21
Твісті ідеї стрункого оформлення страв
Зима починається скоро, що означає, що ми чекаємо на багато свят, корпоративів, бенкетів. І звичайно, гості приїдуть додому, і ви, в свою чергу, загадують про те, що варити і як подавати страви. Після того, як я хочу стояти на плиті протягом короткого часу, щоб час для марафону, і все виглядає красиво.
Тому редакційна колегія "Сайт" Я підготував для вас вибір ідей. Закуска та інші страви. Всі вони виготовлені з доступних продуктів і просто приготованих, але виглядають просто дивовижні. До приїзду гостей приїжджають основне місце.
Декорування страв
Використовуйте ці. приготування їжіПоділіться своїми шедеврами. Відправте цей чудовий збір до ваших друзів у соцмережах!
Тому редакційна колегія "Сайт" Я підготував для вас вибір ідей. Закуска та інші страви. Всі вони виготовлені з доступних продуктів і просто приготованих, але виглядають просто дивовижні. До приїзду гостей приїжджають основне місце.
Декорування страв
- Язик буйантний смачний. З лебеді, як це!
- Поле копченої риби, креветок та ікра. Найкраща закуска для новорічного столу. р.
- Ви можете зробити оригінальні страви разом з дітьми. р.
- Чудова ідея послужити салатом. Буде б жито змішати.
- Дуже гідний!
- Так ви ніколи не повинні турбуватися про те, як знову зрізати.
- Дуже красивий і ніжний букет.
- Сальмон в такому серці приносить теплі спогади моря.
- Ідея подачі фруктів до коньяку.
- Ідея красивого рибного послужіння.
- Спочатку можна подумати, що це був торт. Незвичайна ідея для подачі простого овочевого салату.
- Ми пропонуємо широкий вибір страв, але це виглядає так, як вона подається в гарному ресторані. р.
- Я не можу чекати їсти! (Рівне)
- Ще один дивовижний спосіб різання.
- Замість пластини можна використовувати половину ананасу або будь-які інші фрукти.
- Я ніколи не бачив манта, як це раніше. Габаритний зображення
- Їжте кришку для страви. Це можна зробити з найпростішого тесту.
- Для закоханих "коат" приурочена.
- Сама сережка не виглядає дуже мило, але в такому презенті кожен хоче спробувати його. 7032362
- Пара простих, але прохолодних ідей. Ідеально підходить для прикраси святкового столу.
Використовуйте ці. приготування їжіПоділіться своїми шедеврами. Відправте цей чудовий збір до ваших друзів у соцмережах!
Ось як прикрасити будинок і двір на Новий рік без витрат занадто багато
Атласні постільні білизна та ще 5 атрибутів життя бідності. Швидко отримайте їх з спальні!