17
Як отримати дерево з пластикових пляшок
Нещодавно я мав можливість відвідати мій хороший друг, який нещодавно став матір'ю і успішно справлявся з новими обов'язками. Її дитина вже активно кидається навколо квартири, відкриваючи нові горизонти.
Щоб уникнути суєти очистки, а також захистити сина від ялинових голок, цього року друг вирішив прикрасити інтер'єр свого дому. дерево-деревай Я не міг вірити очі, коли я дізнався, що вона зробила новорічну ялинку.
Вам буде потрібно штучне дерево своїми руками.
Прогрес роботи
Дивіться в цьому відео докладний майстер-клас по створенню ялинки та інших новорічних атрибутів.
про:blank
Якщо вам сподобався цей стильний дизайн, поділіть статтю з друзями!
Щоб уникнути суєти очистки, а також захистити сина від ялинових голок, цього року друг вирішив прикрасити інтер'єр свого дому. дерево-деревай Я не міг вірити очі, коли я дізнався, що вона зробила новорічну ялинку.
Вам буде потрібно штучне дерево своїми руками.
- 20 пластикових пляшок
- свінгери
- свічка
- ліфчик
- маркер
- завод-пошта
- пісяють
- Увійти
Прогрес роботи
- Виріжте дно кожної пластикової пляшки.
, Україна - За допомогою маркера, лінійки і ножиць вирізати 5 пляшок на ще 2 сантиметри, 5 пляшок на 4 сантиметри, 5 пляшок на 6 сантиметрів.
- Зробіть поздовжні розрізи на кожну з пляшок на інтервалах 1 сантиметра.
- Зніміть свічку і акуратно доведіть до полум'я краю зрізних деталей. Потім повторіть цей трюк по всій довжині кожного розрізу.
р. - Коли всі пластикові шари дерева готові, можна запустити збірку дерева. Покладіть трохи піску в рослинний горщик і закріпіть дерев'яну палицю посередині ємності.
р. - Складання пластикових деталей ялинки на паличці, починаючи з найбільших частин і закінчуючи невеликими.
- Декорувати штучний Різдвяна ялинка з іграшками і гірляндою.
Дивіться в цьому відео докладний майстер-клас по створенню ялинки та інших новорічних атрибутів.
про:blank
Якщо вам сподобався цей стильний дизайн, поділіть статтю з друзями!
Я знаю, як прикрасити ваше дерево! Секрет цієї кондитерської хитрості в ...
Рука в руці: історія любові Адріано Кельентано і Клаудія Морі збирається на 50 років! Добре зроблено Klatchka ...