Як поліпшити крихітний простір

Кожна людина в житті має період, який може називати одне ціле слово «відчай». Щось сказати, що вижили ремонт, як вижити природну катастрофу.

Гараж, пил, постійне очищення, придбання будівельних матеріалів, зв'язку з майстрами. І найбільший головний біль для багатьох є питання про те, як використовувати простір правильноЯкі кольори вибрати, які меблі купити. Але ситуація ще складна, якщо квартира дуже невелика, і ви хочете все в ній бути комфортним, красивим і затишним.

Я працюю в галузі дизайну інтер'єру більш ніж 10 років, і я можу сказати з впевненістю, що маленька квартира не є вироком на всіх, і це не означає, що ви не можете придумати нічого оригінального навіть на крихітній площі. Для цього потрібно знати певні правила і тонкощі, які допоможуть вам легко впоратися з цим, на перший погляд, непросте завдання.

Саме тому редакційна колегія "Сайт" Я приготував для вас 10 геній. ідеї використання простору в маленькій квартирі. Комфорт і функціональність надаються!

1. Вибираємо меблі
    При виборі меблів віддайте перевагу одному, що виглядає легко. Може добре мати витягнуту вгору форму і бути прозорим, напівпрозорим або на тонких ніжках. Як поліпшити крихітний простір

2. Колірне питання
    Ця техніка відома практично всім, проте, багато хто все одно ігнорує її ніщо. Неважливо, як вам подобається яскраві кольори, якщо у вас є невелика квартира, віддайте перевагу світлих тонів. Найуспішніші колір - синій, світло-сірий, світло-зелений, світло-рожевий, кремовий.

3. Розміри меблів
    Від мого досвіду я можу сказати, що вибираючи однакові дрібні меблі в маленькій квартирі сьогодні є одним з найпоширеніших помилок. Ця методика дає протилежний ефект, створюючи відчуття, що людина живе в ляльковому будинку. Як поліпшити крихітний простір Р

Незважаючи на розміри приміщення, вибирайте великі предмети декору, високі підлогові світильники, великі полотна. Нехай вони будуть кілька, але кожен з них приверне увагу, відволікаючи від думки про затягу.

4. Випуск освітлення
    У невеликій квартирі особливо важливо побудувати правильне освітлення. Верхнє освітлення (велика люстра або довга лампа) зробить приміщення більш просторим, а точкові джерела світла виділять певні ділянки. І, звичайно, не варто вибирати величезні люстри в стелю підлогу.

5. Багатофункціональні меблі
    У невеликих квартирах важлива кожна деталь. Так ставка на меблі, які можна виконувати відразу кілька функцій. Наприклад, стіл також може бути туалетним столиком, де можна зберігати речі. Як поліпшити крихітний простір

6. Погляд з кордоном
    Спробуйте використовувати один матеріал у підлозі. Відсутність переходів і спадів робить простір цілим, не розділяє його на невеликі частини. Як поліпшити крихітний простір р.

7. Використовуйте кути.
    Зверніть увагу на кути в приміщенні. За перший раз неприпустимо, вони можуть стати справжнім пошуком для вас. Наприклад, розміщення невеликих систем зберігання в кутах передпокою можна приховати багато дрібних речей, які не мали місця. Як поліпшити крихітний простір

8. Організація простору
    Щоб візуально підняти стелю, розмістити високі полки в інтер'єрі або займати стіни відкритими полицями. І так, щоб вони не зважали простір, вибирайте тільки світлі кольори. Як поліпшити крихітний простір

9. Мінімальний декор.
    Якщо ви любителя великої кількості різних фігурок і іншого декору - не поспішайте розмістити цю красу в домашніх умовах. Занадто багато різних брелоків і аксесуарів роблять менше вже невеликого простору. Виберіть для початку найбільш улюблених і які найбільш вписуються в інтер'єр, і зберігайте відпочинок в красивих контейнерах і змініть декор з часом.

10. Ковролін
    Ви не можете відмовитися від ковроліну, і не можете! Просто віддайте перевагу монохромному або мінімальному кольорів, оскільки вони будуть виглядати смішно в невеликому просторі.

Також я пропоную вам 10 простих порад, які допоможуть змінити ставлення до невеликого простору і зробити навіть маленьку квартиру максимально комфортним. Я сподіваюся, що ці ідеї допоможуть вам перепланувати ваш будинок і додати функціонал до нього.

Якщо ви знайдете щось цікаве в цих порадах для себе, обов'язково зв'яжіться з друзями про ці дизайнерські прийоми! У них є також деякі. Малогабаритнийй