Щоб зробити речі для дітей в житті! Батьківські молитви є найсильнішими і найефективнішими.

Ніщо в світі зміцнюється, ніж зв'язок між матір'ю і дитиною. З її думками і словами мати може впливати на долю своєї дитини. І звичайно, нічого не допоможе Вашій дитині здоров'я, благополуччя і успіхів, таких як молитися з ротом. Молитва доведена до розм'якшення карми дитини і навіть очищення її.

Щоб зробити речі для дітей в житті! Батьківські молитви є найсильнішими і найефективнішими.

ДепозитФотогалерея

Є два молитви для моєї дочки і мого сина. Про ці цілющі слова розповість вам редакційна колегія "Сайт"й Головне - пам'ятати: з лялькою для здоров'я і благополуччя, дочки звертаються до Пресвятої Богородиці, і для сина вони молилися Господі.

ДепозитФотогалерея

Молитва за вашу дочку Я проповідаю вам, О Віргін,
Дайте здоров'я дочку.
Ви знаєте, що ваша мрія.
Подаруйте їй більш чіткі дні в житті!
Тексти пісень, а це означає: Я соромлюся її щастя, краса, удачливий.
І багато щасливих хвилин.
І дайте їй трохи гірко,
І дайте щасливий годинник.
І якщо хтось не буває
Вона зашкодить тебе. Вона зашкодить тебе.
Я знаю, що це буде урок для неї.
Свята бадьорість і любов.
І якщо вона слабка в її душі
Він не зможе знайти свого способу життя.
Допоможи мені молитву щодня.
Для повернення душі її польоту до тебе.

Промінь для сина, Боже мій,
Занурення мене за мої гріхи.
Тексти пісень, а це означає: Є нічого найближчого і дорогого для мене.
Ваша любов!
Не для себе, я молитися за сина.
Подаруйте йому мир і процвітання,
Нехай він буде реальною людиною,
Коли він вступає в законний вік.
Заощаджуйте його від заздрості і кладки,
Для неспроможності не категорично
І в цьому світі, грішний і сильний,
Не робіть на свій розсуд.

Не забудьте зв'язатися з лікарем-аматором дитини з часом. Щоб це зробити, скажімо слова цієї молитви.

«Головний ангел до опікунів моїх дітей (назви), покрийте їх кришкою з стрілок демону, з очей осаду, і зберігайте своє серце в ангельській чистоті. Амен.

Щоб зробити речі для дітей в житті! Батьківські молитви є найсильнішими і найефективнішими. Р

ДепозитФотогалерея

Прочитайте ці молитви з серця, повністю фокусуючись на кожному слово. Поділіться своїми молитвами з іншими мамами.