Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Про нас

Новорічна ніч приїжджає, і в цей раз я вирішив підготуватися до неї. Необхідно розглянути не тільки новорічне меню, але і як прикрасити будинок і святковий стіл.

Минулого року, на корпоративі, я помітив стільницій Я просто не міг взяти очі від вишукано складених тканин, які були у вигляді метелика.

Але, захопивши обідню вечірку або сімейну вечерю, не буде зайвим дізнатися, як складати серветки красиво, так як ця деталь може дати столику, що налаштовує особливий шарм і шармом.

335599

Редакція "Сайт" Я готовий до вас 7 чудових стільниці З серветками. Ваш святковий настрій в руках!

Як красиво скласти серветки
  1. Різдвяна ялинка
    Напередодні новорічних свят мистецтво створення ялинки з серветки відповідного кольору більш актуально, ніж вічно. І зробивши таку фігуру не складно. Спочатку потрібно скласти серветку чотири рази. Потім вигинаємо вільний край трикутником і вигинаємо сторони до виворітного діаманта. Після цього вигинаємо кожен куточок і прикрашаємо декоративною бантою, яка замінює верхню ялинку.

І ось ще одна версія ялинки, яку я колись бачив в одному з найдорожчих ресторанів.

2. Французький конверт
    Цей варіант для складання тканинних серветок дуже популярний в класичному серці. Для вечері і для відмінного свята можна використовувати вечерю. квадратна серветка складається в квадрат в звичайному вигляді, потім верхні три кути акуратно і плавно згинаються. Після цього потрібно відрегулювати вигин кутів, як показано на схемі, з тим же інтервалом. І в кінці потрібно згинати ліву сторону і укласти різак.

Я дуже люблю цей варіант в м'якому рожевому кольорі.

3. Серце.
    Якщо ви не любите використовувати комплекс шприц Або немає часу для цього, і ви хочете здивувати гостей оригінальним сервісом, ви можете реалізувати цю просту схему і зосередитися на добре підібраних тонах.

Це чудове рішення для романтичної вечері.

4. Рожева
    Складіть, розгортайте, злегка розпушіть верхню і злегка відпустіть «петлі», а потім вставте в склянку. Яскрава фото - найкращий інструктор! Дивись на схемі і намагайтеся повторити її.

Ось червона троянда може бути прикрашений святковим столом на День всіх закоханих.

5. Азіатський вентилятор
    Покладіть серветку внизу, потім одну-п'ятку верхньої частини вигинаємо вниз. Поверніть на серветку і третину нижньої частини вигинаємо. Після цього потрібно скласти серветку знизу до половини. Ми складаємо сформовану фігуру з акордоном, щоб отримати п'ять рівномірних складок. І нарешті, тримайте відкриті сторони в руці, розтягуйте складки, приховані в глибині в протилежних напрямках і зафіксуйте їх. І звичайно, давайте вболівальнику йти.

Я раджу!

6. І це незвичайний і дуже красивий спосіб створити хризантему квіточку з паперових серветок. Щоб зробити таку прикрасу столу не так легко, але за допомогою тренувань ви обов'язково дізнаєтеся!

7. І кілька простих варіантів. Не складні схеми, просто розкачати серветку і використовувати різні ювелірні вироби. р.

Не дивно?

665138

Я також запропоную вам ознайомитися. склад в цьому відео. Доброго дня!

про:blank

І для вас ми підготували дуже корисний чит-лист, як правильно служити столиком. Звичайна їжа перетворюється в урочисту подію, якщо на стіл подається столова ложка для різних страв.

Як бачите, ці варіанти підходять для всіх випадків, але для швидкого підходу до Нового року - це дійсно godsend. Крім того, володіючи цими тканинаМи можемо самі зателефонувати одержувачу.

Покажіть ваші друзі ці ідеї та відео, щоб вони також дізналися секрети подачі таблиці!