Riciniol - мій шанс! Відновлення шкіри, лікування очей, поліпшення зору і не тільки.

«Одний день, несподівані гості приїхали до мене, і я вирішив швидко приготувати сердеву страву. Я збирав м'ясо з морозильної камери і починав її різання. Ніж стрибав з шматка і вирізати пальцем жорсткий, кровотеча. Я не знепадаю, і швидко занурився трохи емульсії "Річініол" на рані. Припинено кров.

3610Р. 4200Р.

Я змащував хвору пляму ліки кілька разів, а наступного дня я бачив подряпин замість рани. Що таке диво! У інтернеті можна знайти безліч подібних відгуків про незвичайну емульсію з назвою «Ріциніл». Що таке магія і що це зроблено? Читати в нашій статті.

Riciniol - мій шанс! Відновлення шкіри, лікування очей, поліпшення зору і не тільки.

Що таке "Ріциніл"? Якщо ви вводите назву "Рікініол" в пошуковій коробці, можна здивувати тим, що ця медицина представлена величезною серією десятків імен - з початку. "Ріциніл Basic". до "Ricinio Sage". Це дає можливість придбати саме продукт, вплив якого буде направлено на догляд за конкретною частиною тіла.

Наприклад, «Ріциніол-К» призначений для ретельної видалення кутикули з нігтьової пластини «Ріциніол-О» допомагає доглядати за шкірою ніг, а «Ріциніол-К» допомагає зміцнити слизові оболонки носових проходів, носоглотки і ротової порожнини. Залежно від індивідуальних потреб можна придбати продукт вузького спектра дії. Але наша редакційна колегія порадує вас точно купити «Ріциніл Basic».

Ця емульсія призначена для догляду за усіма зубами тіла. Застосування препарату не має вікових і фізіологічних обмежень: підходить для дітей, дорослих, вагітних і грудного вигодовування. Емульсія – комплекс різних видів жирних кислот. Основним компонентом є мононенасичена киснево-контейнерна кислота.

Особливий комплекс надає активний харчування, зволоження та швидке регенерування шкіри. Саме тому «Basic Riciniol» можна використовувати без побоювання для різних косметичних і медичних цілей.

1. Паління.
    З термічними опіками невеликого ступеня емульсія стане відмінним інструментом для усунення больових відчуттів і ефективного загоєння. Для початку необхідно прохолодити хворе місце холодною водою, а потім нанести засіб тонким шаром на шкіру. Процедуру слід повторювати не менше 5 разів на добу.

2. Контуси і абразії
    При таких травмах потрібно потерти 2-3 краплі емульсії в шкіру кілька разів на день. Це дозволить запобігти виникненню набряків і гематом.

3. Хвороби та захворювання ЕНТ
    У холодному періоді року і під час спалахів інфекційних захворювань необхідно змащувати слизові оболонки емульсією «Рицинілова основа» не менше 3 разів на добу.

4. зміцнення волосся
    Щоб зміцнити волосяні цибулини, необхідно 1 раз на місяць зробити лікувальний масаж за допомогою «Рицинілової основи». Для цього нанесіть 5-6 крапель емульсії до пальців і масажуйте шкіру голови протягом 5 хвилин. Після процедури голову необхідно ретельно промити.
    Riciniol - мій шанс! Відновлення шкіри, лікування очей, поліпшення зору і не тільки. р.

5. Гігієнічна догляд за шкірою
    "Ріцинілова основа" може використовуватися як зволожувач. Досить нанести кілька крапель на шкіру за допомогою розтирання рухів.

Ви використовували цю потужну емульсію перед? Не забудьте поділитися враженнями про продукт у коментарях!