«Східний комплекс молоді» - омолоджує 9-10 років. Замість шприца і скальпель!

«Щастя виключає старість. Він зберігає здатність бачити красу не виростає. Franz Kafka, мій друг, ви так прямо! Чим більше радісних жінок, тим більше ми любимо життя, тим красивіше ми дивимося. Справжнє задоволення від кожного дня робить обличчя молодим, духовним, свіжим.

Хочу подарувати нашим чудовим читачам один чудовий рецепт, який я впевнений, принесе радість. Навіть в давні часи царя Нефертиті використовувала схожу омолоджувачДо складу входить дріжджі як найбільш активний компонент, так і вода і оливкова олія. У нас є різні рецепти, поліпшені.

ДепозитФотогалерея

Дріжджі маски для обличчя Для проведення курсу омолодження ми просто створюємо для проведення курсу омолодження. Можна зробити 1 раз і відразу відчути ефект, але краще не зупинитися і продовжувати робити маску щодня протягом 2 тижнів.

Процедури салону відпочивають! Якщо ви приймаєте справу чуйно, ви можете отримати результат від використання маски. Зморшки ... Де вони йдуть?

Дріжджі маски інгредієнти
  • 2 ч.л. живих дріжджів
  • 6 ч.л. теплого молока
  • 1 ч.л. меду
  • 3 ч.л. крохмаль
  • кілька крапель жирного вітаміну Е
  • кілька крапель жирного вітаміну А

Для цієї ефективної маски потрібно взяти тільки дроваСуха не вийде: маска втратить свої чудові властивості. Недорогість цього виробу порадує нас, дорогі жінки!

Олія вітаміни А і Е можна додавати на волі. Навіть без них маска працює дрібно. Звичайно, вітаміни збагачують шкіру корисними речовинами, але якщо вони не під рукою, не варто заснути і все ще роблять маску. Тоді ви можете придбати в аптеці, вартість цих цінних вітамінів – негайна безглуздість! Але ефект використання маски перевищить кількість косметичних засобів.

ДепозитФотогалерея

Додаток
  1. Залийте 2 ч.л. живих дріжджів з теплим молоком і дайте масу на 20 хвилин. Це робота. рідина-базай
    990 Р

2. Візьміть 8 ч.л. рідкої основи і додайте 1 ч.л. меду до неї. Зверніть увагу:
    Якщо ви алергічні до меду та інші бджільницькі продукти, мед можна легко замінити 1 ч.л. кефіру, змішаного з щіпкою бра.
  3. Додати в суміш 3 ч.л. звичайного картопляного крохмалю, добре перемішати. Маска повинна нагадувати консистенцію розтопленого молока. Тут додаємо жирні вітаміни А і Е. Основа готова!
  4. Залежно від типу шкіри, маска повинна бути доповнена деякими інгредієнтами для більшої ефективності. Якщо ви сухий На обличчі додайте трохи вершкового масла, 2 ч.л. буде досить.

Якщо шкіраДодайте 2 ч.л. свіжоморожений морквяний сік.

Якщо жириДодайте 2 ч.л. свіжого картопляного соку.

ДепозитФотогалерея

5. Ретельно зануріть щітку в маску і нанесіть її на шкіру, так як якщо намалювати цю речовину на обличчі. Не покласти маску на ділянки навколо очей і навколо рота. Кілька шарів маски дріжджів слід наносити!

ДепозитФотогалерея

Нанесіть один шар, він висихає буквально в хвилину, потім кілька разів робимо процедуру. Я зазвичай наноситься 5 шарів. Я теж поклав маску на шемалеДогляд за шкірою в цих областях особливо важливо. Сума життєздатної суміші, виготовленої за цим рецептом, буде достатньо для обличчя і для шиї!
    р.

ДепозитФотогалерея
  6. Тримайте маску на 20 хвилин і змийте теплою водою. Всі

ДепозитФотогалерея
  7. Курс омолодження дріжджів Щодня варто робити 15 процедур. Після 2 тижнів ви не вірите: шкіра стане молодшою, особа буде придбати чарівний світ і більш еластичну овальну.

ДепозитФотогалерея

Активні компоненти маски дріжджів
  1. Дріжджі.
    Вони містять амінокислоти, які допоможуть стати еластичною і потворною шкірою, розгладити зморшки. Також дріжджі знімають токсини з пори шкіри, знімають відмерлі клітини.
  2. Мед
    Мед - активний фермент, який очищає шкіру і покращує кровообіг в шкірі.
  3. Вітаміни А і Е
    Олія вітамінів підвищить вироблення колагену, допоможе уникнути розріджування шкіри, зняти запалення.

ДепозитФотогалерея

Що робити, коли є кілька причин радості? Що робити, якщо ви помітили передчасні зморшки на обличчі? Що робити, коли час змінює ваше тіло і стає сумним? Це допомагає краще, звичайно. Мистецтвой Коли ви піклуєтеся про себе, ви починаєте оцінити себе більше, щоб любити і повагу. Завдяки цьому, ви цвітете і починаєте добре йти!

Дріжджі маски в домашніх умовах Допомога тисячам жінок. Я дуже вдячний! І не забудьте пропустити рецепт друзям.