30
Лікар сказав мені, як замінити ibuprofen! Це жито, що ніхто не рекламує такі кошти, ми всі заручники аптеки.
Не секрет, що печінка не тільки впливає на спиртні напої. Цироз, гепатит, печінка недостатність ... Ви просто повинні пити невдалу гепатотоксичну - і на вас! Список таких препаратів неймовірно довгий, але є також ті, які завжди під рукою. ІбупрофенПриклад. Почуття маленького хворого? Одна таблетка і вона над.
Звичайно, з одного надходження ibuprofen, печінка не знизиться, але систематичне, регулярне і не завжди виправдане використання цього препарату повільно, але обов'язково знищує основний фільтр вашого тіла.
"Сайт" Пропонуємо Вам 7 альтернативних та природних засобів, які допоможуть не гірше аптеки протизапального препарату. Як ефективно знімати біль і позбутися від тепла, але абсолютно нешкідливий!
Антизапальні препарати
Тепер ви знаєте, Як замінити ibuprofen! На відміну від безглуздого прийому препарату, коли ви відчуваєте головний біль або біль у м'язах, спробуйте природну альтернативу, яка не несе ризику здоров'я і доступна практично в кожному продуктовому магазині або аптекі.
Однак слід розуміти, що ці природні генети повинні застосовуватися тільки при м'яких маліазах і відсутності серйозних симптомів. В іншому випадку необхідно негайно звернутися до фахівця.
Зберігайте цю корисну статтю для себе і здоров'я!
Звичайно, з одного надходження ibuprofen, печінка не знизиться, але систематичне, регулярне і не завжди виправдане використання цього препарату повільно, але обов'язково знищує основний фільтр вашого тіла.
"Сайт" Пропонуємо Вам 7 альтернативних та природних засобів, які допоможуть не гірше аптеки протизапального препарату. Як ефективно знімати біль і позбутися від тепла, але абсолютно нешкідливий!
Антизапальні препарати
- турмерик
Куркумін, в кількості, що міститься в цій рослині, має значний протизапальний ефект, має знеболюючий, антиоксидантний і протигрибковий властивості. Цей індійський Spice підтримує здоров'я суглобів та протипоказання втрати кісткової тканини. І найголовніше - турмерично можна купити в найближчому магазині буквально для пені. До речі, турмерик Також можна придбати в капсулній формі. Такий препарат має протизапальну і антиоксидантну дію, очищає печінку від токсинів, покращує стан шкіри і знижує рівень холестерину. Що знайти!
- Кошик
Зцілення можливостей кореня солодки дуже широка і заслуговує на найближчу увагу. Гліцирин, який міститься в рослині, має протизапальні та противірусні ефекти, має протимікробні та антипаразитичні властивості. Ця солодка рослина можна знайти в аптеці у вигляді лоджів, сиропу, крему. Можна, звичайно, зібрати і приготувати корені солодкі. Головна Лікорій не рекомендується людям з цукровим діабетом типу II, з низькими рівнями калію в крові, при гепатиті, при гіпертонії, а також при вагітності.
доб. - Кайенне перець
Одна з найспекотніших спецій, перець Кайне також має значний протизапальний ефект, очищає кров і зміцнює імунітет. Кайенне перець ремонт клітин печінкиПокращує роботу, усуває біль при загостренні артриту і є потужним антимікробним засобом. Кайенне перець дуже ефективний для спазмів м'язів і алергії. Надає енергію тіла, піднімає дух і покращує травлення. Додайте трохи індійської спеції до улюблених страв, зробіть перець у вигляді настій або купуйте готову ліки в аптеці. Але будьте обережні! Не вдихати мелений перець і уникати контакту з слизовими оболонками.
- Арники
Ще одна красива Ібупрофен! Гора arnica квіти містять блиск, що є відмінним засобом запобігання ретинальних захворювань. Трава також містить яблуню, молочну і кормову кислоту, а також дубильні речовини і вітаміни. Арніка має цілющі властивості, які дозволяють його використовувати як ефективний протизапальний засіб. На основі arnica виробляється різні лікарські засоби: масло, спиртна настоянка, екстракти.
до 1 2 3 4 5+ - Валерій
Валеріан вже давно відомий як рослина, яка надає міцності. Трава має протизапальну, знеболюючий ефект. Це чудовий антидепресант і кращий. свінгерий Валеріанські коріння містять полісахариди, дубильні речовини, ефірне масло, алкалоїди, глікозиди.
- Імбир
Про цілющі властивості імбиру відомі всім і всім! Корінь включає в себе безліч корисних речовин: кальцій, алюміній, хром, залізо, магній, нікотинова кислота, фосфор, кремній, калій, вітамін С. Імбир корінь Незамінний для застуди і грипу. Знімає біль в горлі, знижує температуру і дає життєву енергію. У зв'язку з приємним смаком і відсутністю шкідливих добавок, лікування кореневим імбиром буде не тільки ефективним, але і шкідливим!
- Білий вершковий корок
Білий верби, або верби, має дійсно цілющі властивості. З сировини, зібраної навесні, готують лікувальні відвари і настоянки, які благотворно впливають на організм. Рослина має протизапальні властивості і ефективно знижує температуру. Крім того, знезаражується кора, має гіпотензивну дію і бореться з кровотечею. Корка допомагає позбутися від кишкових паразитів, а також видаляє сечову кислоту, яка надзвичайно корисний для артриту і гутай Застосувати кору як зовнішньо, так і внутрішньо.
Тепер ви знаєте, Як замінити ibuprofen! На відміну від безглуздого прийому препарату, коли ви відчуваєте головний біль або біль у м'язах, спробуйте природну альтернативу, яка не несе ризику здоров'я і доступна практично в кожному продуктовому магазині або аптекі.
Однак слід розуміти, що ці природні генети повинні застосовуватися тільки при м'яких маліазах і відсутності серйозних симптомів. В іншому випадку необхідно негайно звернутися до фахівця.
Зберігайте цю корисну статтю для себе і здоров'я!
Як перетворити старі меблі в
Чудотворець Д.Бубновського: «Дуже, якщо ви більше 50 років, я навчаю вас, як вилікувати суглоби!» Я довіряю його.