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Про нас
Новорічна ніч приїжджає, і в цей раз я вирішив підготуватися до неї. Необхідно розглянути не тільки новорічне меню, але і як прикрасити будинок і святковий стіл.
Минулого року, на корпоративі, я помітив стільницій Я просто не міг взяти очі від вишукано складених тканин, які були у вигляді метелика.
Але, захопивши обідню вечірку або сімейну вечерю, не буде зайвим дізнатися, як складати серветки красиво, так як ця деталь може дати столику, що налаштовує особливий шарм і шармом.
335599
Редакція "Сайт" Я готовий до вас 7 чудових стільниці З серветками. Ваш святковий настрій в руках!
Як красиво скласти серветки
Я також запропоную вам ознайомитися. склад в цьому відео. Доброго дня!
про:blank
І для вас ми підготували дуже корисний чит-лист, як правильно служити столиком. Звичайна їжа перетворюється в урочисту подію, якщо на стіл подається столова ложка для різних страв.
Як бачите, ці варіанти підходять для всіх випадків, але для швидкого підходу до Нового року - це дійсно godsend. Крім того, володіючи цими тканинаМи можемо самі зателефонувати одержувачу.
Покажіть ваші друзі ці ідеї та відео, щоб вони також дізналися секрети подачі таблиці!
Минулого року, на корпоративі, я помітив стільницій Я просто не міг взяти очі від вишукано складених тканин, які були у вигляді метелика.
Але, захопивши обідню вечірку або сімейну вечерю, не буде зайвим дізнатися, як складати серветки красиво, так як ця деталь може дати столику, що налаштовує особливий шарм і шармом.
335599
Редакція "Сайт" Я готовий до вас 7 чудових стільниці З серветками. Ваш святковий настрій в руках!
Як красиво скласти серветки
- Різдвяна ялинка
Напередодні новорічних свят мистецтво створення ялинки з серветки відповідного кольору більш актуально, ніж вічно. І зробивши таку фігуру не складно. Спочатку потрібно скласти серветку чотири рази. Потім вигинаємо вільний край трикутником і вигинаємо сторони до виворітного діаманта. Після цього вигинаємо кожен куточок і прикрашаємо декоративною бантою, яка замінює верхню ялинку.
І ось ще одна версія ялинки, яку я колись бачив в одному з найдорожчих ресторанів. - Французький конверт
Цей варіант для складання тканинних серветок дуже популярний в класичному серці. Для вечері і для відмінного свята можна використовувати вечерю. квадратна серветка складається в квадрат в звичайному вигляді, потім верхні три кути акуратно і плавно згинаються. Після цього потрібно відрегулювати вигин кутів, як показано на схемі, з тим же інтервалом. І в кінці потрібно згинати ліву сторону і укласти різак.
Я дуже люблю цей варіант в м'якому рожевому кольорі. - Серце.
Якщо ви не любите використовувати комплекс шприц Або немає часу для цього, і ви хочете здивувати гостей оригінальним сервісом, ви можете реалізувати цю просту схему і зосередитися на добре підібраних тонах.
Це чудове рішення для романтичної вечері.
- Рожева
Складіть, розгортайте, злегка розпушіть верхню і злегка відпустіть «петлі», а потім вставте в склянку. Яскрава фото - найкращий інструктор! Дивись на схемі і намагайтеся повторити її.
Ось червона троянда може бути прикрашений святковим столом на День всіх закоханих.
- Азіатський вентилятор
Покладіть серветку внизу, потім одну-п'ятку верхньої частини вигинаємо вниз. Поверніть на серветку і третину нижньої частини вигинаємо. Після цього потрібно скласти серветку знизу до половини. Ми складаємо сформовану фігуру з акордоном, щоб отримати п'ять рівномірних складок. І нарешті, тримайте відкриті сторони в руці, розтягуйте складки, приховані в глибині в протилежних напрямках і зафіксуйте їх. І звичайно, давайте вболівальнику йти.
Я раджу!
- І це незвичайний і дуже красивий спосіб створити хризантему квіточку з паперових серветок. Щоб зробити таку прикрасу столу не так легко, але за допомогою тренувань ви обов'язково дізнаєтеся!
- І кілька простих варіантів. Не складні схеми, просто розкачати серветку і використовувати різні ювелірні вироби. р.
Не дивно?
665138
Я також запропоную вам ознайомитися. склад в цьому відео. Доброго дня!
про:blank
І для вас ми підготували дуже корисний чит-лист, як правильно служити столиком. Звичайна їжа перетворюється в урочисту подію, якщо на стіл подається столова ложка для різних страв.
Як бачите, ці варіанти підходять для всіх випадків, але для швидкого підходу до Нового року - це дійсно godsend. Крім того, володіючи цими тканинаМи можемо самі зателефонувати одержувачу.
Покажіть ваші друзі ці ідеї та відео, щоб вони також дізналися секрети подачі таблиці!
Що таке життєздатність, що такі духи не роблять?
Елегантна сексуальність: 10 зображень з спідницею олівець Стильний і неймовірно жіночний.