19
Чому не варто відкинути картонні рукави
Після завершення туалетного паперу залишається. картон Це невеликий циліндр сірого кольору. Вони зазвичай відкидають, тому що вони думають, що це не буде корисною в майбутньому. Але мій сусід, Тітка Зіна, по-різному думає.
Після того, як я побіг на неї, щоб запозичувати лавровий лист для супу і попиляти на стіл у вітальні близько 30 кущів з туалетного паперу! Я був дуже дивним, чому вона хотіла їх, і Аліна Зіна сказала, що це було для підготовки до новорічних свят. А у відповідь на мій пристрасний погляд, вона запросила мені відвідати ці вихідні.
Що я бачив в ній два дні пізніше дав мені ідею зробити те ж саме!
Хто б подумав, що цей темний матеріал, який багато хто відкидається без мислення, можна зробити оригінальні і корисні речі. А якщо вам подобається створити шедеври своїми руками, особливо якщо вам подобається зробити це разом з дитиною, то обов'язково залиште рукав позаду. Дуже зручно. Різдвяне виробництво!
Редакція "Так легко!" Ось 11 причин, чому не варто відкинути. туалетно-паперовийй Не сміття, але реальне поле для творчості!
Також я пропоную вам познайомитися з найбільшим вибором новорічних ідей, як зробити ялинку своїми руками. Вони обов'язково сподобається вам, тому що виготовлення таких ялинок дуже просто і недорого. Спробуйте реалізувати принаймні одну ідею і свято буде трохи ближче!
Як ви можете побачити, зробити Новий рік Не складно, і результат здивує всіх в домашніх умовах. Крім того, діти обох шкіл і дошкільного віку впораються з безліччю варіантів таких виробів. А також такі незвичайні ювелірні вироби можуть добре економити ваш бюджет, більше, ніж заміщати магазин різдвяних іграшок і гірлянд.
Чи подобається вам статтю? Поділіться ідеями з друзями на соцмережах!
Після того, як я побіг на неї, щоб запозичувати лавровий лист для супу і попиляти на стіл у вітальні близько 30 кущів з туалетного паперу! Я був дуже дивним, чому вона хотіла їх, і Аліна Зіна сказала, що це було для підготовки до новорічних свят. А у відповідь на мій пристрасний погляд, вона запросила мені відвідати ці вихідні.
Що я бачив в ній два дні пізніше дав мені ідею зробити те ж саме!
Хто б подумав, що цей темний матеріал, який багато хто відкидається без мислення, можна зробити оригінальні і корисні речі. А якщо вам подобається створити шедеври своїми руками, особливо якщо вам подобається зробити це разом з дитиною, то обов'язково залиште рукав позаду. Дуже зручно. Різдвяне виробництво!
Редакція "Так легко!" Ось 11 причин, чому не варто відкинути. туалетно-паперовийй Не сміття, але реальне поле для творчості!
- Шукаєте цю композицію, ви ніколи не знаєте, що це зроблено з. Він виглядає красиво і повітряно!
- Сова є одним з найпопулярніших фігур, які використовуються для Різдвой Особливо така новорічна іграшка сподобається любителям гончарії.
- Я люблю цей красивий сніговик! Я обов'язково спробуйте цю ідею з дитиною.
- Щоб зробити такий Дід Мороз, кущі повинні бути запечені з кольоровим папером. Далі виглядають кінці всередині, як на малюнку. Відкрийте нижні кінці, щоб вони виглядали як ноги. Зверху приклейте вигини разом і закріпіть петлю для висить новорічні вироби. Після цього виріжте трикутник з білого паперу і приклейте його до вироби. Нанесіть обличчя з чорним маркером, доверніть чоботи, руки та пояс.
У такому діду можна покласти невеликий подарунок, ви можете повісити як іграшка на ялинку або прикрасити їх новорічним подарунком.
- Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Для цього можна використовувати маркери, фарби, шматочки кольорового паперу і багато фантазії!
- Чудове рішення для тих, хто не може отримати справжню ялинку. А місце економить і розвиває творчість! р.
- Ось незвичайна, але досить цікава іграшка для новорічного дерева!
- Кожен знає, що Санта Клауса використовує оленя. Рол необхідно скласти навпіл і вирізати, як показано на малюнку. Відкрийте рукав і формуємо спину. Так що частини не відкриті, їх можна клеїти разом. Намалюйте обличчя оленя і роги, намалюйте очі, і приклейте ніс на невеликий помпон.
р. - Як видно, за допомогою кущиків можна створити тільки армію різдвяних персонажів. Ми любимо!
- Для створення такої прикраси вам знадобиться кілька картонних кущів. Чим краще. Також потрібно підготувати гарну довгу мотузку або звичайну косу, кольорові маркери або будь-які фарби. А вам можуть знадобитися ріжки з журналів, бажано новорічні теми. Автобуси можуть бути оформлені в будь-якому стилі, все залежить від вашої фантазії. Спочатку прикрашають картонні циліндри, а потім приклеїти канцелярські кліпи на них: ялинки, зірки, сніжинки, Санта Клауса, Снігові покоївки, подарункові коробки.
І нарешті, зробіть невеликі отвори в кожному рукаві, а через отвори простягають ремінець. Краї коси можна декорувати бантами з тонких стрічок. Такий гірлянда добре виглядатиме як на дереві, так і десь на стіні.
1876972 - Щоб зробити таку сніжинку, закріпіть шматки різьблених деталей з куща разом, а потім пофарбуйте білою акриловою або водяною фарбою. Дозвольте виготовити і прикрасити кінці паєтками. р.
Також я пропоную вам познайомитися з найбільшим вибором новорічних ідей, як зробити ялинку своїми руками. Вони обов'язково сподобається вам, тому що виготовлення таких ялинок дуже просто і недорого. Спробуйте реалізувати принаймні одну ідею і свято буде трохи ближче!
Як ви можете побачити, зробити Новий рік Не складно, і результат здивує всіх в домашніх умовах. Крім того, діти обох шкіл і дошкільного віку впораються з безліччю варіантів таких виробів. А також такі незвичайні ювелірні вироби можуть добре економити ваш бюджет, більше, ніж заміщати магазин різдвяних іграшок і гірлянд.
Чи подобається вам статтю? Поділіться ідеями з друзями на соцмережах!
Я ніколи не смакував такий пишний, луничний бісквіт до! Основним інгредієнтом є кип'ятіння води, потрібно додати безпосередньо перед...
Чоловіки другої свіжості або чоловіків також мають термін дії. Ось чому важливо одружитися, коли ви молодий, ні...