Йоганна Будвіг: Я відкрив цю ліки 60 років тому! Візьміть сир, кілька ложок.

Лікар. Йоганна Будвіг Невідомий жіночий вчений, який провів весь дорослий рак життя, бездоганно намагався зрозуміти причини раку і ще знайшов вичерпне джерело здоров'я.

Німецький фармаколог і дієтолог розробили простий раціон, який багато сучасних онкологів вважають унікальними і надзвичайно ефективними. Виявилося, що лляна олія і сир сир сири є найкращою сумішшю для лікування раку!

"Сайт" Приготуйте. органічні За рецептом Йоганни Будвіг, адже навіть здорова людина, така дієта принесе неоціненну користь!

Вивчення крові онкологічних пацієнтів, Будвиг відкрив наявність патологічної жовто-зеленої речовини в ній. З'ясувавши, що ця речовина утворюється через брак кисню в крові, вона почала експериментально вибрати дієту, що дозволить усунути патологію.

Йоганна Будвіг: Я відкрив цю ліки 60 років тому! Візьміть сир, кілька ложок. р.

Під час дослідження на рак і його лікування доктор Budwig знайшов, що кисень є найпотужнішою зброєю в боротьбі з раком. Йоганна Будвіг протокол про рак Зміцнює організм, щоб забезпечити киснем краще і швидше, ніж інші процедури.

Вона стверджує, що є ряд жирних кислот, без яких клітини організму людини не можуть повністю дихати. Крім того, багато процесів в організмі сповільнюють через брак цих корисних жирних кислот.

Йоганна Будвіг: Я відкрив цю ліки 60 років тому! Візьміть сир, кілька ложок. Р

Антиканат протоколи Складається з двох етапів: перша стадія - лікування сумішшю сиру, льону і меду, а другий - дієти. Для приготування корисного, кисневого продукту потрібно 150 г рафінованого сиру, 5 столових ложок лляної олії, 3 столові ложки насіння льону і 1 ч.л. меду.

Підготовка
  1. Змішайте сир і лляне масло вручну або з блендером. Він повинен бути однорідною, збитою вершковою масою. Якщо масло не розчиняється, можна додати кілька столових ложок молока.
  2. Подрібнити насіння льону в кав'ярні і додати в отриману суміш сиру і масла. Головна Не купуйте вже заземлене насіння або подрібніть їх заздалегідь. Щоб приготувати цілющу суміш, потрібно тільки свіжо мелену насіння льону.
  3. Додаємо 1 ч.л. меду в суміш і ретельно перемішуємо.

Ет зцілення слизової оболонки рецепт Budwig відразу, тому що готова суміш зберігати не більше 20 хвилин! Багато людей збирають суміш ввечері, кладуть її в холодильник і з'їдають вранці. Ви не можете зробити це за будь-яких обставин. Не чекайте позитивного ефекту від такої суміші.

Йоганна Будвіг: Я відкрив цю ліки 60 років тому! Візьміть сир, кілька ложок. р.

Друга частина протоколу Йоганна Будвіг – дієта. Лікар рекомендує це хворим.

1. Відгода від жирів тварин в чистому вигляді.
  2. Вчити себе не їсти цукор.
  3. Пити чашку теплого чаю тричі на день. М'ята чай, пелюстки троянди і чай винограду є відмінним вибором. Щоб засолодити напій, можна використовувати трохи меду.
  4. Вчити себе їсти вершкове масло і маргарин.
  5. Зменшити ліки до мінімуму.
  6. Візьміть хлорофіл добавки і пити зелені напої весь час.
  7. Щоденне використання вітаміну С, але не більше 5 г на добу.
  8. Візьміть 1 ч.л. натурального холодного пресованого кокосового масла щодня.
  9. Уникайте соєвих продуктів і замініть столову сіль з незрівняною морською сіллю.

Багато людей спробували суміш Budwig для профілактичних цілей. Що вони помітили? Багато хронічних захворювань пішли, здоров'я поліпшилася, і життєво важливості виникло. Обов'язково спробуйте приготувати рецепт муселію доктора Йоганни Будвіг для себе і вашої сім'ї. Ви не знаєте!

Не забудьте поділитися цією корисною статтю з друзями в соціальних мережах.