19
«Для того, щоб зберегти такий зовнішній вигляд протягом тривалого часу, потрібно постійно вести здоровий, активний спосіб життя і ...» – Софія Ротар розкриває секрети.
Цього року знаменита співачка Софія Ротар відсвяткувала ювілей. Повернулася 70. Привіт, цей малюнок не підходить з крихкою, вишуканою і стрункою жінкою. Її шанувальники стверджують, що щороку співачка стає більш красивим. Який секрет? "Сайт" Я вирішив дізнатися і поділитися з вами.
Нещодавно Софія Михайлівна почала роботу з української версії журналу «ELLE», яка здивувала своїх шанувальників, адже нещодавно вона веде трохи її життя і не дає інтерв’ю. На фото співачки дивує дивовижну, вона позує в чорному класичному костюмі. Далі вона є її бабуся і дочка-в-право.
Ця жінка вражає своєю красою і привабливістю. Вона не дивиться на свій вік, і без ембарименту публікує фотографії без макіяжу в соціальних мережах. Насолоду своїх шанувальників вона розкриває її молодість і краса.
Софія Ротар ніколи не приховує те, що вона використовувала послуги пластичних хірургів. Тільки жінки вона попереджає і стверджує, що це екстремальні заходи і курорт до них тільки тоді, коли нічого іншого допомагає.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ні брекети заповнять світлом, що ця жінка випромінює.
Не забудьте поділитися секретами молоді та краси цієї краси жінки з друзями!
Нещодавно Софія Михайлівна почала роботу з української версії журналу «ELLE», яка здивувала своїх шанувальників, адже нещодавно вона веде трохи її життя і не дає інтерв’ю. На фото співачки дивує дивовижну, вона позує в чорному класичному костюмі. Далі вона є її бабуся і дочка-в-право.
Ця жінка вражає своєю красою і привабливістю. Вона не дивиться на свій вік, і без ембарименту публікує фотографії без макіяжу в соціальних мережах. Насолоду своїх шанувальників вона розкриває її молодість і краса.
- Робота в країні
Головною таємницею її нелінійної краси Софія Михайлівна вважає роботу над землею. вона має дачу, де вона висаджує цибулю і помідори своїми руками, а потім піклується про них і рулони на зиму. Виконується в саду, на її думку, є найкращою психотерапія, яка допомагає забути про всі проблеми і відволікатися. І заряджає сильна позитивна енергія. Повідомлення від Sofia Rotaru / Sofia Rotaru (@sofiarotaru.official) 14 червня 2017 в 6:44 PDT - Харчування
Rotaru дуже спокійно про їжу. Вона має лише кілька правил для цього: їсти невеликі порції, без їжі після шістдесяти вечора і без солі в дієті. Вона віддає перевагу світлі японської кухні. Якщо з'являються зайві кілограми, вона використовує поради Maya Plisetskaya, щоб закрити рот і не їсти. І якщо потрібно схуднути швидко, зірка сидить на улюбленому харчі: три дні вареного рису без солі, три дні овочів і три дні фруктів тільки.
Повідомлення від Sofia Rotaru / Sofia Rotaru (@sofiarotaru.official) 26 червня 2017 в 5:19 PDT - Сонце
Кожен знає переваги глибокого сну для здоров'я і благополуччя. Софій Михайловна – класична музика. Вона рекомендує, що всі падають, слухаючи її. За її словами, така музика допомагає розслабитися, звільнити розум від думок і проблем. Потім забезпечується здоровий і глибокий сон. «Коли ви падають під Моцарт або Вівальді, то за 4-5 годин сну ви встигли не тільки спати, але і відпочивати, якби ви порятуєте повну 12 годин», - розповідає Софія. Я думаю, що це варто перевірити!
Повідомлення від Sofia Rotaru / Sofia Rotaru (@sofiarotaru.official) Aug 6 2017 в 4:14 PDT - Вера.
Співак є глибокою релігійною особою. В одному інтерв'ю вона сказала: «Я все до Бога». Це віра, що допомагає мені подолати труднощі в житті. Я завжди вдячний йому за кожен день свого життя. Вона часто йде до церкви і завдяки Богу за все вона має. Вона впевнена, що Бог повинен пам'ятати не тільки в момент розпаду, але і коли ви щасливі. З тих пір віра робить душ красивим, і з цього тіла трансформується.
Publication by Sofia Rotaru / Sofia Rotaru (@sofiarotaru.official) Aug 8 2017 в 12:24 PDT - Власність тіла
Rotaru каже, що вона бачить як одне з найбільших досягнень життя. З дитинства вона відіграла спорт, взяла участь у різних змаганнях і отримала нагороди. Більшість з усіх, вона любила атлетика і плавання. Тепер Софія Михайлівна говорить: I Я здоровий спосіб життя Я регулярно треную, плаваю і їхати в сауну. Publication by Sofia Rotaru / Sofia Rotaru (@sofiarotaru.official) Січень 30 2017 в 10:20 PST - Рухи
І це вже не про спорт, але про духовний і творчий рух. "Я завжди хочу дізнатися щось, щоб зробити щось. Найголовніше не зупинитися. Найстрашніше, щоб зрозуміти, що немає нічого іншого, актриса поділилася. й ¶
Publication by Sofia Rotaru / Sofia Rotaru (@sofiarotaru.official) Aug 19 2017 в 11:11 PDT - Сім'я.
Софія Михайлівна – щаслива мама і бабуся. Вона неодноразово сказала, що її сім'я дає їй натхнення і силу продовжувати працювати, створювати і жити. Це її сім'я, яка завжди була стимулом для неї, щоб бути молодим і красивим. Як ви думаєте, що ваша кар'єра зробить вас щасливою? Ви глибоко помилилися! Сім'я є фундаментом, на якому повинна розвиватися амбіція і творчість. Я вважаю себе абсолютно щасливою людиною.
Publication by Sofia Rotaru / Sofia Rotaru (@sofiarotaru.official) Мар 25 2017 в 5:24 PDT
Софія Ротар ніколи не приховує те, що вона використовувала послуги пластичних хірургів. Тільки жінки вона попереджає і стверджує, що це екстремальні заходи і курорт до них тільки тоді, коли нічого іншого допомагає.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ні брекети заповнять світлом, що ця жінка випромінює.
Не забудьте поділитися секретами молоді та краси цієї краси жінки з друзями!
«Всього ліки!» Навіть при дуже складній діагностиці беремо кісточку, ретельно.
Чому жирний мед, лимон і фенехоа