Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Як навчитися замочити горіхи

Чи знаєте ви, що ви не можете їсти занадто багато горіхів? Це дуже важка їжа для травлення, яка може викликати не тільки дискомфорт в животі, але і серйозні проблеми!

ДепозитФотогалерея

Я не збираюся сказати вам, щоб зупинити їжу улюбленою їжею. Навпаки я розкрив секрет, який буде запасний кишечник і сприяти максимальній перетравленості. поживні речовини і насіння. Для того, щоб виключити такий цінний і корисний продукт з вашого раціону.

ДепозитФотогалерея

Як їсти горіхи Перший раз я спробував замочений горіх Вона має сестри, які не їсти м'ясо протягом 14 років і помадою сирої їжі. Цей метод допомагає видалити гіркоту горіхів і неприємний смак. Змочування нейтралізує захисні механізми плоду, завдяки наявності специфічних компонентів в складі.

Горіхи містять фітинова кислота, що запобігає поглинанню цинку, магнію, заліза та кальцію в кишечнику. Без нього організм може поглинати 20% більше заліза і 60% більше магнію. Це серйозні числа, я погоджуюсь. Ми можемо обробляти тільки 300 мг фітикової кислоти в день, і в ручному мигдалю це 1,300 мг! Коли ви їсти продукти високо в цій кислоті, ви ризикуєте отримати дефіцит корисних мікроелементів.

доб. 2

Горіхи також містять горіхи. свінгериякі сповільнюють процес травлення. Це одна з причин, чому більшість людей відчувають тяжкість в шлунку, газ або біль після вживання горіхів.

Вода нейтралізує над шкідливими речовинами, в результаті горіхи легше перетравлювати організм. Є теорія, яка замочує анімацію структури продукту, вона відроджена, щоб принести максимум користі. Ми насправді робимо магію - ми відроджуємо продукти харчування, ми перетворюємо інертний продукт в живу їжу, яка передає інформацію про життя в усіх клітинах нашого тіла.

До Як їсти горіхиМигдаль, арахіс або що вам подобається, замочити їх протягом декількох годин у воді, бажано на ніч і покласти їх в холодильник. Вранці злити воду, промити горіхи кілька разів під проточною водою. Можна сушити горіхи в духовці і покласти їх в закриту баночку, щоб вони можуть зберігатися протягом декількох днів.

Аналогічна процедура може бути проведена з хіппою, насінням, зернами, з яких вони будуть тільки корисними. Я замочила 10 мигдаль кілька разів на тиждень вночі і не має проблем зі сніданком. У будь-якому випадку, навіть замочений горіхи використовують в помірной Надлишок білка в організмі викликає перевантаження кишечника, і вам доведеться витрачати багато часу в туалеті.

р.

Тепер ви знаєте, Як правильно використовувати горіхий Першим кроком до належного харчування є надійна інформація, не варто лаштувати наші поради, вони допоможуть уникнути багатьох проблем з травленням.

Покажіть ваші друзі цієї статті, вчити їх їсти горіхи правильно!