12
Це як мій Тітка отримав 7 років! Секрет лежить в соку капусти і...
Моя тітка, до тих пір, як я пам'ятаю її, завжди дивився великий, і навіть зараз, хоча вона 52 роки, ви можете дати максимум 45. Багато людей, які знають свою сім'ю, тісно атрибутують це генам, кажуть, що наш бабуся і великий
Як вони неправильні, тому що секрет лежить в ретельному догляді за собою і в одному просто чарівному обличчя-маскай
Маски для обличчя Pull-up Основою цієї маски є капуста. Білі і кольорові, свіжі і сауеркарабські, море і колярабі - всі сорти капусти вмілих руках можуть стати косметичноготовий доглядати за будь-яким типом шкіри.
Домашнє обличчя маска капуста активно справляється з зморшками і іншими ознаками протирання, зупиняти запалення, усунути утворення прищів, і це не повний перелік його магічних властивостей.
р.
Ефективність даного засобу пояснюється насиченим вітамінним складом капусти. Містить велику кількість дуже корисних речовин (органічних кислот, мінеральних елементів, антиоксидантів, амінокислот), які, проникаючи глибоко в шкіру, стають активними учасниками різних клітинних обмінних процесів. На них залежить стан епідермісу.
Редакція "Сайт" Приготувати рецепт для вас. маска для обличчя Капустяний сік. Реальний еліксир молоді з сухим, флаксимом, зморщеною шкірою обличчя.
Вам потрібно.
р.
Підготовка
Ось ще один варіант капусти маски.
Мед омолоджуюча капуста маска
Вам потрібно.
Підготовка
Примітка: перед застосуванням варто перевірити кожну маску на зап'ясті, щоб шкіра не реагувала з алергіями.
Ми пропонуємо Вам ще один дивовижний рецепт натуральної маски підйому з насіння льону. Цей косметичний допомагає виправити овальні обличчя і розгладити дрібні зморшки. Після 1 місяця ваша шкіра буде вдячна Вам за вашу допомогу.
Я впевнений, що за цими рекомендаціями ви побачите з власного досвіду: капуста маска Просто унікальний косметичний, доступний всім в домашніх умовах.
Не забудьте поділитися цими чарівними рецептами з друзями, вони обов'язково будуть вдячні за нього.
Як вони неправильні, тому що секрет лежить в ретельному догляді за собою і в одному просто чарівному обличчя-маскай
Маски для обличчя Pull-up Основою цієї маски є капуста. Білі і кольорові, свіжі і сауеркарабські, море і колярабі - всі сорти капусти вмілих руках можуть стати косметичноготовий доглядати за будь-яким типом шкіри.
Домашнє обличчя маска капуста активно справляється з зморшками і іншими ознаками протирання, зупиняти запалення, усунути утворення прищів, і це не повний перелік його магічних властивостей.
р.
Ефективність даного засобу пояснюється насиченим вітамінним складом капусти. Містить велику кількість дуже корисних речовин (органічних кислот, мінеральних елементів, антиоксидантів, амінокислот), які, проникаючи глибоко в шкіру, стають активними учасниками різних клітинних обмінних процесів. На них залежить стан епідермісу.
- Вітаміни А, яка входить до неї, лікує запалення, заспокоює, зволожує, контролює виробництво підшкірної сальні, розгладжує будь-які зморшки.
- Вітаміни С має ранозагоювальну дію.
- Вітаміни K запобігає набряку обличчя, знімає пігментні плями і загоює вогнище запалення.
- А капуста для шкіри обличчя корисно в тому, що нормалізує жировий обмін в клітинах шкіри, завдяки холіні.
- Калій, який входить до складу капусти, необхідний сухою шкірою для зволоження, а органічні кислоти не дозволяють шкірі до віку.
Редакція "Сайт" Приготувати рецепт для вас. маска для обличчя Капустяний сік. Реальний еліксир молоді з сухим, флаксимом, зморщеною шкірою обличчя.
Вам потрібно.
- 1/2 капуста голова
- крем для обличчя або 50 г жирної сметани
- бавовняна упаковка
р.
Підготовка
- Пропустіть листя капусти через м'ясорубку, а потім вичавіть сік марлею. Перед вичавленням соку від капусти необхідно зняти верхні листочки з кочану, промити її, обрізати найбільш забрудненими ділянками ніг.
- Перед нанесенням маски обличчя слід протерти сметаною або жиром живильного крему.
- Шар бавовняної або марлевої серветки слід змочити капустиним соком і нанести на обличчя на 10-15 хвилин. Як сушка, серветка повинна бути перезволожена соком.
- Після процедури ретельно промиваємо маску від обличчя холодною заселеною водою.
- Використовуйте цей рецепт 2-3 рази на тиждень. Тривалість курсу: 20-25 процедур.
Ось ще один варіант капусти маски.
Мед омолоджуюча капуста маска
Вам потрібно.
- 1/2 капуста голова
- 1 ч.л. меду
- 1 ч.л. др.
- 2 ст.л. яблучного соку
Підготовка
- Кисть свіжої капусти (три столові ложки) вичавити до утворення соку.
- Перед нанесенням маски обличчя слід протерти сметаною або жиром живильного крему.
- Змішайте отриману масу медом і дріжджами, потім розведіть маску яблучним соком.
- Застосувати засіб на обличчі протягом 10 хвилин, після чого - ретельно змиваємо холодною заселеною водою.
- Маска може бути виконана після лазні або гарячої ванни один раз на тиждень.
Примітка: перед застосуванням варто перевірити кожну маску на зап'ясті, щоб шкіра не реагувала з алергіями.
Ми пропонуємо Вам ще один дивовижний рецепт натуральної маски підйому з насіння льону. Цей косметичний допомагає виправити овальні обличчя і розгладити дрібні зморшки. Після 1 місяця ваша шкіра буде вдячна Вам за вашу допомогу.
Я впевнений, що за цими рекомендаціями ви побачите з власного досвіду: капуста маска Просто унікальний косметичний, доступний всім в домашніх умовах.
Не забудьте поділитися цими чарівними рецептами з друзями, вони обов'язково будуть вдячні за нього.
Наші чоловіки через очі іноземця: «Я хочу Джон, Яс, Карл, але не Іван...»
Мусаки рецепт з баклаянами