Що робити з пластикової пляшки на Новий рік

Я нещодавно відвідав другу шахти. Олена дуже довго робила рукоділля, і вона від неї, що я часто завоював дивовижні ідеї для творчості. Все, що дівчина з'являється, намагається негайно реалізувати.

Так це субота, вона показала мені деякі її знахідки, які можуть стати великою допомогою в галузі. Новорічна підготовка І Різдво. Після всього, не варто витрачати багато грошей на придбаний декор, коли його можна зробити своїми руками з матеріалів, що засвоюються.

Новорічні вироби з пластикових пляшок "Сайт" Я приготував незвичайний майстер-клас для вас. Як зробити різдвяний дзвінок з пляшки cola. Це простий і без зайвих витрат!

Вам потрібно.
  • ПВА клей
  • білизна
  • упаковка
  • пластикова пляшка

85.079846

Виробництво
  1. Виріжте пластикову пляшку двома, як показано на фото. Шия пляшки буде служити основою майбутнього дзвінка.

2. Ретельно оберніть шию пляшки харчовою плівкою в 2-3 шари.
  3. Чаотично загортаємо основу дзвіночка з лляною ниткою, змащуючи докувальні місця нитки клеєм ПВА. Необхідно зробити 2-3 шари обмотки (в залежності від товщини нитки).
  4. Після того, як живіт висихає, акуратно знімаємо плівку разом з пластиковою шийкою.
  5. Войла! Наша новорічна прикраса готова!

Я також запропоную вам перевірити ще кілька. Новорічні рішенняМожна зробити з непотрібних пластикових пляшок.

1. Пластиковий це матеріал, який всюди. Звичайно, люди дуже вигідні і корисні предмети, виготовлені з пластику, але не забудьте, як це шкідливо для навколишнього середовища. На мій погляд, великий спосіб боротьби з надлишок пластикових виробів полягає в тому, щоб перетворити їх в правильному і красивому вигляді. Ось хороший приклад: Новорічні рішення. пінгвіни з пластикових пляшокй

2. Також пластикова пляшка можна нарізати тонкими кільцями, після чого закріпити і прикрасити їх, щоб вийти з таких незвичайних і красивих різдвяних кульок.

3. З низу пластикових пляшок можна зробити не менш красивими різдвяними вінками, з ними можна прикрасити вхідні двері, вікна, драбини і камін. 8313989

4. Навіть різнобарвний пластик можна вміло використовувати як декор. Маленька фантазія і ножиці все необхідне.

5. І ця ідея ідеально підходить для тих, хто має бруд і пишні зовні вікна, і я дійсно хочу зробити сніговик!

6. Я дуже люблю ідею виготовлення сніжинок з пластикових пляшок. Все, що ви повинні зробити, відрізати дно пляшки, пришити отвір і, звичайно, вивести сніжинку самому.

З цих сніжинок можна зібрати творчу ялинку. р.

Ми також маємо чудовий майстер-клас для вас, як створити карамельну новорічну гірляндію з використанням пластикових пляшок, колірної упаковки гірлянд і світлодіодних ліхтарів. Напередодні Нового Року не буде лази зробити таку прикрасу. Це буде корисно, ніж один раз, перевірений на власний досвід!

Як видно, навіть звичайні пластикові пляшки можуть стати великим матеріалом для творчості. Особливо на носі Нового року, що означає, що потрібно створити щось нове і позбутися від старого. І ці ідеї допоможуть вам позбутися від старого, створюючи оригінальні і красиві святковийй

Поділитися з друзями ці яскраві ідеї нового року, вони будуть вдячні за неї.