Мистецтво створення новорічних гірлянд

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! А для цього не потрібно запускати по магазинах і купити декор для божевільних грошей.

Моя сестра Ілона і я щороку придумав щось нове і цікаве для створення. святковий в будинку. І це настрій повинно бути достатньо для всіх різдвяних і новорічних свят!

Для прикраси будинку для свята Нового року ми вирішили підходити особливо ретельно, адже навколишня атмосфера сильно впливає на емоції людей в ній.

Але в грудні, коли люди зазвичай мають величезну кількість речей, щоб завершити до Нового року, час не завжди достатньо, щоб зробити творчу роботу. А в цьому випадку краще рішення для святкового декору стануть паперовими гірляндами.

Гарланди з паперу - це красива прикраса, без якої новорічне свято може зробити! Адже вони можуть адекватно прикрасити будь-який інтер'єр, додаючи йому лаконічну вишуканість і легкість.

Точно. папір-гарланд допоможе створити атмосферу комфорту і тепла в будинку, надати інтер'єру індивідуальності. І зробивши їх дуже легко. Процес буде ще більш цікавим, якщо вся родина бере участь.

Редакція "Сайт" Я підготував для вас 7 схем різьблення новорічних гірлянд.

1. Просто вирізати необхідні фігурки з паперу за допомогою готового шаблону, а потім приклеїти їх на нитку або покласти їх на голку ниткою. Ви можете пофарбувати майбутні елементи гірлянди або пасти їх яскравим кольоровим папером. р.

2. І ось чудові мешканці казкового зимового лісу!

3. Що взимку без снігу?

4. Я люблю оленя. Я точно буду використовувати цей шаблон!

5. Ще одне цікаве рішення!

6. Чудова ідея для прикраси вашого будинку на Різдво!

7. І з цими шаблонами є обов'язково місце для прогулянки творчою особою.

І ми підготували 11 візуальних гірлянд для паперу Новорічна прикрасай

1. Щоб зробити гірлянди паперу, варто відмовитися від їх форми. Для кожної форми заготовок необхідно вибрати власний матеріал. Тонкий папір підходить для світлих гірлянд. Такі вироби невагомі, хвиля від будь-якого бризу і створюють відчуття просторості і повітряності в приміщенні.

Але щільний папір є більш надійним матеріалом, але ще більш важко працювати з. Посилання такого гірлянда повинні бути більш міцними. Пам'ятайте, що картонна гірлянда важче, ніж crepe папір гірлянда. Слід враховувати в процесі кріплення до стіни.

, Україна

2. 999 р.

3. Зробляючи такий гірлянда займе більше часу і зусиль, ніж працювати на простих колах, але результат явно варто.

4. О, що люблять ялинки! Я думаю, що моя сестра і я зосереджуся на цьому.

5. Але це ювелірні вироби за смаком і вашим малюком. Це чарівна ідея?

6. Папір гірлянда може стати яскравим акцентом, способом зонування приміщення або просто декоративним елементом.

7. Крім стандартного кольорового паперу можна використовувати зразки дизайну, а також імпровізовані матеріали: газети, серветки, сторінки глянцевих журналів, цукеркові обгортки, старі листівки або рекламні брошури. Для кріплення, як традиційний клей (наприклад, канцелярія або ПВА) і застібка або кліпи підходять, якщо планується розбірний гірлянда.

Я також пропоную познайомитися з простим і докладним майстер-класом про те, як зробити красиву об'ємну сніжинку. З ним можна прикрасити будь-який інтер'єр, чи є будинок або офіс.

Дуже важливий настрій свята. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Не забудьте поділитися новинами папір з друзями.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное