23
Що робити з старих лампочок для Нового року
Минулого року мій чоловік і діти вирішили відсвяткувати Новий рік у селі з братом. Вона з нетерпінням чекаю на наш приїзд: вона налаштувала святковий стіл, приготувала багато добрих, і під дерево вже чекали подарунки. Але бабуся не встигла одягатися дерево, а іграшки залишилися в мансарді.
А потім я прийшов з ідеї: що якщо ви не готові іграшки, і спробувати це зробити? Різдво Залучення дітей в цьому творчому процесі.
Для виготовлення іграшок я вирішив використовувати жолудів, що моя молодша дочка, зібрана на одному з осінньих вихідних, проведених в с., а також вигорнути лампи, що мій бабуся, випадково, не викинути.
Також було три прозорі кульки, які син взяв з собою замість коробки автомобілів. Ну, так як наш бабуся є музичним педагогом, ми попросили її на пару листів музики для використання для декору.
Редакція "Сайт" Я приготував 3 ідеї ялинки для вас. іграшкиЩо ви обов'язково захочете зробити на новий рік.
Кулька від старої лампи
Вам потрібно.
р.
Виробництво
Новорічна іграшка
266597
Вам потрібно.
Виробництво
Новорічна куля з паперовою начинкою
Габаритний зображення
Вам потрібно.
Виробництво
Я також рекомендую вам дізнатися, як зробити незвичайні різдвяні іграшки з пасти. Я знаю, як оформити ялинку в цьому році, щоб здивувати всіх гостей!
Як ви бачите, це легко. грати Для ялинки практично будь-яких доступних матеріалів. Головне - уява і творчість в усіх ситуаціях. Використовуючи ці прості ідеї, ніхто навіть не здогадує, що ви витрачаєте на ці красиві різдвяні іграшки - це брудні ручки.
У вас є великий відпочинок з сім'єю і друзями! Покажіть ці ідеї і ви будете мати щось, щоб зробити разом.
А потім я прийшов з ідеї: що якщо ви не готові іграшки, і спробувати це зробити? Різдво Залучення дітей в цьому творчому процесі.
Для виготовлення іграшок я вирішив використовувати жолудів, що моя молодша дочка, зібрана на одному з осінньих вихідних, проведених в с., а також вигорнути лампи, що мій бабуся, випадково, не викинути.
Також було три прозорі кульки, які син взяв з собою замість коробки автомобілів. Ну, так як наш бабуся є музичним педагогом, ми попросили її на пару листів музики для використання для декору.
Редакція "Сайт" Я приготував 3 ідеї ялинки для вас. іграшкиЩо ви обов'язково захочете зробити на новий рік.
Кулька від старої лампи
Вам потрібно.
- ліхтар
- шемале
- клей
- кицька
- стрічка
- гарячий клей
р.
Виробництво
- За допомогою щітки прикрийте поверхню лампи клеєм.
- Посипати лампу паєтками.
- Зачекайте клею на сухість. Потім беремо стрічку і приклеюємо її гарячим клеєм до патрона. Новорічний іграшка готовий!
Новорічна іграшка
266597
Вам потрібно.
- свінгери
- клей
- клей-щітка
- шемале
- стрічка
Виробництво
- Покладіть клей на дно жолу.
- Поставте жолуд в невеликий контейнер з блискітками.
- Нехай майбутній іграшка сухий.
- Зробіть петлю стрічки або шнура навколо ріжучого жолу так, щоб виріб можна повісити на ялинку.
Новорічна куля з паперовою начинкою
Габаритний зображення
Вам потрібно.
- Дерево-ball
- старі ноти, газети, шпалери, обгортковий папір
- атласне
- олівець
- вуаєрист
- свінгери
- ліфчик
Виробництво
- Позначте папір на смуги шириною 22,5 сантиметрів, потім поріжте смуги.
- Туго скручуємо розрізані смуги з олівцем.
- Зніміть металеву кріплення з кульки. Наповніть м'яч закрученим папером, поки ви не знайдете достатньо.
- Повернути кріплень, обв'язувати стрічку у вигляді пишного лука. Прикріпіть декоративну мереживо до кульки, щоб вона була вішалка на ялинку.
Я також рекомендую вам дізнатися, як зробити незвичайні різдвяні іграшки з пасти. Я знаю, як оформити ялинку в цьому році, щоб здивувати всіх гостей!
Як ви бачите, це легко. грати Для ялинки практично будь-яких доступних матеріалів. Головне - уява і творчість в усіх ситуаціях. Використовуючи ці прості ідеї, ніхто навіть не здогадує, що ви витрачаєте на ці красиві різдвяні іграшки - це брудні ручки.
У вас є великий відпочинок з сім'єю і друзями! Покажіть ці ідеї і ви будете мати щось, щоб зробити разом.
Робоча схема захисту відносин від збою. Я друкую його на всі мої друзі!
Ця краса не 30 або навіть 40! Хлопець пансіонат з Гродно приготовлений своїми елегантними формами