15
Що потрібно сказати мені дитині частіше?
Очистити, в батько Не існує правого шляху і чітких правил. Однак існує кілька важливих фраз, які діти повинні чути щодня. Вони не тільки зміцнять ваш зв'язок з малюком, але і підвищать свою самооцінку, розвиває впевненість. Хто ще скаже, що якщо ви не знаєте?
Редакція "Сайт" Покажіть, що це так важливо для дітей, щоб почути від батьків і які риси характеру, які він розвивається.
Що говорить про дитину
Скажіть свою дитину ці фрази. По суті, такі слова мають величезне значення в житті кожної людини, незалежно від того, як вони старі – 3 роки або 33 роки. Після всього, навіть на 33, ми залишаємо дітей в серці, і підтримуємо і добре слово наших батьків завжди виступають в якості цілющого бальзаму для серця і душі.
Як часто ви скажете ці слова до вашої дитини? Зв'язатися з нами в коментарях!
Редакція "Сайт" Покажіть, що це так важливо для дітей, щоб почути від батьків і які риси характеру, які він розвивається.
Що говорить про дитину
- "Це океї, просто спробуйте це знову."
Ця фраза повинна бути зазначена до дитини, якщо він не досягне успіху. Таким чином, він буде розуміти, що відмова є важливою частиною життя, з якого ви не можете втекти. Найголовніше, ви не повинні ходити від них. Розвивається наполегливість у дитини і ненависає сила духу. Намагатися сказати це замість читання вашої дитини, коли він або вона робить щось неправильно. Він просто навчає все.
ДепозитФотогалерея - "Танк ти за..."
Дякую за все, що він робить. Важливо це зробити з раннього віку, щоб сформувати цю звичку. Скажіть, що ви можете, і ви помітите, що ваша дитина буде говорити занадто. Він навчає його вдячності.
ДепозитФотогалерея - «Я пишаю тебе».
Дізнайтесь частіше.Як пишитися ви з них. Скажіть цю фразу кожного разу, коли дитина робить щось на власній або показує, як-небудь. Він дає йому впевненість у собі.
ДепозитФотогалерея - «Ви особливий».
Послухайте ці слова, дитина відчуває, скільки ви любите його і що означає вам. Важливо, щоб дитина з раннього дитинства розуміла, що він особливий і неповторний, що немає іншої такої речі. Це означає багато йому. - "Я знаю, що це можна зробити."
Для дитини важливо почути це, коли він зіткнувся з чимось новим для нього, з деякими проблемами. Це дає йому тверду віру в себе, яка безперечно буде корисною в житті. - «Я вдячний, що я тебе. й
Дуже важливо для вашої дитини почути це з вас. Ця фраза дозволить йому реалізувати, що він є центром вашого життя. Такі фрази встановлюють сильний зв'язок між вами, часто говорять їх. - "Я пропущений."
Скажіть свою дитину після кожної перерви, навіть найменшої. Це як ваша дитина розуміє, що ви думаєте про них, навіть коли ви не разом. Дуже важливо для нього відчути.
ДепозитФотогалерея - "Я люблю тебе."
Неважливо, як часто ви повторите цю фразу, ніколи не буде занадто багато. Скажіть, щоб дитина щодня. Діти відчувають себе в ease, коли вони знають, що вони люблять. Вони будуть рости і приймати погані життєві рішення, зробити помилки, але навіть тоді вони повинні знати, що їх батьки завжди люблять їх. Іноді це те, що немає.
ДепозитФотогалерея
Скажіть свою дитину ці фрази. По суті, такі слова мають величезне значення в житті кожної людини, незалежно від того, як вони старі – 3 роки або 33 роки. Після всього, навіть на 33, ми залишаємо дітей в серці, і підтримуємо і добре слово наших батьків завжди виступають в якості цілющого бальзаму для серця і душі.
Як часто ви скажете ці слова до вашої дитини? Зв'язатися з нами в коментарях!