Сирі цибулі є джерелом молоді та найсильнішої регенерації клітин! Ми беремо найбільш звичайну цибулю...

Один з найяскравіших вражень про цибулю, звичайно, приходить з дитинства. Я пам'ятаю, як у молодших класах на робочому класі весь клас разом підготовлений вініграт. Так сталося, що складна місія ріжучих цибулі впала до багато мого друга, дуже крихкий і витончений хлопчик, справжній аристократ.

Він сльозився серйозно: потік сліз був непристойний. Він навіть не спробував протистояти потужності ріпчастих рідин. Я довго не міг спокійно виглядати на цибулинах, захопивши їх душею.

ДепозитФотогалерея

«Люка, кожна хвороба проходить в руках». Завдяки високому вмісту ефірні масла Цибулю можна зробити чудеса. Я просив найефективніші рецепти з використанням ріпчастого соку омолодженняй Ми будемо раді поділитися з вами. Відомо, що Hippocrates призначають цибулю як хороший засіб для ожиріння.

ДепозитФотогалерея

Цибулевий сік Цибулю маска «вишня»
  1. Дякую. високий рівень Цибулю можна омолодити шкіру і повернути її до молоді і пружності. Маска з цибулею розгладить зморшки і освітлює шкіру.
    Р

ДепозитФотогалерея

2. Натирайте цибулю на тертці, додайте мед до гуру. Змащуйте обличчя рослинною олією, бажано оливковою олією. На масляній шкірі нанесіть гілочку цибулі і меду. При одному шарі кашлю нанесіть ще два такі шари по черзі. Гостям пропонують відпочити з улюбленим напоєм. Потім промиваємо теплою водою і змащуємо обличчя кефіром, який прибере цибулю запах і заспокоює шкіру.

ДепозитФотогалерея

3. Таку цибулинну маску потрібно робити з розломами 2 діб. Курс 10 процедур. Завдяки органічним кислотам цибулю чарівно діють на шкіру: блискавки шкіри, смузі, позбавляються від невеликих дефектів, таких як рубці, пігментні плями, веснянки. Овал обличчя стає чітким і більш консервованим. Маска може застосовуватися не тільки до обличчя, вона ідеально підходить для будь-яких проблемних зон.

Лука Бресель "Келл Регенератор"
  1. Цибулевий сік, що містить аскорбінову кислоту, йод, фітонциди і флавоноїдний кверцетин, є унікальною речовиною, яка активізує процес омолодження і ремонту клітин шкіри. Я рекомендую зробити еліксир для перорального введення, якщо виникають проблеми зі шкірою, подразненням шкіри, хронічними захворюваннями. Також еліксир значно покращує комплексність і є сильною профілактикою від застуди.

ДепозитФотогалерея

2. Чисті 10 середніх цибулин і 1 голова часнику. Залийте їх 1 л молока і варіть на повільному вогні протягом години. Видаліть з вогню, процідіть і охолодіть цінне молоко. Додайте 2 ст.л. меду вже охолоджене молоко. Зберігайте еліксир в холодильнику, в скляній пляшці з щільно закритою кришкою.

ДепозитФотогалерея

3. Візьміть еліксир 5 разів на день по 1 ст. ложка між стравами. Цей дивовижний засіб не тільки вилікувати шкіру і зробити її омолодити, цибулю-молочний напій підтримає імунітет і зміцнить весь організм.

ДепозитФотогалерея

властивості цибулі Вони дійсно є. Особливий запах цибулі допоможе з головними болями: просто вдихати трохи цибулинних купів - і незабаром буде рельєф. Все завдяки фітонцидам, які викликають сльози при порізанні цибулі.

Щодня витрітьВи можете зміцнити навіть найгірші, крихкі і шаровані нігті. Так що руки не пахнуть, як цибулю, потрібно лише протерти їх лимонним соком.

Суп для спалювання жиру
  1. Цибулю стимулюють шлунково-кишковий тракт, активізують обмін речовин, видаляє зайву рідину і токсини від тіла. Дуже ефективний раціон з використанням цибулинного супу: суп повинен їсти щодня протягом тижня, доповнивши раціон тільки дозволеними продуктами. Цибулевий суп допоможе схуднути дуже швидко, очистити кров, поліпшити загальне благополуччя.
    р.

ДепозитФотогалерея

2. Для приготування цибулинного супу для схуднення візьміть 6 цибулин, кілька помідорів, 1 капусту голову, 2 болгарські перці, 1 пучок селери або петрушки. Можна додати листяну зелень, часник, кабачки, спаржу, трохи моркву в суп. Очистити всі овочі і різати, залити воду і варити до готовності. Можна приправити суп з будь-якими спеціями і навіть гарячим перцем. Під час щоденного приготування супу і їсти його 3 рази на день, можна і 4 рази. У перший день дієти можна їсти всі фрукти, крім бананів. На другий день рекомендується поєднувати з супом будь-які овочі, крім картоплі, не тільки свіжі, але і варити. Третій день фруктовий, але можна також їсти овочі, четвертий - овочевий. У п'ятий день рекомендується додати 500 г курки в меню. Шостий і сьомий день дієти також овочі, фрукти і 500 грам курки.
    81

ДепозитФотогалерея

3. Дієта з цибулинним супом дуже легко переносить, тому що не відчуває голоду. Крім того, це надзвичайно вигідно для здоров’я. Якщо ви минулого тижня, ви не тільки втратите вагу, але і очищайте судини, покращите травну систему, зміцните імунітет!

ДепозитФотогалерея

Чим корисний цибулю для жінок? Просто 1 цибулина день зробить вас чудовими і чудовими. Це не порожні слова: цибулю містять вітаміни А і С у великих кількостях, це недолік цих вітамінів, які можуть викликати шкірний покрив і гормональний дисбаланс. Також в звичайній цибулині є кальцій і калій, які легко вбираються!

Для мене це було відкриття, яке б подумало, що цибулю містять елементи так необхідні для кісткової та кровоносної системи. Зробіть свою звичку їсти 1 цибулину в день, і вам не потрібно ніяких вітамінів з аптеки. Особливо важливо не забути їсти цибулю восени і взимку.

, Україна

ДепозитФотогалерея

Розкажіть, як ви використовуєте цибулю для здоров'я та краси. Я не маю сумнівів, що є багато корисних рецептів, які наші улюблені читачі повинні знати про! Доброго здоров’я та довгого серена.