Як поліпшити крихітний простір

Кожна людина в житті має період, який може називати одне ціле слово «відчай». Щось сказати, що вижили ремонт, як вижити природну катастрофу.

Гараж, пил, постійне очищення, придбання будівельних матеріалів, зв'язку з майстрами. І найбільший головний біль для багатьох є питання про те, як використовувати простір правильноЯкі кольори вибрати, які меблі купити. Але ситуація ще складна, якщо квартира дуже невелика, і ви хочете все в ній бути комфортним, красивим і затишним.

Я працюю в галузі дизайну інтер'єру більш ніж 10 років, і я можу сказати з впевненістю, що маленька квартира не є вироком на всіх, і це не означає, що ви не можете придумати нічого оригінального навіть на крихітній площі. Для цього потрібно знати певні правила і тонкощі, які допоможуть вам легко впоратися з цим, на перший погляд, непросте завдання.

Саме тому редакційна колегія "Сайт" Я приготував для вас 10 геній. ідеї використання простору в маленькій квартирі. Комфорт і функціональність надаються!

1. Вибираємо меблі
    При виборі меблів віддайте перевагу одному, що виглядає легко. Може добре мати витягнуту вгору форму і бути прозорим, напівпрозорим або на тонких ніжках.

2. Колірне питання
    Ця техніка відома практично всім, проте, багато хто все одно ігнорує її ніщо. Неважливо, як вам подобається яскраві кольори, якщо у вас є невелика квартира, віддайте перевагу світлих тонів. Найуспішніші колір - синій, світло-сірий, світло-зелений, світло-рожевий, кремовий.

3. Розміри меблів
    Від мого досвіду я можу сказати, що вибираючи однакові дрібні меблі в маленькій квартирі сьогодні є одним з найпоширеніших помилок. Ця методика дає протилежний ефект, створюючи відчуття, що людина живе в ляльковому будинку. Р

Незважаючи на розміри приміщення, вибирайте великі предмети декору, високі підлогові світильники, великі полотна. Нехай вони будуть кілька, але кожен з них приверне увагу, відволікаючи від думки про затягу.

4. Випуск освітлення
    У невеликій квартирі особливо важливо побудувати правильне освітлення. Верхнє освітлення (велика люстра або довга лампа) зробить приміщення більш просторим, а точкові джерела світла виділять певні ділянки. І, звичайно, не варто вибирати величезні люстри в стелю підлогу.

5. Багатофункціональні меблі
    У невеликих квартирах важлива кожна деталь. Так ставка на меблі, які можна виконувати відразу кілька функцій. Наприклад, стіл також може бути туалетним столиком, де можна зберігати речі.

6. Погляд з кордоном
    Спробуйте використовувати один матеріал у підлозі. Відсутність переходів і спадів робить простір цілим, не розділяє його на невеликі частини. р.

7. Використовуйте кути.
    Зверніть увагу на кути в приміщенні. За перший раз неприпустимо, вони можуть стати справжнім пошуком для вас. Наприклад, розміщення невеликих систем зберігання в кутах передпокою можна приховати багато дрібних речей, які не мали місця.

8. Організація простору
    Щоб візуально підняти стелю, розмістити високі полки в інтер'єрі або займати стіни відкритими полицями. І так, щоб вони не зважали простір, вибирайте тільки світлі кольори.

9. Мінімальний декор.
    Якщо ви любителя великої кількості різних фігурок і іншого декору - не поспішайте розмістити цю красу в домашніх умовах. Занадто багато різних брелоків і аксесуарів роблять менше вже невеликого простору. Виберіть для початку найбільш улюблених і які найбільш вписуються в інтер'єр, і зберігайте відпочинок в красивих контейнерах і змініть декор з часом.

10. Ковролін
    Ви не можете відмовитися від ковроліну, і не можете! Просто віддайте перевагу монохромному або мінімальному кольорів, оскільки вони будуть виглядати смішно в невеликому просторі.

Також я пропоную вам 10 простих порад, які допоможуть змінити ставлення до невеликого простору і зробити навіть маленьку квартиру максимально комфортним. Я сподіваюся, що ці ідеї допоможуть вам перепланувати ваш будинок і додати функціонал до нього.

Якщо ви знайдете щось цікаве в цих порадах для себе, обов'язково зв'яжіться з друзями про ці дизайнерські прийоми! У них є також деякі. Малогабаритнийй