Як зробити старовинну сніжинку

Коли Новий рік не більше двох тижнів, сім'я починає активно готуватися до найдовшого зимового свята.

Ми думаємо про перелік страв, які ми приготуємо на новорічний стіл, щоб до того, як всі разом йдуть на їжу. Ми думаємо про те, що покласти під ялинку, і ми також маємо сімейну традицію. сніжинкай

Завдяки цим паперовим ремеслам, вся квартира просочена в затишній, любов і зігріває нас з довгими зимовими вечорами. І мій сестра і я знайшов тільки чудовий спосіб не тільки створити красиві ювелірні вироби, але і позбутися від зайвих ярусів в будинку. Саме тому ми вирішили зробити сніжинка, журнали та інші відходи, які, можливо, будуть знайдені у всіх.

Крім того, щоб зробити таку старовинну сніжинку не складніше звичайного, і виглядає набагато більш ефектніше!

р.

Редакція "Сайт" Я приготував для вас цікавий покроковий майстер-клас, як це зробити. Сніжинки з старих книгГазети та журнали. Простота і красива прикраса, щоб відсвяткувати Новий рік для пені.

Вам потрібно.
  • старі книги, ноти, газети, журнали
  • гарячий клей
  • шемале
  • нитки
  • стрічка
  • олівець
  • ножиці та канцелярії

Виробництво
  1. Спочатку потрібно розмежувати листи книги на смужки шириною 2 сантиметрів, а потім вирізати їх. Вам буде потрібно принаймні 10 сторінок для кожного сніжинки.

2. Зробіть смуги різних розмірів: 10 смуги по довжині сторінки, наступні 20 смуги - 1 см коротше і так 3 більше разів 20 см, кожна партія - 1 см коротше, ніж попередній. 3610Р. 4200Р.

3. Стрічки вигинають навпіл, а потім з'єднують кінчики, щоб створити сніжинку променя.

4. Повторіть такі маніпуляції з усіма смугами, а потім зафіксуйте їх під важким пресом. Для цього використовується настільна лампа.

5. Коли заготовка висихає, додатково закріплюємо її краю тонкою лінією. В цілому вам буде потрібно 6-8 таких заготовок для однієї сніжинки.

6. Зробіть центральну частину сніжинки, перекручуючи смугу в кільце. Отримане кільце закріплюємо спочатку ниткою або лінією, потім приклеюємо.

7. А тепер можна об'єднати всі деталі сніжинки.

Р

8. Продовжуємо закріпити всі деталі гарячим клеєм, як показано на фото.

9. Щоб краще закріпити сніжинку, пропустіть крайні петлі сусідніх сніжинок промені клеєм.

10. В якості декору підходять невеликі блискітки, які слід наносити на бічні ребра сніжинки. Також можна використовувати шматочки гірлянди, паєтки і дрібні намистини.

11. Ну, тепер робимо петлі з волосіні так, щоб можна прикріпити сніжинку, наприклад, до дерева. Ювелірні вироби готовий!

Також я пропоную вам ознайомитися з 11 ідей створення паперових гірлянд з паперових сніжинок для новорічного оформлення інтер'єру. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Як ви бачите, вам просто потрібно трохи уяви - і ваш будинок буде придбати унікальний стиль і заповнить атмосферу зимових свят! Тепер можна сміливо провести майстер-клас по створенню сніжинок.

Поділитися цим незвичайним сніжинка з друзями