Молитва за грудень: найсильніший амулет від хвороб і домішок. Візьміть хвилину...

Кожен з нас потребує підтримки. Якщо ви сильні і впевнені у собі чоловіка, або крихкі стара жінка, або дитина в період сумнівів. Кожна з нас сподівається, що в важкому часі він не буде лівою самостійно з проблемою, що він не втратить впевненість і силу. Що може зігріти серце більше молитви?





Про нас молитви - найсильніший амулет від хвороб і домішок. Миротворчі лінії захистять вас і ваш будинок від всіх неприємностей. Будь ласка, зв'яжіться з нами

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амен.

На думку духовенства, щоб жити нашим тілом, вона потребує фізичних продуктів. І що душа може жити, живити його з духовною їжею. Молитва - це дуже їжа для душі, яка допомагає знати істинне значення існування.





Молитва - життя вірного вірителя. Тест людської щирості. Чи можна говорити про прості слова, які приходять знизу вашого серця? Якщо ви можете, молитва буде чутно.





Молитва до Святої мучениці:

Святий мученик Христа Трифона, який швидко допомагає всім, хто приїжджає до вас і молитися перед святим образом, швидко обіймає лідера! Зайдіть зараз і за кожну годину молитва нас, ненавидимість своїх рабів, які відчують вашу святу пам'ять.





Ти зрадив слуги Христа, ти пообіцяв себе, перед тим, як ви відправлення з цього життя корупції, молитися за нас до Господа, і ти запросив цей подарунок від нього: якщо будь-який людина не потребує, і заспокоїти його виклику, почнете його з кожного звичаю зла.





І, як іноді ви, дочка царя в Римі, загиблого від диявола вас, ви і ми від своїх жорстоких інтригій, заощаджуйте всі дні нашого життя, але в день страшного останнього дихання нашого дихання, з'являються для нас, коли темрява очей злих девілів буде оточити і відлякати нас.





Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Амен.

про:blank

Грудень - особливий місяць. Не забудьте поділитися цією чудотворною молитвою з хорошими людьми, а останній місяць вихідного року виявиться саме так, як ви вірите. Бог благословить вас і ваш будинок!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное