12
Спирт тільки корисний, якщо ви ... Це невідомо.
Виявляється, що алкоголь не тільки шкідливий для здоров'я, але і може продовжити життя людини! Цей факт наполягає науковцям з Університету Техасу в Остіні. Проведено двадцять років дослідження, в якому брали участь понад дві тисячі осіб. В результаті лікарі прийшли до висновку, що невеликі дози спирту можна подвоювати кількість років.
Як пити алкоголь, щоб не завдати шкоди організму і омолодити? Дуже просто! Головне - дотримуватися правильної дозування і темпу вживання алкоголю. Будь-яке перекриття кордонів просто зробить всю процедуру безглуздими.
Наприклад, одна склянка вина, п'яна протягом декількох секунд, принесе тіло нічого, але стресу. Але якщо ви розтягуєте напій на годину, організм зможе обробити всі поживні речовини, які складають вино.
Організація Всесвітньої організації охорони здоров'я викликає таку просту схему алкоголізмЧоловіки повинні споживати не більше 40 грам чистого спирту на добу (це 2 пляшки пива, 100 мілілітрів горілки або 3 склянки сухого вина); жінки не повинні перевищувати ліміт 30 грам чистого спирту на добу (1,5 пляшки пива, 80 мілілітрів горілки або 2 склянки сухого вина).
Також алкоголь можна сміливо застосовувати для лікування багатьох захворювань. Редакція "Сайт" Як використовувати сильні напої для здоров'я!
Незважаючи на відкриття вчених, багато лікарів наркотиків скептично ставляться до ідеї щоденного вживання. Вони вірять, що залежність і антисоціальна поведінка є постійними супутниками алкоголю.
Що про використання міцних напоїв? Для кожної людини необхідно вирішити. Тексти пісень, а це означає: І ми підготували для вас рецепт для найсмачнішого новорічного муліненого вина!
Як пити алкоголь, щоб не завдати шкоди організму і омолодити? Дуже просто! Головне - дотримуватися правильної дозування і темпу вживання алкоголю. Будь-яке перекриття кордонів просто зробить всю процедуру безглуздими.
Наприклад, одна склянка вина, п'яна протягом декількох секунд, принесе тіло нічого, але стресу. Але якщо ви розтягуєте напій на годину, організм зможе обробити всі поживні речовини, які складають вино.
Організація Всесвітньої організації охорони здоров'я викликає таку просту схему алкоголізмЧоловіки повинні споживати не більше 40 грам чистого спирту на добу (це 2 пляшки пива, 100 мілілітрів горілки або 3 склянки сухого вина); жінки не повинні перевищувати ліміт 30 грам чистого спирту на добу (1,5 пляшки пива, 80 мілілітрів горілки або 2 склянки сухого вина).
Також алкоголь можна сміливо застосовувати для лікування багатьох захворювань. Редакція "Сайт" Як використовувати сильні напої для здоров'я!
- Для лікування ARVI
Надзвичайно корисним буде використання теплого напою 50 мілілітрів червоного вина, такої ж кількості мінеральної води, 1 столова ложка меду і 1/4 чайної ложки кориці. Вино повинні поєднуватися з водою і нагріватися до температури 40 градусів. В кінці потрібно додати мед і корицю.
- Гіпертонія.
Відмінним засобом для високого артеріального тиску стане суміш 250 мілілітрів горілки, 250 грам меду, 1 столова ложка лимонного соку і 300 мілілітрів журавлинного соку. Ліки слід вживати по 1 столовій ложці тричі на день до їжі.
- Сортування
Це допоможе спеціальний засіб для розтирання шкіри. Для його приготування потрібно 50 грам сухих квіток акації і 150 мілілітрів горілки. Всі інгредієнти повинні бути розміщені в невеликій банці, щільно закривається кришкою і зліва на запобіжник протягом 10 днів в темному місці.
- При гастриті з зниженою кислотою
Щоб позбутися від захворювання, слід споживати 75 мілілітрів червоного вина двічі на день протягом 21 днів. Пити напій 30 хвилин до їжі.
- З гусом.
Допомогти ефективно протирання безсмертного і спирту. Для приготування засобу необхідно подрібнити дві цибулини рослини і поєднувати їх з 100 грамами спирту. Лаундрі слід наполягати в темному прохолодному місці на 14 днів. Коли продукт готовий, можна натерти уражені ділянки.
Незважаючи на відкриття вчених, багато лікарів наркотиків скептично ставляться до ідеї щоденного вживання. Вони вірять, що залежність і антисоціальна поведінка є постійними супутниками алкоголю.
Що про використання міцних напоїв? Для кожної людини необхідно вирішити. Тексти пісень, а це означає: І ми підготували для вас рецепт для найсмачнішого новорічного муліненого вина!
Ця потужна олія позбавить організму паразитів і холестерину, зміцнить імунітет, і як для тимусової залози ...
Що потрібно сказати мені дитині частіше?