Чому ви не повинні заперечувати себе дітям

Одружився рано, ледь закінчити школу. Вона подарувала народження однієї дитини і через рік. Не було часу для кар'єри, хобі та хобі. Весь час в кулінарії, миття, очищення ... І не сказати, що вона не схожа на це, або що сім'я була нещасливою, ні. Вони виросли здоровими і щасливими, тому що їх матір піклується про них. Вони стали сенсом життя.

Чому ви не повинні заперечувати себе дітям р.

ДепозитФотогалерея

Саме тоді, коли діти виросли. Один пішов, щоб навчатися в іншій країні, а інший вирішив побудувати власну сім'ю і перенести в життя з дівчиною в окремій квартирі. І в той самий момент її життя згорнула. Вона нічого не залишилася. Підсумок: вона ледве, зламаний, і її життя стала порожньою, а в серці дітей живе постійне почуття провини для своєї самотності.

35917957

ДепозитФотогалерея

Маленька історія. Вона вагітна чоловіком, який не потребує їм і вирішив зібрати дитину для себе. Хлопці завжди оточують догляд і любов. Мати перетягнула все на себе, намагаючись забезпечити сина красивим життям, забуваючи про себе, її особисте життя і мрії.

Вона досягла успіху, він виріс у успішному хлопчику, тільки з почуттям неоплачуваного боргу. Підсумок: він 50, він не одружений, він не мав дітей, він все ще живе з мамою, намагаючись сплатити боргу. Але це не вийде.

ДепозитФотогалерея

І ще один. Її життя не була особливо розвиненою: її кар’єра не підійшов (хоча вона не була особливо аспіром), князь не познайомився і діти, відповідно, не з'явились. І номер в паспорті вже близько 40 років. Так вона вирішила мати дитину, щоб вона мала щось в житті. З руками своєї дитини вона бажала реалізувати всі плани, які вона не могла реалізувати себе.

ДепозитФотогалерея

Вона бажала бути піаністом, але її мати длянебо її. Тут вона з раннього віку взяла дитину до музичної школи і чекала йому, щоб отримати її зірку з неба. Але дитина не схожа на фортепіано, він захопив його усім серцем.

Але мій мама не може сперечатися. «Мати кладуть все своє життя на тебе», і це все аргумент. В результаті дитина ніколи не отримала зірку від неба, але швидше, навпаки, стала немовлятою дорослим без будь-яких амбіцій. Але він може грати на фортепіано.

ДепозитФотогалерея Скільки таких оповідань? Як багато разів батьки жертвували своє життя заради своїх дітей, заради їх яскравого майбутнього, і зробили його гірше для себе і їхніх дітей? Є мільйони. І все, що батьки роблять дітей сенс життя. Але це абсолютно неправильно...

«Діти є гість у вашому домі». Це завжди слід пам'ятати кожного батька. Дитина не є вашим майном, він є особою, яка має своє життя, його захоплення, цілі, мрії. Це обов'язок батьків, щоб забезпечити його щасливим дитинства, щоб дати найбільш необхідний і пустити, коли приходить час. Дитина в житті батьків - не центр Всесвіту.

ДепозитФотогалерея

Надання допомоги, що ви можете, не засвідчуючи все, доки дитина отримує краще. Ми не потребуємо таких жертв, щоб діти не потрібні їм. І якщо ви робите, діти не повинні навіть знати. Вирощуєте в них почуття провини, почуття обов'язки, що їм необхідно повернути.

ДепозитФотогалерея

Прийняття, Чи є діти батьками?? На мій погляд, ні, вони не повинні. Ми приймаємо рішення для дітей. Але що ми робимо це? Що ми не робили? Подбайте про нас у віці? Поцілунки, це гарне самопізнання. Здається мені, перш за все, все це зроблено для того, щоб подарувати нове життя в цьому світі, відчути щастя материнства або батьківства.

ДепозитФотогалерея

Папа Франциска колись сказав: "Діти Ісуса пішли до храму, щоб підтвердити, що їх син належить Богу, і вони тільки захисники Його життя, не власники." Це змушує нас думати: всі батьки є захисниками життя дітей, не власники. й

З іншого боку це ваше життя. Як батько, ви ніколи не перестаєте бути людиною. Ваші інтереси, Ваше особисте життя, і ваші мрії важливі як догляд за дитиною. Не забудьте.

Не варто жити тільки заради дітей, не варто робити їх сенсом життя. Знайти сенс життя в іншому. Люблю твої душі, діти залишать, але ви будете триматися разом. Нехтуйте родиною і зв'язком між вами і вашим обраним не варто.

Люблю себе. Коли ви були дитиною, що ви мріяли? Ну, пам'ятайте, що. Дотримуйтесь ваших снів і спробуйте знайти те, що вам подобається. Як ви навчите дитину любити себе і досягати цілей?

Будь ласка, не живу для дітей. Звичайно, це ваш вибір, це ваш бізнес, і ніхто не має права сказати вам, що правильно. Але думають про це... Тепер, коли я бачу ці діти, до кого їх батьки дали все і більше, болить мене, щоб подивитися їх в очах. Провинуватити тих, хто не може оплатити цю неплату борг батькам. Зламані серця тих, хто вирішив будувати своє життя, але все ж не прощадить себе за відмову батьків.

Діти не повинні відчувати себе винним для вибору, щоб побудувати своє життя. Як знайти своє щастя? Якщо ви не любите своїх дітей – полюбите їх усім серцем, подаруйте їм щастя і радість, просто пам’ятайте, що опікунка може бути зайвою. З цього догляду за дітьми виростуть охочі або пізніше.

Як Коопер, героя улюбленого фантастичного фільму, сказав: «Пакти стають привидами майбутнього своїх дітей». І я думаю, що кожен батько повинен ретельно продумати про ті слова. Що таке привид, що ви хочете стати для ваших дітей: важке навантаження або яскрава пам'ять?

Що ви думаєте про це? Поділитися з нами в коментарях.