Гігантський малюнок з серветок на ювілей

У дитячому святкуванні є особлива атмосфера. Вони яскраві, з багатьма добрими, сповненими задоволення і теплоти. Одного разу я хотів зробити свою дочку однокореневого свята. І я зробив це! Це насправді не так важко, як це виглядає.

Якщо у вас є ідеї, які ви хочете реалізувати. Після першого успіху я був досить влаштувати День народження одного друга, другий, третій. Так прикраса свят стала хобі та додатковими заробітками.

Особливу увагу необхідно до першого свята малюка. Деякі батьки обирають дорогі ресторани, запрошують багато гостей. Інші, які я також належить, роблять вибір на користь затишної домашньої фотосесії. Для такого свята рекомендуємо використовувати мінімум декору.

У цій статті я розповім, Як зробити номер з серветок своїми рукамий Дуже простий.

Як зробити номер з серветок Спочатку вирішіть на бажаний розмір. Нанести макет чисел на картон. Приготувати поверхню для роботи і всіх необхідних матеріалів. Як основа, рекомендуємо вибрати піну. Можна приклеїти каркас картонних коробок, але це набагато довше.

Вам потрібно.
  • пісяють
  • гофрований папір
  • канцелярія
  • свінгери
  • Стільниця
  • клейовий пістолет
  • труси

Купити піну в будівельному магазині. Він називається піною для теплоізоляції. Є різні розміри - від 50 до 200 сантиметрів у висоту. Для оптимального обсягу використовуйте дві ідентичні листи. Для фігури один метр високий, вам буде потрібно не менше п'яти пачок паперових серветок.

Підготовка
  1. Намалюйте макет номера на пінопластові листи і з'єднайте їх з двосторонньою стрічкою. Гігантський малюнок з серветок на ювілей

2. Складіть серветку навпіл і виріжте її, щоб зробити двошарову площу. Цей квадрат складається в 2 рази і закріплюється в центрі з степлером ще одним.

3. Перетворення готових багатошарових квадратів в кола з ножичками. Зробіть надрізи навколо кола і відкрийте їх.

4. Отримані квіти закріплюють на пінопласту цифру з клейовим пістолетом. Якщо ви використовуєте клей ПВА, спочатку нанесіть його на всю поверхню фігури. Потім покладіть клей на кожну квітку.

5. Прикрасьте число по периметру, навіть у спині! Не залишайте великі зазори, приклейте квіти ближче до одного.

Якщо не відволікалися, в два години можна зробити оригінальні прикраси для свята! Спробуйте різні кольори і візерунки, використовуйте свою фантазію. На схемі з номером можна повторити за літеру або будь-який об'єкт об'ємності.

Переглянути деталі в інструкції з відео.

про:blank

Ось кілька варіантів.Як зробити об'ємну фігуру з серветокй Використовуйте їх для натхнення.

На дитячому святі головне - настрій. Пам'ятайте, що свято планується для дитини, не для бабуся і подруг. У вас є багато ідей для створення сонного відпочинку. Не буде лази, дія! Спробуйте зробити гігантські квіти з паперу, гості порадують!

На щастя, ваші друзі мають маленькі іменинниці, покажуть їм цю статтю, вона буде корисною!