Намагатися бути модним для нього, і він відроджує. Ось 11 жіночих речей, які чоловіки знаходять відповідей!

Нерідко ми жінки намагаються зробити незабутні враження на чоловіка. Але не все, що ми думаємо є сексуальним, що, відповідно до чоловіків.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Або змінити колір очей об'єктивами.

Деякі жінки під впливом феміністичних тенденцій, на відміну від жіночий Вони вибирають супер комфортний, на їх думку, речі, але, на жаль, позбавлений всіх натяків краси.

Це не про жіночий образ. І так, щоб твої сили вражати чоловіка не мають протилежного ефекту, редакційна колегія "Сайт" Я готовий 11 для вас. жінкаЧоловіки знаходять відчуттів і абсолютно незаймана. Не робіть це знову!

1. По-собачому
    Чому у нас є ці кросівки? Ми намагаємося одягати тепліше взимку, і це океї. Але чому, серед всіх красивих взуття, черевики, черевики, черевики, найгірші, більшість дівчат і жінок вибирають uggs?

З оригінальними uggs, ці фейки нічого не мають спільного, але навпаки, відхиляють зображення щасливого покупця прямо з першого дня носіння. Наприклад, мій чоловік і його хоровий брат сказав: «Побачити моду ніч!»

2. Розширення волосся
    Шановні представники представницького сексу, не заважайте себе ілюзією - це помітно. Майже завжди!

3. Безшовні сукні
    Єдине, що робить таке плаття-сумка повністю приховує всіх ваших вірту! І приємно програє. 5889989

4. Пластикові нігті
    На думку багатьох чоловіків, дівчина з таким манікюром не схожа на леді. Не дивно, що це говорить: простіше дівчина, більш складний її манікюр! Але ці нігті теж коштує гроші.

5. Неприродний макіяж
    Будь ласка, не виходячи з цього макіяжу "workshop". І залиште ті брови самостійно! Що таке жіноче жіноче, не про тон макіяжу на обличчі.

6. Назар
    До тренажерного залу, так, але якщо аеробіка не є улюбленим хобі, краще залишити цей елемент гардероба у вашій шафі, замінивши його стильними брюками, які дійсно підходять вам.

7. Неприродні лінзи
    Ви думаєте, що це виглядає привабливо? На жаль, немає. На більш детальному огляді такі «кіборгові очі» можуть навіть відлякати вас!

8. Шацьке взуття
    Коли ви бачите їх в магазині взуття, просто прогуляйтеся. 74% чоловіків хочуть носити тільки туфлі. І є комфортне взуття навіть без підборів, які виглядають дуже жіночно - це сандалі і балет.

9. Ліки на голові
    Не знаєте, що ти 5 років і Барбі-лялька. Тоді немає питань!

10. Штани з двигунами
    Вони можуть бути комфортними, але вони виглядають вдово.

11. Леопард друк
    Звичайно, ви можете бути предатором, але показати його іншим чином! 257377

Я також запропоную вам ознайомитися з 10 антитрендів, які роблять ваш образ вульгаром, згідно модного стиліста Vlad Lisovets. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

І ви погоджуєтесь. чоловік Або ви все ще зносите лепардовий друк і вирощуючи волосся? Поділіться цією інформацією з друзями і дивимося, що вони думають про це. Я буду раді, якщо ви можете висловити свою думку в коментарях.