13
Багато людей кажуть, що народження після 40 божевільний. Що про вагітність після 50?
Багато жінок мріє стати мамою. Тільки тут життя є дивним і непередбачуваним, що це дає щастя материнства саме тоді, коли вони хочуть, змушує інших нервів, а деякі навіть позбавляє такої можливості. Іноді життя, а іноді жінки вирішили відкласти поняття дитини.
Багато експертів говорять, що має дитину після 35 - великий ризик. Про те, що говорять про вагітність після 50 років. Але сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про сміливих жінок, кожен з яких, щоб стати матір'ю, вирішив на неймовірному подвизі!
Вагітність після 40 9 висівок жінок
Присутність жінок, які породжують після сорок років, набирає мить щороку і є багато причин. Але це дуже небезпечна, яка пов'язана з багатьма ризиками як для матері, так і дитини. Але що якщо бажання стати матір'ю? Чи є у дитини Дуже пізно для жінки. Може бути Тіна Малоне є право і мати варто ризикувати.
Як ви відчуваєте про пізню вагітність і що найкращий вік для зачаття дитини? Зв'язатися з нами в коментарях!
Багато експертів говорять, що має дитину після 35 - великий ризик. Про те, що говорять про вагітність після 50 років. Але сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про сміливих жінок, кожен з яких, щоб стати матір'ю, вирішив на неймовірному подвизі!
Вагітність після 40 9 висівок жінок
- Elizabeth ann битва
Ця жінка встановлює світовий рекорд для інтервалу між пологами. Вона подарувала їй першу дитину у віці 19 років. І після 41 років її друга дитина, Йосип, народилася. Жінка була 60 років. р. - Марди Гра
Ще один світовий запис відноситься до британського Dawn Brook, який задумав дитину природно і переніс його у віці 59. Вона народила здоровий син. Ось красиві! - Адріан Барбао
Ця актриса спробувала багато років мати дитину, але нічого не працювала. Всі спроби боротьби жіночий Вони перебували у вазі. Навіть штучне запліднення не допоміг. Сама людина зуміла все і подарувала жінці не одне, а дві діти відразу тільки у віці 51, коли вона вже давала всім спробам завагітніти. Це диво! - Людмила Бєлявська
Друга дружина російського актора Олександра Білявського. Це смілива жінка, вона народила дитину на 52 роки. Варто відзначити, що батько дитини в той час вже 70 років! р. - Solange Кату
Solange Coutu відомий нам від одного популярного серіалу The Clone. У 2010 році акторка одружила чоловіка 30 років молодше, ніж її. І після того, як рік життя разом вони мали дитину. Жінка склала 54 роки. Що ви не можете зробити для коханої людини! - Beverly D'Анжело
А актриса і співачка стала матір'ю в 50 років. Вона дала Аль Пакіно, чоловік, близнюки. Не було легко, малюки народилися передчасно, але, на щастя, все було дрібно. - Олена Морріс
Дружина незаслуженого режисера Мартіна Скрсеса подарувала дочку на 52 роки. Франція Зараз вона активно старенька в фільмах Дад. 12899 р. - Adriana Iliescu
Цей румунський письменник подарував дочку у віці 66 років. Дитина було важко і довелося зробити аварійний казареан, тому що це стало відомо, що друга дитина вже загинула. Небезпечна жінка, але жінка приймала такий ризик стати матір'ю! - Тіна Малоне
При вагітності даної жінки викликало величезний резонанс. Відома британська акторка подарувала їй другу дитину на місяць до того, як вона вийшла 51. Вона і її чоловік мріяв про дитину дуже довго і вирішив зробити ІVF за допомогою донора яйце. Для того, щоб мріяти дитини стати реальністю, жінка слухняно дотримуватися всіх рекомендацій лікаря і навіть втратила 60 кілограмів. Але тепер у них красива дочка, полум'я.
Я не говорю, що кожен повинен бігти і мати дитину на 50, але я твердо вірю, що старші жінки набагато краще мати. Я не йдіот, я знав всі ризики, які беруть участь у пологах, але ви повинні прийняти, що ризик отримати те, що ви хочете. Звісно, є обмеження на все. Я думаю, що це занадто пізно після 55, тому що я хочу бачити мій випускник дитини.
Присутність жінок, які породжують після сорок років, набирає мить щороку і є багато причин. Але це дуже небезпечна, яка пов'язана з багатьма ризиками як для матері, так і дитини. Але що якщо бажання стати матір'ю? Чи є у дитини Дуже пізно для жінки. Може бути Тіна Малоне є право і мати варто ризикувати.
Як ви відчуваєте про пізню вагітність і що найкращий вік для зачаття дитини? Зв'язатися з нами в коментарях!
Які знаки зодіаку мають властивості босів
Відомий психолог Наталія Грейс каже: «Як людина проявляється в невеликих речах – так він!»