14
Віторган зізнався свою любов до Ксенії Собчака. Седукція, інтелект, млинці та інші секрети цієї пристрасті.
Ksenia Sobchak і Maxim Vitorgan - це улюблена пара преси і вентиляторів. Вони часто з'являються на глянцевих сторінках, і в соцмережах говорять про їх зв'язок не підлягає. А пара готова потішити про свою неземну любов до всього світу. Про це в ЗМІ не соромиться.
р.
Не довге тому. чоловік Ксенія Собчак Він опублікував черговий пост в Instagram про дружину, в якому він сказав, що він цінує її.
Він написав, "Що вам подобається розповісти вам, що я захоплюся дружиною?" Ви? Тепер послухайте! Крім розуму, краси, рук, ніг, очей, ніжності, відданості, цілеспрямованості, здатності любити і зробити друзів, ефективність, відвага, перетворюючи в розслаблення, догляд, смак, можливість варити млинці і віддати народження неймовірним дітям, цілком неможливо вписати його в деякі з наших (мерть мортал) ідей про те, як він повинен бути.
Publication by Maxim Vitorgan (@mvitorgan) Грудня 19, 2017 в 2:53 PST
Я хочу посміхатися. І всі жінки, ймовірно, хотіли знати, що секрет цього неспішного любові. Не в сирці, дійсно! "Сайт" Я скажу вам кілька секретів.
Щасливий шлюб, сильний зв'язок – це все відбувається після. Спочатку потрібно зустріти чоловіка і зачарувати його, а потім створити сім'ю з ним, яка буде сповнена любові і щастя. Ksenia Sobchak має кілька корисних «подарів», які будуть корисні кожній жінці.
р.
Можливо, це в цих маленьких хитрощах. відносини Ця любовна пара, або це всі обробники вищих потужностей, ми не даємо знати. Але це не заважає вам приймати ці секрети в руки і використовувати їх. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу або узгодити зручний час.
Якщо вам подобається стаття, поділіться своїми друзями!
р.
Не довге тому. чоловік Ксенія Собчак Він опублікував черговий пост в Instagram про дружину, в якому він сказав, що він цінує її.
Він написав, "Що вам подобається розповісти вам, що я захоплюся дружиною?" Ви? Тепер послухайте! Крім розуму, краси, рук, ніг, очей, ніжності, відданості, цілеспрямованості, здатності любити і зробити друзів, ефективність, відвага, перетворюючи в розслаблення, догляд, смак, можливість варити млинці і віддати народження неймовірним дітям, цілком неможливо вписати його в деякі з наших (мерть мортал) ідей про те, як він повинен бути.
Publication by Maxim Vitorgan (@mvitorgan) Грудня 19, 2017 в 2:53 PST
Я хочу посміхатися. І всі жінки, ймовірно, хотіли знати, що секрет цього неспішного любові. Не в сирці, дійсно! "Сайт" Я скажу вам кілька секретів.
Щасливий шлюб, сильний зв'язок – це все відбувається після. Спочатку потрібно зустріти чоловіка і зачарувати його, а потім створити сім'ю з ним, яка буде сповнена любові і щастя. Ksenia Sobchak має кілька корисних «подарів», які будуть корисні кожній жінці.
р.
- Бойовий друг
Розум жінки, її вміння підтримувати будь-яку розмову – це спокій, який, безсумнівно, приваблює серйозних чоловіків. У відносинах з такою людиною буде цікаво. І зацікавленість будуть спори з паливом і незгодами. Звичайно, це викликає свої труднощі. Тут важливо не перестаратися і вміти відступати, коли все досягає точки кипіння. - Дівчина і королева
Про те, що вона здатна бути різними, дивувати і злегка адаптуватися до людини. Не один говорить про те, що лялька в руках чоловіка і намагаючись повністю відповідати своїм побажанням. Ksenia Sobchak відмінно демонструє цю здатність: вона знає, як бути різними. Ось вона виступає як беззахисна дівчина, довіряє повну пристойку себе до чоловіка, і тут вона є королева. Головне, щоб правильно визначити, як поводитися в певній ситуації, то чоловік буде божевільний про вас.
р. - Сильна жінка
Чоловіки не допускають її, але вони хочуть бачити сильні жінки поруч з ними. Чоловіки люблять жінок, які зайняті і успішні. В інтерв'ю Віторган заявив, що секрет його гармонійних відносин з дружиною є те, що вони займаються різними полями і кожен з них досягла визнання в професії. - Безкоштовно жінка
Не в плані відносин, але в плані того, як жінка поводиться. Якщо ви починаєте думати про те, як людина, ваша поведінка стає неприродною. Відповідає чоловіка. Xenia behaves легко, спокійно і легко. Чоловіки притягують до легкої байдужості, це давно відомий факт. - Ребел
Непередбачувана і чуттєвість - що приваблює чоловіків неймовірно. Уміння здивувати і вийти за межі необхідно для кожної жінки завоювати чоловіка один раз і назавжди. Після всього, найстрашніше в житті сім'ї, і це надійний спосіб його уникнути. - Леді.
Неважливо, що хтось говорить, чоловіки люблять елегантні жінки, які знають, як одягатися добре. Вони люблять, коли ви шукаєте жіночний і стильний. У зв'язку з цим, Xenia має багато вчитися. Вона має унікальний сенс стилю і можливість носити точно наряд, який буде корисний.
Можливо, це в цих маленьких хитрощах. відносини Ця любовна пара, або це всі обробники вищих потужностей, ми не даємо знати. Але це не заважає вам приймати ці секрети в руки і використовувати їх. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу або узгодити зручний час.
Якщо вам подобається стаття, поділіться своїми друзями!
Зверніть увагу! Ця щоденна звичая провокує рак, ожиріння, призводить до...
Ти не один! У вашому матраці є мільярди небезпечних мешканців, і ви навіть не знаєте.