Як запекти карпатський торт

Немає одного в світі, як заварені торти, як я зробити. Я завжди купую цей смачний в моєму улюбленому кондитерському магазині - так ніжний, ванільний, з хрусткою скоринкою і смаком морозива. Випікати їх самостійно Я спробував його багато разів, але це завжди не вдалося. Я не маю достатньо часу, щоб провести половину дня на десерті.

Один день друга дав мені неймовірний подарунок, величезний еклер, який взяв половину столу. І як смачний, ароматний, не може передати слова!

Справжній шедевр кулінарного мистецтва Картопляний чайй Він ідеально підходить для мережива солодкого зуба. Я дуже рекомендую, що ви покладете всі ваші клопи біля і напишіть цей рецепт. Попереду, це обов'язково прийде в руки!

Іноді «Карпатський» називають тортом. Але це так чарівний, що я зателефоную йому торт. Рецепт прийшов до нас з Польщі, в ній тісто спеціально викладається в безтурботному шарі, щоб виглядати як гірська топографія.

Сметана для нашого величезного прибутку є заварним пудингом. Ви можете приготувати його самостійно або придбати готовий в сумці. Зніміть його з молоком, згідно з інструкціями, воно не буде гірше дому.

Тест інгредієнти
  • 250 мл води
  • 125г вершкове масло
  • 180г борошна
  • 5 яєць
  • щіпка
  • 25г цукровий порошок для посипання

Вершкові інгредієнти
  • 500 мл молока
  • 200г вершкове масло
  • 50г борошна
  • 50г крохмаль
  • 150г цукру
  • 15г ванільний цукор

Підготовка
  1. Додайте тест першим. Залити воду в каструлю, покласти нарізане масло і сіль. Розтопити суміш на повільному вогні, постійно помішуючи. Не варте!

2. Як тільки масло розтоплюється, видаліть його з вогню. Додайте борошно і добре перемішайте. Повернути суміш до плити і варити до тих пір, поки тісто розгортається в м'яч. 3-х хвилин пішки. На дно горщика почнуть формувати скоринки.

3. Перенесення тесту в велику миску і перемішати з яйцями, додаючи їх один раз. Переконайтеся, що тісто не рідина. Краще робити це шпателем, не міксером. Збийте останнє яйце і додайте частини. Тісто повинна бути густою, однорідною і блискучою.

4. Поставте тісто на паперову сковороду. Ви можете зробити це з ложкою або шприцом, щоб сформувати гори. Чим більше безтурботності, тим красивіше. Ви можете зробити поверхневу квартиру, не вплине на смак.

5. Випікати протягом 35 хвилин в духовці нагріти до 200 градусів. У цей час краще не відкрити двері.

6. Поки тісто запікають, зробіть вершки. Краще видалити масло з холодильника заздалегідь, його слід м'яким. Нагрівайте 100 мл молока в сотені. Видаліть з плити, додайте борошно, крохмаль і ретельно перемішайте, щоб грудочки не утворюються. Залийте залишене молоко, додайте звичайний і ванільний цукор. Заварити інгредієнти на повільному вогні до загущеного. Не забудьте постійно помішати.

7. Покладіть товстий крем в мисці і накрийте харчовою плівкою, дайте йому повністю охолонути. Так на її поверхні немає скоринки.
  8. Подаруйте вершкове масло міксером або вінком. Дуже повільно додаємо заварну пудинг до неї, помішуючи після кожного порції. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
    р.

9. Наріжте охолоджений торт навпіл і пославте вершки на одну половину. Вам потрібно порізати, не по-різному! Якщо у вас невелика форма, випікайте два коржі.

10. Дуже акуратно покласти другу частину скоринки на вершки, не натискати. Посипати цукровою пудрою і відправити її в холодильник не менше години.

11. Зателефонуйте гостям і насолоджуйтеся божественним смаком!

Польський торт "Карпатський" Дуже легко перетворюється в вишуканий десерт для смачних гостей. У рецептурі можна використовувати різні варіації крему, додати плоди. Фантазії над прикрасою і підготовкою до хвалі!

Для цього десерту рекомендуємо подавати здорові фруктові напої. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Поділіться цим рецептом з друзями, вони будуть любити цей гігантський еклер!