18
Колекція правил свіжого етикету
Кожен з нас добре знає, що ніж потрібно тримати в правій руці, а виделку зліва. гарненькі Не обмежений.
У сучасному світі, не знаючи правила етикету, що йде проти суспільства, розширюючи себе поганим чином. Етикет - це незамінна частина сучасного світу. Ми хочемо, щоб вам було якомога простіше думати про себе.
На діловій зустрічі та важливі переговори, на романтичну дату і при знайомстві з батьками другої половини, по вулиці і в транспорті, завжди і скрізь, не варто забувати про ці стандартй Після того, як ви зможете керувати своїми емоціями і сміливо поводитися з ознаками сильної особистості.
Всі успішні люди добре знають етикет і дотримуйтеся своїх канонів. Саме тому редакційна колегія "Сайт" Я хотів нагадати про 12 поточних. етикеткиХто не дасть вам неприємності. Покажіть рівень освіти!
Прості правила етикетки
Я також запропоную вам ознайомитися з правилами етикету парфумів, щоб ви почувалися комфортно в будь-якому суспільстві і за будь-яких обставин. Після всього, парфуми, як почерка, повинні відображати всю сутність.
І, нарешті, пам'ятайте 9 речей, щоб тримати секрет - це вік, багатство, зазор в будинку, молитві, склад медицини, любов ваф, подарунок, честь і блюдо.
Правила етикету повинні бути відомі всім, бо вони рівень освітий Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
У вас є чудова можливість зробити ваші друзі! Поділіться цим з ними і насолоджуйтеся судами ваших оточень!
У сучасному світі, не знаючи правила етикету, що йде проти суспільства, розширюючи себе поганим чином. Етикет - це незамінна частина сучасного світу. Ми хочемо, щоб вам було якомога простіше думати про себе.
На діловій зустрічі та важливі переговори, на романтичну дату і при знайомстві з батьками другої половини, по вулиці і в транспорті, завжди і скрізь, не варто забувати про ці стандартй Після того, як ви зможете керувати своїми емоціями і сміливо поводитися з ознаками сильної особистості.
Всі успішні люди добре знають етикет і дотримуйтеся своїх канонів. Саме тому редакційна колегія "Сайт" Я хотів нагадати про 12 поточних. етикеткиХто не дасть вам неприємності. Покажіть рівень освіти!
Прості правила етикетки
- Коли чоловік повинен бути першим
Ти можеш здивувати, але людина не завжди повинна пускати свою леді попереду. Так, наприклад, якщо ви не можете ходити поруч з сходинками, то при скелелазні людина йде позаду, а при спуску - попереду. Все дуже логічно: якщо дама "рожиця" падає, то вона знизиться. І тут, як і має бути людина, яка не дасть їй це зробити. Не потрібно пропустити даму вперед при вході в ліфт. Але виходити звідти леді слід першим - ліфт все одно вважається транспортом підвищеної небезпеки. Перша людина, яка видається з ліфта, є особою, що знаходиться поруч з дверима.
- Хто їде вранці?
Ми не відвідуємо без виклику. Багато людей знають про це правило, але з яких причин не кожен дотримує його. Якщо ви побували без попередження, ви можете дозволити собі бути, наприклад, в robe і curlers. Одна британська леді сказала, що коли з'являються гості, вона завжди кладе на взуття, капелюх і займає парасольку. Якщо вона любить людину, вона буде проголошено: «О, як пощастило, я просто прийшла!» Якщо ви не любите, "О, що життєздатність, я повинен піти."
- Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це починає дощ.
Збираючись працювати або відвідати, вологий з дощу, не варто сушити парасольку в відкритому стані. Це набагато більш правильно складати його (але не скручувати, інакше після того, як неприємний запах може з'явитися) і покласти його в парасольку підставку. Якщо у вас немає одного під рукою, ви можете худнути парасольку проти стіни. - Закритий заголовок
Якщо сьогодні ви вирішили залишити будинок в елегантній шапці і рукавичках, то в такому вигляді можна сміливо входити в приміщення - правила етикету не забороняють це (звичайно, якщо ви не плануєте витрачати весь день в заголовку або не вирішили піти в капелюх до театру), але шапка і рукавиці краще все ще знімаються. Після того, як ви вирішили бути леді, ви повинні залишитися один до кінця, навіть в сороку холоду.
- Favourite сумка
Сумка не повинна розміщуватися на колінах або на стільці. Невеликий елегантний муфтовий мішок можна покласти на стіл, об'ємний мішок вішати на спині крісла або покласти на підлогу, якщо в ресторанах немає спеціального крісла (наприклад, часто пропонуються). Ви повинні покласти на підлозі. 519344 - Смартфон на столі
Ви помітили, що є люди, які під час зустрічі з друзями або навіть бізнес-ланчом, поклали свій телефон на стіл, а потім постійно відволікають себе, щоб перевірити щось нове. Виглядає, що людина вкрай нездужання з їх співрозмовниками. Зробивши так, ви покажете, як важливо пристрій зв'язку у вашому житті і як байдуже вас до оточуючих.
р. - Хто перший?
Якщо ви є головним, академічним, літньою жінкою, або школяркою, скажете Привіт першим. - Як оплатити замовлення в ресторані
Ми жінки люблять спекулювати про те, що він повинен платити за мене, але це лише частково правда. Наприклад, якщо ви запрошуєте чоловіка в ресторан, з певним словом «Я запрошують», то ви підтверджуєте готовність оплатити не тільки для себе, але і для гостя. Якщо ви запрошуєте свій партнер в ресторані, той, хто запрошував оплату. Тільки фраза: «Їжда в ресторан» залишається сальвагею, тільки в цьому випадку рахунок можна розділити навпіл, і тільки якщо сам чоловік пропонує платити за жінку, вона може погодитися.
- Сумка жіноча
Чоловік не повинен носити жіночий мішок. І він бере жіноче пальто тільки довести в гардеробну! - Застосування парфумів
Золоте правило при використанні парфумерії. Якщо ви полюбите свій власний парфум, знайте, що кожен інший вже глухий. - На столі.
Поставте на пластину дрібно. - Аудитор
Якщо ви були в театрі або в кінотеатрі пізніше інших глядачів, і ваше місце знаходиться в середині ряду, вам потрібно дістатися до нього тільки з обличчям до тих, хто сидить, а не з спиною.
Я також запропоную вам ознайомитися з правилами етикету парфумів, щоб ви почувалися комфортно в будь-якому суспільстві і за будь-яких обставин. Після всього, парфуми, як почерка, повинні відображати всю сутність.
І, нарешті, пам'ятайте 9 речей, щоб тримати секрет - це вік, багатство, зазор в будинку, молитві, склад медицини, любов ваф, подарунок, честь і блюдо.
Правила етикету повинні бути відомі всім, бо вони рівень освітий Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
У вас є чудова можливість зробити ваші друзі! Поділіться цим з ними і насолоджуйтеся судами ваших оточень!
Що носити спідниці і брюки з цим сезоном: 15 стильних блузи і куртки. Ідеальне поєднання!
Аналіз індивідуальної особистості Що ви бачите в цій картині розповість вам багато про вас.