Як отримати дерево з пластикових пляшок

Нещодавно я мав можливість відвідати мій хороший друг, який нещодавно став матір'ю і успішно справлявся з новими обов'язками. Її дитина вже активно кидається навколо квартири, відкриваючи нові горизонти.

Щоб уникнути суєти очистки, а також захистити сина від ялинових голок, цього року друг вирішив прикрасити інтер'єр свого дому. дерево-деревай Я не міг вірити очі, коли я дізнався, що вона зробила новорічну ялинку.

Вам буде потрібно штучне дерево своїми руками.
  • 20 пластикових пляшок
  • свінгери
  • свічка
  • ліфчик
  • маркер
  • завод-пошта
  • пісяють
  • Увійти

Прогрес роботи
  1. Виріжте дно кожної пластикової пляшки.
    , Україна

2. За допомогою маркера, лінійки і ножиць вирізати 5 пляшок на ще 2 сантиметри, 5 пляшок на 4 сантиметри, 5 пляшок на 6 сантиметрів.

3. Зробіть поздовжні розрізи на кожну з пляшок на інтервалах 1 сантиметра.

4. Зніміть свічку і акуратно доведіть до полум'я краю зрізних деталей. Потім повторіть цей трюк по всій довжині кожного розрізу.
    р.

5. Коли всі пластикові шари дерева готові, можна запустити збірку дерева. Покладіть трохи піску в рослинний горщик і закріпіть дерев'яну палицю посередині ємності.
    р.

6. Складання пластикових деталей ялинки на паличці, починаючи з найбільших частин і закінчуючи невеликими.

7. Декорувати штучний Різдвяна ялинка з іграшками і гірляндою.

Дивіться в цьому відео докладний майстер-клас по створенню ялинки та інших новорічних атрибутів.

про:blank

Якщо вам сподобався цей стильний дизайн, поділіть статтю з друзями!