Чому Світлана Дружиніна навіть у віці 84 світиться як молода жінка

Ми, жінки, які хочуть виглядати до старого віку, і ми завжди в пошуках. Молоді Дівчатай Взявши останні фото Світлани Дружиніна, вона знайшла цей секрет.

Як вона завжди дивує дивовижну і бути в гарному настрої, незважаючи на її вік? Редакція "Сайт" Я вирішив дізнатися і поділитися з вами. Не про секретні дієти, це про мудрість.

«Щастя життя і талант жити», – розповідає Світлана Дружина. Її секрет - це можливість насолоджуватися життям і насолоджуватися кожного разу. Вона живе душею-сердя з чоловіком, оператором Анатолієм Мукасьєм, має прекрасні діти і онуки і постійно зайнятий роботою. Хто знає, можливо, що секрет.

р.

Так що жінка не може позбутися від питань про Як консервувати молодій На 80 років вона дивовижна. Останнім часом Світлана поділилася фотографіями зі свого свята на Кіпрі, які приємно здивували своїх шанувальників. Її фігура і струнка ніжки заздрять багато молодих жінок. Яка секрет її стрункості?

Актриса ділиться своїми спогадами від часу вона стала балериною: Наші викладачі були балеринами Імперського театру. Вони використовували перспективні розробки доопрацьованих років. Наприклад, дробова їжа. У Радянському Союзі мало хто знав про це, але наша професія змусила нас їсти так багато, що ми можемо вписати в балетний пакет.

Ймовірно, що правила цього часу і допомогло Дружини підтримувати її стрункість. Хоча зараз актриса говорить, що не дотримуються спеціальних дієт і воліє просту російську їжу – картопля з оселедцем.

Актор і режисер поділилися секретним рецептом: Вже в балеринах Імперського театру розповіли: кладуть ложку меду в склянку вночі. І вони сказали, візьміть ту саму сріблясту ложку, що ваші родичі дали вам на першому зубі. Залийте ложку меду водою і вичавіть навпіл лимона там.

І тепер уявіть, що це в кінці 40-х років: мед, срібляста ложка і лимон. Але ми навчимося. І я не сховаю: Я ще носила сріблясту ложку з набору, яка була представлена для мене на весілля, а маленька баночка меду. І вичавити половину лимона на склянку води і меду. Це закон!

Я можу сказати, що я не завжди вправа вранці, але кілька вправ на день необхідно. І найголовніше, гарячий душ. Ми навчимося: в ранковому стенді під гарячим душем, натріть руки, ноги. Потім обличчя годинниковою стрілкою з двома долонями, роблять «ірон» на лобі ... Немає особливого, прямо? Ми всі знаємо ці поради, але не всі вдається виглядати так.

999 р.

Можливо, весь секрет знаходиться в сріблястій ложці і меді, в дробовому харчуванні або в повсякденній фізичній вправі? Або зробив Світлана знайти еліксир вічної молоді? Ми не знаємо напевно. У будь-якому випадку, жінка має щось вчитися. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Можливо, ви не повинні шукати деякі секрети, але замість того, щоб дізнатися про життя трохи по-різному.

Що ви думаєте, це секрет молоді? Поділіться з нами в коментарях і не забудьте надіслати цю статтю друзям.