25
Я знаю, як прикрасити ваше дерево! Секрет цієї кондитерської хитрості в ...
Що таке свято без смачних ласощів і тортів? Нехай Новий рік не день народження, але це свято рідко без солодкого. Тому кожен господиня хоче здивувати гостей смачним і красивим десертом.
А що якщо цей десерт не тільки на столі, але і на ялинку! Мій друг чоловіка - це відомий шеф-кухар, і після відвідування його останніх вихідних, я не можу допомогти, але дізнатися деякі смачні речі з нього. Кукурудза Як здивувати всіх батьків і гостей напередодні Нового року.
Знаючи, що моя родина просто любить шоколад, Михайло поділився секретом приготування їжі. дивний-футболКрім рецепта солодких сніжинок. Я впевнений, що це прикраса дерева запам'ятається всім!
Шоколадні прикраси своїми руками
Редакція "Сайт" Я приготував для вас два дивовижних способи створення солодкий для святкового столу і дерева. Не тільки красиві, але і смачні!
Шоколад Різдво Бал з сюрпризом
Вам потрібно.
Підготовка
Так ми можемо приготувати. сніжинкай Важкий, відкритий, цукор!
Солодка Сніжинка Інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную вам ознайомитися з супер корисними порадами від досвідченого шефа кондитерських виробів, як прикрасити торт в домашніх умовах за допомогою шоколадних креслень. Навіть найпростіший візерунок шоколаду з цим трюком буде виглядати оригінально. Покажіть свою фантазію!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Діти особливо люблять цю прикрасу, тому що це так незвично і цікаво їсти іграшка безпосередньо з ялинки або знайти приємний сюрприз в шоколадному різдвяному кулі.
Бажаю всім успіхам і привітанням на майбутній Новий рік! Нехай це буде солодким і ароматним і подарувати тільки дивний! Обов'язково поділитися статтю з друзями.
А що якщо цей десерт не тільки на столі, але і на ялинку! Мій друг чоловіка - це відомий шеф-кухар, і після відвідування його останніх вихідних, я не можу допомогти, але дізнатися деякі смачні речі з нього. Кукурудза Як здивувати всіх батьків і гостей напередодні Нового року.
Знаючи, що моя родина просто любить шоколад, Михайло поділився секретом приготування їжі. дивний-футболКрім рецепта солодких сніжинок. Я впевнений, що це прикраса дерева запам'ятається всім!
Шоколадні прикраси своїми руками
Редакція "Сайт" Я приготував для вас два дивовижних способи створення солодкий для святкового столу і дерева. Не тільки красиві, але і смачні!
Шоколад Різдво Бал з сюрпризом
Вам потрібно.
- силіконові
- 60г гіркий шоколад (пер 1 кулька)
- 1 "Кіндер Суприз"
- дерево-смуг
- папір
- 1 яйце
- 250г цукровий порошок
- 1 ч.л. лимонного соку
Підготовка
- Спочатку необхідно розтопити шоколад в водяній бані. Оптимальний варіант - мийка не на плиті, але в теплій воді. Це набагато довше, але температура плавленого шоколаду дуже низька - це не швидко і швидко застигається. р.
- З силіконовою щіткою поширіть трохи кізового шоколаду над внутрішньою поверхнею цвілі, а потім відправте заготовку до холодильника. Після 15 хвилин зніміть майбутній м'яч (хокольте слід візуально захопити) і накладіть другий шар. Потім поставте в холодильник знову. Третій шар буде остаточним, після його застосування шоколад повинен бути допускається добре охолоджувати. Тримайте заготовку в холодильнику не менше 2 годин.
- Обережно отримайте шоколад з форм. Далі готуємо стрічки і муки з побажаннями. П'ятий 2 вузли на стрічку, верхня повинна бути зовні кулі, нижній - всередині. Закрийте коні з кінцем стрічки всередину, щоб м'яч не зійшов і падає з дерева.
- Нагрійте дно каструлі під струменем гарячої води і викладіть на стіл вниз. З холодними руками розміщуємо півсферу на кілька секунд на опалювальну поверхню, знімаємо, кладемо фляск зі стрічкою в неї, нагріваємо другу півкулю і акуратно з'єднуємо їх. Шви досить швидко ущільнюють, але важливо дати всю структуру добре висихати, тому готові кулі залишають при кімнатній температурі протягом декількох годин.
- Тепер перейдемо до морозива. Для цього відокремити кальмари з яйцеклітини. Збийте його виделкою або вінком, щоб розбити структуру, а в невеликих порціях додайте порошок, а потім лимонний сік і добре перемішайте.
- Морозиво шприц або зробити обгортковий конверт і почати робити візерунки. 59682
- Коли навпіл кульки фарбують, задають м'яч сушити протягом 6 годин при кімнатній температурі. Потім перетворимо кульку над і пофарбуємо другу півкулю. Після висихання можна повісити прикрасу на дереві.
- Це, кулі готові!
Так ми можемо приготувати. сніжинкай Важкий, відкритий, цукор!
Солодка Сніжинка Інгредієнти
- 1 яйце
- 250г цукровий порошок
- 1 ч.л. лимонного соку
- сніжинка
- харчова
- сніжинка
- папір для випічки
- труси
Підготовка
- Відокремити яєчний білок і збити його виделкою, а потім додати цукровий пісок і лимонний сік і перемішати всі інгредієнти до однорідної маси.
- Тепер переходимо на створення кондитерського пакету хлібопекарського паперу. Для цього зніміть смуги шириною 7-8 см від рулону, а потім прокочуйте кулак щільно загортаємо ніс з нього. Кицька сторона.
- Виберіть підходящий шаблон з сніжинками, накрийте його харчовою плівкою і запустіть живопис.
- Коли сніжинки повністю готові, кладуть їх в холодильник до повного заморожування. Наприкінці прикріпіть стрічку до сніжинок і повісьте на дерево. 1979 р.
Також я пропоную вам ознайомитися з супер корисними порадами від досвідченого шефа кондитерських виробів, як прикрасити торт в домашніх умовах за допомогою шоколадних креслень. Навіть найпростіший візерунок шоколаду з цим трюком буде виглядати оригінально. Покажіть свою фантазію!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Діти особливо люблять цю прикрасу, тому що це так незвично і цікаво їсти іграшка безпосередньо з ялинки або знайти приємний сюрприз в шоколадному різдвяному кулі.
Бажаю всім успіхам і привітанням на майбутній Новий рік! Нехай це буде солодким і ароматним і подарувати тільки дивний! Обов'язково поділитися статтю з друзями.
Коли коробка цукерок порожня, дати їй можливість провести решту її життя від бункера.
Як отримати дерево з пластикових пляшок