Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! А для цього не потрібно запускати по магазинах і купити декор для божевільних грошей.
Моя сестра Ілона і я щороку придумав щось нове і цікаве для створення.
святковий в будинку. І це настрій повинно бути достатньо для всіх різдвяних і новорічних свят!
Для прикраси будинку для свята Нового року ми вирішили підходити особливо ретельно, адже навколишня атмосфера сильно впливає на емоції людей в ній.
Але в грудні, коли люди зазвичай мають величезну кількість речей, щоб завершити до Нового року, час не завжди достатньо, щоб зробити творчу роботу. А в цьому випадку краще рішення для святкового декору стануть паперовими гірляндами.
Гарланди з паперу - це красива прикраса, без якої новорічне свято може зробити! Адже вони можуть адекватно прикрасити будь-який інтер'єр, додаючи йому лаконічну вишуканість і легкість.
Точно.
папір-гарланд допоможе створити атмосферу комфорту і тепла в будинку, надати інтер'єру індивідуальності. І зробивши їх дуже легко. Процес буде ще більш цікавим, якщо вся родина бере участь.
Редакція
"Сайт" Я підготував для вас 7 схем різьблення новорічних гірлянд.
- Просто вирізати необхідні фігурки з паперу за допомогою готового шаблону, а потім приклеїти їх на нитку або покласти їх на голку ниткою. Ви можете пофарбувати майбутні елементи гірлянди або пасти їх яскравим кольоровим папером. р.
- І ось чудові мешканці казкового зимового лісу!
- Що взимку без снігу?
- Я люблю оленя. Я точно буду використовувати цей шаблон!
- Ще одне цікаве рішення!
- Чудова ідея для прикраси вашого будинку на Різдво!
- І з цими шаблонами є обов'язково місце для прогулянки творчою особою.
І ми підготували 11 візуальних гірлянд для паперу
Новорічна прикрасай
- Щоб зробити гірлянди паперу, варто відмовитися від їх форми. Для кожної форми заготовок необхідно вибрати власний матеріал. Тонкий папір підходить для світлих гірлянд. Такі вироби невагомі, хвиля від будь-якого бризу і створюють відчуття просторості і повітряності в приміщенні.
Але щільний папір є більш надійним матеріалом, але ще більш важко працювати з. Посилання такого гірлянда повинні бути більш міцними. Пам'ятайте, що картонна гірлянда важче, ніж crepe папір гірлянда. Слід враховувати в процесі кріплення до стіни.
, Україна
- 999 р.
- Зробляючи такий гірлянда займе більше часу і зусиль, ніж працювати на простих колах, але результат явно варто.
-
- О, що люблять ялинки! Я думаю, що моя сестра і я зосереджуся на цьому.
-
- Але це ювелірні вироби за смаком і вашим малюком. Це чарівна ідея?
-
- Папір гірлянда може стати яскравим акцентом, способом зонування приміщення або просто декоративним елементом.
-
- Крім стандартного кольорового паперу можна використовувати зразки дизайну, а також імпровізовані матеріали: газети, серветки, сторінки глянцевих журналів, цукеркові обгортки, старі листівки або рекламні брошури. Для кріплення, як традиційний клей (наприклад, канцелярія або ПВА) і застібка або кліпи підходять, якщо планується розбірний гірлянда.
Я також пропоную познайомитися з простим і докладним майстер-класом про те, як зробити красиву об'ємну сніжинку. З ним можна прикрасити будь-який інтер'єр, чи є будинок або офіс.
Дуже важливий настрій свята. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Не забудьте поділитися новинами
папір з друзями.