15
Знайти гірку правду! Ці 10 речей, які ви ніколи не повинні зробити інше.
Ви думаєте, що ви дійсно чистий? Ми впевнені в іншому. Дотримання правил особистої гігієни Здавалося б, здавалося б, дуже просто. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Про нас інструкція з "Сайт" Ми допоможемо вам зберегти здоров'я і красу протягом тривалого часу! Ці 10 повсякденних речей абсолютно неможливо зробити.
Особиста гігієна та здоров’я
Забудьте все, що ви знали раніше! Правила гігієни – це тривіальна наука, але деякі з них можуть коштувати нам красу і здоров’я. Позбутися від шкідливих звичок сьогодні і ви будете відчувати себе набагато здоровіше.
Не забудьте поділитися цією корисною статтю з друзями в соціальних мережах.
Про нас інструкція з "Сайт" Ми допоможемо вам зберегти здоров'я і красу протягом тривалого часу! Ці 10 повсякденних речей абсолютно неможливо зробити.
Особиста гігієна та здоров’я
- Покрийте рот своїми руками під час кашлю
Покрийте руку під час чхання або кашлю для цілей гігієни? Дійсно? Збереження інших від проростків за допомогою вашої руки, ви цілком можете пошкодити себе. При цьому простий спосіб ви допомагаєте шкідливим мікроорганізмам отримувати на обличчі, що може призвести до запальних процесів. Що таке око? Поттер - це запалення століття! Якщо у вас є холод, перенесіть ручку з вами, з якою покрийте себе при необхідності. У критичній ситуації краще використовувати ліктя, але не долоню.
189501 - Вирізати нігті.
Постійне використання ножиць або різців провокує деформацію нігтьових пластин і їх подальше стратифікація. Якщо потрібно зменшити довжину нігтів, використовуйте спеціальний файл.
- Підібрати ніс
Якщо підібрати ніс не для звичок, але для гігієнічних цілей, то припиніть очищення носової порожнини пальцями, які також брудні. Краще мити ніс за допомогою. атонік або сіль вода. Це допоможе не тільки очистити порожнину носа, але і стане відмінним засобом запобігання сезонних риніт і вірусних інфекцій.
- Використовуйте гель для душу щодня
За допомогою гель для душу щодня ви навмисно розбиваєте захисний бар'єр шкіри. Не дивно, чому шкіра стає сухою і схильною до різних захворювань. Використовуйте мило щодня тільки для рук, пахви і крупи. Решта мого тіла - гель для душу або мило не більше ніж раз на два дні.
- Поставте очі олівцем
Накладні стрілки з олівцем і лайнером стільки, скільки вам подобається! Але, коли ви доторкнувшись останнього до слизової оболонки століття, штанга олівця або щітка для олівця перетворюється в реальну. розведення грунтуй При подальшому використанні існує висока ймовірність отримання запалення.
- Використовуйте той же рушник для різних потреб
Звичайно, ви не можете використовувати чужий рушник за будь-яких обставин! Добре, отримайте себе принаймні чотири: для обличчя, рук, ніг і тіла.
- Забудьте про лікті і ноги
Як часто ми забуваємо ці чутливі частини тіла? В результаті кератизовані шкіри, які тріщини, викликаючи найбільш неприємні відчуття. Регулярно використовують спеціальні пристосування для видалення кератизовані шкіри на підборах, а не забути ліктя. зрілі за спеціальними засобами.
- Використовуйте дезодорант для маскування запаху
Вчити себе використовувати парфуми і дезодоранти тільки на чистому тілі! В іншому випадку ароматний засіб не тільки не маскує запах, але підвищить його в рази.
- Антибактеріальне мило погано!
Вчені довели, що антибактеріальне мило не ефективніше в боротьбі з мікробами. Крім того, антибактеріальне мило містить шлунокВін може впливати на гормональний фон, знизити імунітет і викликати серйозні захворювання печінки.
Габаритний зображення - Не закрийте унітазу під час промивання
«Митрустери» Джейнман і Адам Саваж підтвердив, що під час промивання туалету з відкритою кришкою фекалізація У повітрі. Коли кришка піднімається, частинки можуть літати в радіусі до двох метрів! Перед промиванням обов'язково переконайтеся, що унітаз закритий щільно, і зубна щітка виходить з точки зору сплесків або, навіть краще, в разі.
Забудьте все, що ви знали раніше! Правила гігієни – це тривіальна наука, але деякі з них можуть коштувати нам красу і здоров’я. Позбутися від шкідливих звичок сьогодні і ви будете відчувати себе набагато здоровіше.
Не забудьте поділитися цією корисною статтю з друзями в соціальних мережах.
Незамінний інструмент в господарстві! У моєму житті я не думав, що за допомогою праски...
Я ніколи не смакував такий пишний, луничний бісквіт до! Основним інгредієнтом є кип'ятіння води, потрібно додати безпосередньо перед...