Поклоніння іконок в машині не християни! Це помилка, що багато водіїв не знають.

Одним з наших знайомих працівників ДАІ було дуже приємно бачити чоловіка на авто іконі Св. Миколая. Він занурився скептично і сказав, що не захистити автомобіль від серйозної аварії або крадіжки.

У зв'язку зі своєю роботою, йому довелося побачити багато страшних нещасних випадків, де велика кількість іконок, хрестів і навіть похилого голоду в автомобілях: Я дивився всі види автомобільних пригод з жертвами. Майже всюди був стандартний набір іконок. й

р.

Щоб бути чесним, він вивчив це питання ретельно, дайвінг в історичні корені виникнення такої незвичайної традиції. На початку ХХ ст., коли автомобілі не були настільки надійними.

У цей час Католицька церква консультує всіх водіїв, щоб повісити медаль в машині, що зображено св. Крістофера. Він є захисником і захисником всіх туристів. Згідно з легендою, людина, яка побачила обличчя святого протягом дня, не може відмирати від нещасного випадку.

Також в середині минулого століття водії прикріпили невелику статуетку Ісуса Христа в торпедо автомобіля. Ця традиція була представлена членами Американської Автоліга Священного Серця Ісуса.

На жаль, це не було зроблено для захисту водія від нещасного випадку, але навпаки. Члени автоліги побажали людину бачити обличчя Христа і піти в інший світ з пентенсією.

У нашій батьківщині традиція розміщення невеликих іконок в машині з'явилася на початку 90-х років. Мотори вважають, що ікона в машині є потужним талісманом від серйозних нещасних випадків. По суті, у православних

Увечері мій чоловік і я не знайшов ніяких переконливих аргументів, щоб переконувати друг потреби іконок в машині. Вже через кілька днів я пам'ятав нашу розмову і пішов до мого батька, щоб покласти все на полиці.

р.

Отець Василь відповів: Звичайно, є іконки в машині, але не як талісман. Головне - промити перед ними. Ікони потрібні для того, щоб сидіти за кермом, молитися Господі, Незаймана, святих зображують на них і просять свою допомогу.

І так, повертаючи в молитву до святого, зображеного на іконі, водій отримує допомогу в складних дорожньо-транспортних ситуаціях. й

Дійсно, батько дає поради про правильне розміщення іконок: Звісно, бажано мати іконки з обличчям до молитви. Найчастіше люди приклеюють іконки до картону. Дехто кладуть на вітрове скло, стикаються на дорозі. Ви можете зробити це не фундаментальним.

Якщо людина вірить, то іконки на панелі схожі на «червоний куточок» в хати, тобто ви можете перехрестити їх, коли поруч знаходиться храм. До і великого, де ви розміщуєте іконку – немає різниці. Головне, що не відволікає від руху. й

Наша редакційна колегія вітає Вас і Ваших близьких! Обов'язково вивчіть в нашій статті деякі з найбільш корисних трюків для водіїв автомобілів.