Чому потрібно жити окремо

На довгому шляху сімейного життя кожна пара чекає відносини: 6 місяців після шлюбу, рік після народження першої дитини, на 3-5-му році сімейного життя, 7-8-й рік, після 12 років. Нерідко жінки так втомилися витрачати час разом, що вони іноді думають про те, як жити окремо протягом деякого часу.

Відносини між чоловіком і дружиною

Психологи часто підтримують це рішення пар, цитуючи те, що період поділу дозволяє дружинам переосмислити свої помилки і приймати правильне рішення. Цей вид поділяється Liz Stessel, учитель і автор І Вони живуть довгий, щасливий... і окремо.

«Мій чоловік Емілі і я був одружений протягом 31 років. У нас є три вирощені діти, спільні цінності, ідеали та переконання. Але ми не ділимося будиночком. За останні 8 років ми живемо окремо. й

Вона перераховує її складний досвід з чоловіком і тим, що окреме життя не обов'язково повинна привести до розлучення: «Еміль займається ремонтом будинків, а також власним будинком і двориками постійно зливаються своїми інструментами, матеріалами та кресленнями.

Хочу переконатися, що будинок чистий і красивий. Не вдалося зробити його усвідомити, що постійні мези надійшли на нерви. й

Також часто виникають конфлікти з приходом гостей. Чоловік Ліз - це інтроверт за темпом, і він не той, хто любить пускати незнайомців на його територію. Ліз, навпаки, раді регулярно відвідувати друзів і родичів.

р.

Так, коли ситуація досягла точки кипіння, Ліз не може стояти її і сказав безпосередньо чоловікові: «Я хочу, щоб ми живемо окремо». За перші місяці вони змогли спокійно сидіти і обговорювати речі. На наступний день пара пішла, щоб подивитися на будинок і вони знайшли підходящий. Все, що я повинен зробити це, щоб діти...

«Ми всі сидять на терасі, це був чудовий день червня, а потім виклали його до них. Наша середня дочка Julie лопається в сльози, відійшов і заблокувала себе у ванній кімнаті.

Я пішов з комфортом і вона сказала: «Ви обіцяли ви ніколи не залишите мене». Я її мачуха. Я зумів заспокоїти її вниз і пояснити, що ми не дихаємо, навпаки – ми сподіваємося, що наша родина буде більш міцною. й

Сьогодні Ліз і її чоловік живуть в різних частинах невеликого міста Шарлотсвілл, але незважаючи на це, їх відносини покращилися. Побачити один одного 6 разів на тиждень і залишитися в одному будинку 4 рази.

Нерідко чоловік приходить до Ліза на вечерю і вони говорять про те, як день пішов, що їх діти робили і що цікаво відбулося в світі. Жінки стверджують, що так як їх окреме життя, вони стають більш вдячними від часу, витрачених разом.

«Коли ви постійно живете під тим самим дахом з кимось, ви берете іншу людину надану, і ви припините звертати увагу на них. Часом ви сидите на час на планшеті або телевізорі. й

Габаритний зображення

Коли Ліз перебуває в будинку чоловіка на ніч, вона більше не дратує того, що Емілія кидає свої інструменти та будівельні матеріали навколо будинку. Після всього, це не будинок, тому вона не повинна турбуватися про замовлення.

р.

Але навіть в цьому здавалося б ідилічному, є недоліки: «Єдиний недолік життя фінансується». Ми домовилися, що Емілія сплачує заставу, податкову та автомобільну страховку.

Все інше - комунальні послуги, харчування, особисті покупки - Я оплачую себе за зарплату мого шкільного вчителя. Але я дуже економно жити. Коли ми йдемо на відпочинок, Емілі все ж несе витрати. й

Незважаючи на їх поділ, Ліз і Емілі залишаються вірними один одному. Вона каже, що вона не повинна бути ревнощами чоловіка. Вона знає напевно, коли він не навколо, він в основному зайнятий роботою.

Я хочу, щоб ця пара була довгою сім'єю! Чи існує така модель відносин? Обов'язково поділіться думками в коментарях.