11
Ці діагнози гінеколога не можна довіряти! Про те, як я зловив у приватній клініці...
Доброго дня. Догляд за здоров'ям Іноді вони готові дати багато грошей, щоб позбутися від проблем здоров'я. Тож я вирішив не сидіти в чергах міської лікарні, але звернутися до кваліфікованого фахівця в оплаченому офісі. І ось він почав.
Габаритний зображення
У першу експертизу з’ясували, що для мене було часу, щоб пройти майже половину всіх можливих тестів. І звичайно, він не соромився з лікуванням: поки тести були підготовлені, необхідно пройти невеликий курс відновлення за допомогою дорогих імуностимуляторів.
Коли результати випробувань були готові, лікар покарав мене на смерть з серйозною хворобою і прописав багато дорогих препаратів. Після термічного курсу антибіотиків і всіляких вітамінів мій стан ніколи не покращився, і мій гаманець був порожнім.
Неймовірно сказати, що страшна діагностика приватної клініки не була підтверджена при ретестації в медичній лабораторії. Незабаром я знайшов хороший лікар в громадській лікарні, який допоміг мені позбутися від проблем зі здоров'ям. Я провів символічну кількість грошей.
Такі ситуації виникають не тільки в приватних кабінетах, тому всі жінки повинні бути на охороні після слухання цих помилкових діагнозів.
Діагностика гінеколога
Ця стаття не викликає відмови від медичної допомоги, вона тільки служить нагадуванням, що необхідно критично оцінити лікування, призначене спеціалістом. Здоров'я жінки до вас!
Габаритний зображення
У першу експертизу з’ясували, що для мене було часу, щоб пройти майже половину всіх можливих тестів. І звичайно, він не соромився з лікуванням: поки тести були підготовлені, необхідно пройти невеликий курс відновлення за допомогою дорогих імуностимуляторів.
Коли результати випробувань були готові, лікар покарав мене на смерть з серйозною хворобою і прописав багато дорогих препаратів. Після термічного курсу антибіотиків і всіляких вітамінів мій стан ніколи не покращився, і мій гаманець був порожнім.
Неймовірно сказати, що страшна діагностика приватної клініки не була підтверджена при ретестації в медичній лабораторії. Незабаром я знайшов хороший лікар в громадській лікарні, який допоміг мені позбутися від проблем зі здоров'ям. Я провів символічну кількість грошей.
Такі ситуації виникають не тільки в приватних кабінетах, тому всі жінки повинні бути на охороні після слухання цих помилкових діагнозів.
Діагностика гінеколога
- Вибір контрацепції за допомогою численних тестів
Варто підозрювати щось неправильно, коли гінеколог, вибираючи індивідуальний метод контрацепції, призначає безліч тестів для гормонів. Якщо жінка, як правило, здорова, буде достатньо звичайної гінекологічної експертизи, УЗД і виключення протипоказань. Гормональні тести не допоможуть вказати, який тип контрацепції краще для конкретної жінки.
- Ургентні рекомендації щодо лікування уреаплазмозу та мікоплазмозу
Уреаплазми і мікоплазми є найменшими бактеріями, основними місцями проживання яких є слизові оболонки статевих органів і сечових шляхів. Вони також можуть виникати в здорових людей, не викликаючи неприємних симптомів. Вони повинні розглядатися тільки якщо принаймні один з партнерів має клінічні симптоми захворювання (часто це болюча сечовипускання).
- Виявлення вірусу HPV та інтимізація розвитку раку
Чи може лікар переконувати вас взяти дорогі тести на приховані інфекції? Ви були діагностовані з високим ступенем HPV? Не панікувати! Немає нічого неправильного з цим пошуком. Головне - не йти до лікаря і не погоджуватися на агресивне лікування. Після того, як жінка розвивати рак шийки матки дуже низька. Без наркотиків може пригнічувати HPV тільки імунну систему людини.
- Виявлення ерозії шийки матки та наполягання на катеризаці
Ерозія шийки матки Улюблене захворювання, яке багато гінекологів люблять рубати жінки. Але не всі жінки розуміють, що цей стан повністю безпечний і його необхідно лікувати в двох випадках: якщо після сексуального спілкування жінка має плямистість, а також у разі рясного виділення без запаху. Нерідко ерозійні заготовки самостійно, без медикаментозного лікування.
- Діагностика - Гарднерелла
Перш за все, слід зазначити, що не існує такої хвороби, як Gardnerellosis. Є бактеріальний вагіноз, в якому кількість не тільки умовно патогенних Gardnerella підвищується, але і інших мікроорганізмів. Гарднерелла може бути присутнім в організмі людини без виклику будь-яких захворювань. Для діагностики бактеріального вагінозу лікар повинен розглянути критерії Амсела і Нуджента.
- Лікар ідентифікує в сирих грибах роду Candida і діагностує молочну щітку
Наявність грибів кандида на слизових статевих органах є нормальним явищем. Тому їх виявлення не є причиною діагностики - молочниці. Основні симптоми цього захворювання такі: сировинні виділення, постійне свербіж, що посилюється при статевому акті або душовій, висипається на слизових оболонках статевих органів.
Жінки, які страждають від частих рецидивів молочниці, повинні пройти додаткове обстеження для виключення ряду ендокринних захворювань.
- Лікар наполягає на видаленні дрібних ендометрійних кісти
Не всі кісти необхідно видалити хірургічно. Неоплазми, які не більше 2 сантиметрів потребують лише системного спостереження. При наявності невеликих кісти також можлива успішна вагітність.
- Лікар призначає від 10 до 15 препаратів одночасно
Варто варити, якщо лікар-гінеколог раптом займав лікування хворого так званий. Важливо розуміти, що для лікування гінекологічних захворювань не потрібні імуномодулятори, вітаміни, харчові добавки, гепатопротектори, а також засоби для відновлення флори кишечника і вагінальної кишки. Зручність такого лікування дуже сумнівна. У сучасній медицині можна прогнозувати, як два, максимальні три препарати будуть взаємодіяти в організмі людини. Якщо є більше, не відомо, що буде ефект.
Також лікарі часто призначають кілька гострих антибіотиків для лікування інфекцій, хоча один такий препарат може успішно лікувати запалення.
- Лікар наполягає на видаленні матки
Нерідко лікарі вважають, що їх хворі видаляють фібри матки чисто через їх консервативність або професійну некомпетентність. Вони часто наполягають на повному обсязі. видаленняй Але таке рішення може бути висипом, оскільки це захворювання тепер успішно лікується: є перевірений метод - емболізація артерій матки. Видалення матки через фіброми необхідно тільки в крайньому випадку: коли його розмір дуже великий за рахунок «накладання» новоутворень.
Габаритний зображення - Лікування аденоміозу без хорошої причини
Нерідко дана діагностика гінекологів кладуть жінкам після рутинної експертизи або УЗД. При цьому пацієнт не може мати ніяких симптомів захворювання: важка і болюча менструація з тромбами крові, неприємні відчуття під час статевого акту. Діагноз не вказує на те, що потрібно лікувати. У більшості випадків аденоміоз вимагає тільки профілактичних заходів.
Ця стаття не викликає відмови від медичної допомоги, вона тільки служить нагадуванням, що необхідно критично оцінити лікування, призначене спеціалістом. Здоров'я жінки до вас!
Жорстка правда про фільм "Старий"! Узагальнений сектор: Саме тому його ідеї так популярні.
Як зробити йога за спину