18
Як запекти карпатський торт
Немає одного в світі, як заварені торти, як я зробити. Я завжди купую цей смачний в моєму улюбленому кондитерському магазині - так ніжний, ванільний, з хрусткою скоринкою і смаком морозива. Випікати їх самостійно Я спробував його багато разів, але це завжди не вдалося. Я не маю достатньо часу, щоб провести половину дня на десерті.
Один день друга дав мені неймовірний подарунок, величезний еклер, який взяв половину столу. І як смачний, ароматний, не може передати слова!
Справжній шедевр кулінарного мистецтва Картопляний чайй Він ідеально підходить для мережива солодкого зуба. Я дуже рекомендую, що ви покладете всі ваші клопи біля і напишіть цей рецепт. Попереду, це обов'язково прийде в руки!
Іноді «Карпатський» називають тортом. Але це так чарівний, що я зателефоную йому торт. Рецепт прийшов до нас з Польщі, в ній тісто спеціально викладається в безтурботному шарі, щоб виглядати як гірська топографія.
Сметана для нашого величезного прибутку є заварним пудингом. Ви можете приготувати його самостійно або придбати готовий в сумці. Зніміть його з молоком, згідно з інструкціями, воно не буде гірше дому.
Тест інгредієнти
Вершкові інгредієнти
Підготовка
Польський торт "Карпатський" Дуже легко перетворюється в вишуканий десерт для смачних гостей. У рецептурі можна використовувати різні варіації крему, додати плоди. Фантазії над прикрасою і підготовкою до хвалі!
Для цього десерту рекомендуємо подавати здорові фруктові напої. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Поділіться цим рецептом з друзями, вони будуть любити цей гігантський еклер!
Один день друга дав мені неймовірний подарунок, величезний еклер, який взяв половину столу. І як смачний, ароматний, не може передати слова!
Справжній шедевр кулінарного мистецтва Картопляний чайй Він ідеально підходить для мережива солодкого зуба. Я дуже рекомендую, що ви покладете всі ваші клопи біля і напишіть цей рецепт. Попереду, це обов'язково прийде в руки!
Іноді «Карпатський» називають тортом. Але це так чарівний, що я зателефоную йому торт. Рецепт прийшов до нас з Польщі, в ній тісто спеціально викладається в безтурботному шарі, щоб виглядати як гірська топографія.
Сметана для нашого величезного прибутку є заварним пудингом. Ви можете приготувати його самостійно або придбати готовий в сумці. Зніміть його з молоком, згідно з інструкціями, воно не буде гірше дому.
Тест інгредієнти
- 250 мл води
- 125г вершкове масло
- 180г борошна
- 5 яєць
- щіпка
- 25г цукровий порошок для посипання
Вершкові інгредієнти
- 500 мл молока
- 200г вершкове масло
- 50г борошна
- 50г крохмаль
- 150г цукру
- 15г ванільний цукор
Підготовка
- Додайте тест першим. Залити воду в каструлю, покласти нарізане масло і сіль. Розтопити суміш на повільному вогні, постійно помішуючи. Не варте!
- Як тільки масло розтоплюється, видаліть його з вогню. Додайте борошно і добре перемішайте. Повернути суміш до плити і варити до тих пір, поки тісто розгортається в м'яч. 3-х хвилин пішки. На дно горщика почнуть формувати скоринки.
- Перенесення тесту в велику миску і перемішати з яйцями, додаючи їх один раз. Переконайтеся, що тісто не рідина. Краще робити це шпателем, не міксером. Збийте останнє яйце і додайте частини. Тісто повинна бути густою, однорідною і блискучою.
- Поставте тісто на паперову сковороду. Ви можете зробити це з ложкою або шприцом, щоб сформувати гори. Чим більше безтурботності, тим красивіше. Ви можете зробити поверхневу квартиру, не вплине на смак.
- Випікати протягом 35 хвилин в духовці нагріти до 200 градусів. У цей час краще не відкрити двері.
- Поки тісто запікають, зробіть вершки. Краще видалити масло з холодильника заздалегідь, його слід м'яким. Нагрівайте 100 мл молока в сотені. Видаліть з плити, додайте борошно, крохмаль і ретельно перемішайте, щоб грудочки не утворюються. Залийте залишене молоко, додайте звичайний і ванільний цукор. Заварити інгредієнти на повільному вогні до загущеного. Не забудьте постійно помішати.
- Покладіть товстий крем в мисці і накрийте харчовою плівкою, дайте йому повністю охолонути. Так на її поверхні немає скоринки.
- Подаруйте вершкове масло міксером або вінком. Дуже повільно додаємо заварну пудинг до неї, помішуючи після кожного порції. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
р. - Наріжте охолоджений торт навпіл і пославте вершки на одну половину. Вам потрібно порізати, не по-різному! Якщо у вас невелика форма, випікайте два коржі.
- Дуже акуратно покласти другу частину скоринки на вершки, не натискати. Посипати цукровою пудрою і відправити її в холодильник не менше години.
- Зателефонуйте гостям і насолоджуйтеся божественним смаком!
Польський торт "Карпатський" Дуже легко перетворюється в вишуканий десерт для смачних гостей. У рецептурі можна використовувати різні варіації крему, додати плоди. Фантазії над прикрасою і підготовкою до хвалі!
Для цього десерту рекомендуємо подавати здорові фруктові напої. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Поділіться цим рецептом з друзями, вони будуть любити цей гігантський еклер!
12 способів виглядати чудово завжди, всюди і за будь-яких обставин. Поради від стилістів.
Найкращі супи щоденно