11
Сирний пиріг з вишнею, простий і дуже смачний. Я зробила хатину руку зі сметаною, вона вийшла дуже добре!
Прості рецепти мають особливе місце в моїй кулінарній книзі. Останнім часом в категорії з десертами з'явився дуже млинцій Легко готувати, ідеально підходить для святкового столу. І давайте маму писати обов'язково, звичайні сирні діти не люблять, і вони люблять.
5797029
Найлегший і найсмачніший торт Простий і смачний торт в домашніх умовахВам буде потрібно мінімальний набір інгредієнтів. Виготовляється швидко, а замість вишні можна використовувати будь-які інші ягоди.
Бісквітні інгредієнти
Вершкові інгредієнти
Підготовка
Для смачного торта вибирайте тільки якісну продукцію. Крем можна замінити нежирною сметаною, а ягоди можна використовувати свіжими. Після того, як я не встигли запекти бісквіти, я використовував пісочний печиво. Що було чудово! Смачні та смачні десерти!
Якщо вам подобається рецепт, покажіть його друзям.
5797029
Найлегший і найсмачніший торт Простий і смачний торт в домашніх умовахВам буде потрібно мінімальний набір інгредієнтів. Виготовляється швидко, а замість вишні можна використовувати будь-які інші ягоди.
Бісквітні інгредієнти
- 1 яйце
- 100г цукру
- 100 мл сметани
- 2 ст.л. рослинного масла
- 80г борошна
- 4 ч.л. какао
- 1 ч.л. розпушувача
- 15г ванільний цукор
Вершкові інгредієнти
- 250г сир
- 250 мл вершки з 33% жиру
- 100 г цукрового порошку
- 25г желатин
- 40 мл води
- 200г безшовні вишні
- 15г ванільний цукор
Підготовка
- Робимо бісквіт першим. Змішайте яйце і цукор з міксером. Додайте рослинне масло, сметану і зберігайте збивання.
- У окремому контейнері поєднують борошно, какао, ванільний цукор і розпушувач.
- У невеликих порціях додайте суху суміш до рідини, ретельно перемішайте. Варто густе тісто.
- Перенесення тесту в ємність для випічки оливається. Виберіть форму так, щоб висота тесту в ній не перевищує 3 сантиметри. 1 999 р.
- Надішліть бісквіт до 190 градусів духовки за 20 хвилин. Перевірити готовність з дерев'яною паличкою, вона повинна бути сухим. Нехай готовий торт остудіть прямо у вигляді.
- Тепер варимо. простий і смачний торт кремй Залити желатин з кімнатною температурою води протягом 20 хвилин.
- Тим часом перемішайте сир з вершками з міксером. Додати цукровий пісок і ванільний цукор.
- У водяній бані розчиніть желатин і дайте трохи охолонути. Ретельно додайте його до крему, не зупиняючи збивання міксера. Дивись, що маса не дуже товста, вона повинна вільно протікати з короли. Можна додати деякі креми, якщо крем дуже товстий.
- Покрийте форму для застигання плівкою, щоб легше відокремити готовий торт. Залийте трохи крему на дно і рівномірно розподіліть його.
- Наріжте печиво і покладіть їх на вершки. Між шматочками посипаємо вишні і заливаємо вершки. Повторити це до вершини форми або до тих пір, поки інгредієнти не закінчуються.
- Покрийте форму плівкою і відправте її в холодильник на 6 годин. Вийняти готовий торт акуратно, перевернувши форму вниз. р.
Для смачного торта вибирайте тільки якісну продукцію. Крем можна замінити нежирною сметаною, а ягоди можна використовувати свіжими. Після того, як я не встигли запекти бісквіти, я використовував пісочний печиво. Що було чудово! Смачні та смачні десерти!
Якщо вам подобається рецепт, покажіть його друзям.
Ці 8 знаки віддадуть незадоволену жінку головою. Спіймана червоною рукою!
Що таке запорука гарного настрою і як навчитися насолоджуватися простими речами