13
Дріжджі кашель Рецепт на молоці
"Сайт" Розкажіть, Як приготувати швидкий дріжджовий тісто молоко. Цей рецепт особливо підходить для початківця кухаря і тих, хто не встиг варити.
р.
Для підготовки тесту потрібно всього 15 хвилин. У холодильнику можна зберігати два або три дні. Тісто швидко не справляється. Ви можете замерзнути його. І тістечка, і невеликі булочки - все залишається ніжним, повітряним і не закрученим протягом декількох днів.
Дріжджі молочні інгредієнти
Ви можете використовувати тісто через 2 години. Але якщо тісто залишається в холодильнику довше, нічого не буде з ним. Ви можете зробити це тісто вночі і приготувати щось смачно в наступний день.
р.
Я сподіваюся, що молочний кашель Вам сподобалося. На додаток до нього ми маємо на сайті рецепти тест для всіх випадків. З цими чудовими рецептами можна легко запекти найсмачніші кулінарні шедеври.
р.
Для підготовки тесту потрібно всього 15 хвилин. У холодильнику можна зберігати два або три дні. Тісто швидко не справляється. Ви можете замерзнути його. І тістечка, і невеликі булочки - все залишається ніжним, повітряним і не закрученим протягом декількох днів.
Дріжджі молочні інгредієнти
- 500 мл молока
- 5 ст. борошна пшеничного борошна
- 2 ст. цукру
- 0,5 ч.л. солі
- 2 ст.л. соняшникової олії
- 11г (пакет) сухих дріжджів
- Залийте 4 склянки борошна і дріжджів в чашу. Потім поступово залийте тепле молоко, додайте цукор, сіль, соняшникову олію. Стирайте всі інгредієнти.
- Обсмажуємо постійно, додаємо ще одне скло борошна. Перемішайте тісто до тих пір, поки вона не перестане липати руки.
- Покласти готове тісто в поліетиленовий пакет і покласти його в холодильник.
Ви можете використовувати тісто через 2 години. Але якщо тісто залишається в холодильнику довше, нічого не буде з ним. Ви можете зробити це тісто вночі і приготувати щось смачно в наступний день.
р.
Я сподіваюся, що молочний кашель Вам сподобалося. На додаток до нього ми маємо на сайті рецепти тест для всіх випадків. З цими чудовими рецептами можна легко запекти найсмачніші кулінарні шедеври.
Як Трансформувати Старі Valenki
Ось як ви можете мати невелику партію, не витрачаючи копійки! Я не маю чаю таким чином...