Відомий психолог Наталія Грейс каже: «Як людина проявляється в невеликих речах – так він!»

Минулого тижня я зустрів найближчий друг шахти. На місяць тому вона була в дуже поганому, я б сказав, що пригнічений стан. І все через те, що вона зламала з хлопцем, і навіть з родичами, не все добре пішли.

В залежності від складних обставин, але переважно на її і нездатності реагувати на певні життєві ситуації.

Після того, як ми зустрілися з нею, я був глибоко ударним. Олена здавалося випромінювати спокій, мир, очі її сяйво з щастям. Вимкнено причину. РеінвенціяІ це допомогло їй в цій пораді з книги мудрого психолога.

Наталія Граце – талановитий психолог та бізнес-тренер з Санкт-Петербурга. У своїй книзі Закони про граматику, вона виконувала ряд закономірностей, які фактично працюють.

р.

Редакція "Сайт" Я приготував 14 життів. Поради від Наталії ГрайЦе допоможе вам стати свідком. І чому я не знаю про це перед?

1. Закон про нулінг
    Ваш мозок повинен прийняти перерви від кількості завдань, які ви даєте його щодня. Якщо тільки чотирнадцять двадцять вісім речей, які ви плануєте зробити, зроблені в день, не відмивайте себе за неефективність. Ніщо не буде відбуватися, якщо ви сидите і порушите в недійсну. Це коли мозок «очищається». За словами Наталії: «Це нуль». Навіть грунт перестає бути родючим, коли на сьомому році не допускається відпочивати, але змушений знову народжувати. Що робить її баррен раб. й

2. Закон невеликості
    Як проявляється людина в невеликих речах, тому він! Навіть привітний чоловік може бути царським, але один раз на рік. Невелика природа проявляється в невеликих речах кожен день, тому маленькі речі набагато більше розкриваються!

ДепозитФотогалерея

3. Закон False Kindness
    Людина тільки вважає, що він допомагає, але часто не потрібно підніматися на людей, які бажають надати послугу або прямо в правильному напрямку. Коли ви перетягуєте алкогольний на лікування, ви тільки пролонгували свій час, коли почуєте свій час. У алкоголіка знову п'є, і ми розглянемо його вугрової свині, замість того, щоб просити себе, чи варто кинути перлини на всіх. Людина повинна вирішувати свої проблеми. Вирощується в якості своєї задачі-розвивається арсенал.

4. Краще не більше
    Цей закон стосується абсолютно всіх, які відбуваються. Якщо ви даєте мовлення, доверніть його перед тим, як люди втомилися. Готе - сказав він: «Секрет нудного, щоб сказати все». І якщо ви прийшли на дату, спробуйте залишити трохи раніше, ніж ваш партнер хоче. Залиште своїх гостей, перш ніж вони стають самотніми. Пам'ятайте, що краще не-

ДепозитФотогалерея

Закон загальної джгути
Два коні в одній команді можуть пересуватися 15 тонн. Але кожен з них окремо становить лише 3 т. Займатися з кимось і бути ефективним. «Нитка трикола не зламається незабаром».

ДепозитФотогалерея

Закон хреста
Натільний хрестик «Розп'яття», золото 585 °, з чорнінням 40х20 мм, О п014

Закон чарівного слова
За словами Наталії, магічне слово не «параз», але «не». Багато неприємних ситуацій і внутрішніх порушень можна уникнути, якщо ви навчитеся відмовитися від людей. Намагайтеся не витрачати час на порожню комунікацію «від полоімітності», а також не оплатити гроші, коли ви не хочете це зробити. Це набагато краще, ніж страждання, чи не вони повернеться. Подаруйте чоловіка, що ви можете подарувати, і не славляться. Якщо ви хочете втратити друг, дайте йому кредит. й

Коли людина, очевидно, відмовляється, самооцінка посилюється, повага до себе зростає. Люди бояться сказати ні. Чому? Ми не любимо вас! Ви не можете порадувати всіх. Якщо говорити “не” відразу, то буде легше сперечатися відмовою.

ДепозитФотогалерея

Одноразове право
Один день працює чудово!

Загальна пам'ять
Більшість людей пов'язані з загальною пам'яттю подій і всілякими породами солі. Загальна пам'ять - основа вкладення і досить спокійний етап продовження любові. Саме тому пам'ять підключає людей. Якщо ви хочете гарне захоплення, перейдіть до пам'яті хорошого.

Не твої люди
Ми не Ваші люди, які залишать вас байдужими.

Закон про фальсифікацію ідеальних умов
Старший психолог каже: «Не буде ідеального стану». Це фоліш, звичайно, щоб заперечувати, що сприятливі обставини відбуваються з часом. Часто люди мають мудрість використовувати їх. Почасть тому, що можливості приховувати за проблемами, які необхідно звернутися."

ДепозитФотогалерея

Закон про неминучість втрат
Це людська природа, щоб зробити помилки, і це ідеально нормально. Отже, втрати неминучі. Знаючи це, ви не повинні бути занадто багато. Ми можемо впливати на багато, але не все. Є загальні закони Всесвіту. Ми не можемо бути ідеальними, і не можемо наших дій. Спробувати приймати неминучість втрати з пригнієм.

Закон про зв'язки поглядів на сусід
Якщо вас не зацікавити. Це небезпека близькість безцінних людей.

Закон про правочини
Якщо людина робить право, його бізнес краще і краще щодня.

ДепозитФотогалерея

Щоб зробити ваші стосунки з коханою людиною навіть тепліше, ми підготували добірку 10 кращих фільмів про любов і пристрасть. Ідеально підходить для холодних зимових вечорів!

Що таке закон мудрості? Ви погоджуєтесь з ними? Моя подруга, вони були дуже корисні в боротьбі з осінньою депресією, і особисто допомогли мені. створення щасливих відносин з чоловіком і сім'єю.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.