9
Чи потрібно робити хліб з п'яти літрової пляшки?
На сьогоднішній день більш популярні речі в стилі ручної роботи, тобто зроблені вручну. Вони відчувають тепло і любов людини, яка їх зробила. Також я хотів, що навіть найпростіші і найдешевші матеріали можуть перетворюватися в красиві і корисні предмети побуту.
Два тижні тому я відвідав другу шахти. Я дуже люблю відвідати Ольгу, бо її будинок так цікавий, і вона просто сповнена різних речей. творчоХто любить спілкування з друзями та знайомими. Я прийшов до неї за порадами про те, як прикрасити будинок на Новий рік, але що я бачив на своєму кухонному столі, застрягти мене на ядру.
Я люблю красиві страви і незвичайні предмети побуту. І я також закриваю речі з історією, тому побачила радість Ольги хлібобулочнийЯ був зачарований. Але найцікавіше, що вона зробила своїми руками, а з пластикової пляшки! Побачила відео на каналі «Майстер Сергійч» і ламається в полум’я, щоб зробити той же шарм. Відео буде нижче! Канал чудовий, тому багато корисних речей можна побачити на ньому.
549083
Ознайомитися, як вона зробила таку красу в вечірці одного дня, я зміг зробити подарунок своєму будинку у вигляді нової і стильної хлібної коробки.
Редакція "Сайт" Я подарував вам незвичайний майстер-клас. Як приготувати хліб з п'яти літрової пластикової пляшки.
Вам потрібно.
Виробництво
Дивіться відео
про:blank
Редакційна колегія Фентезі та винахідливість людини немає обмежень! Для того, щоб ви були впевнені, що це ще більше, я пропоную вам ознайомитися з унікальним майстер-класом з виготовлення портативного пилососа з непроваджених матеріалів (в тому числі пластикових пляшок).
На перший погляд, здається, що такий об'єкт можна використовувати тільки в країні. По суті, такий продукт може бути кухняРозроблено за останніми модними тенденціями.
Чи подобається вам статтю? Розкажіть ваші друзі про цю ідею, тому що натхнення є настільки цікавим.
Два тижні тому я відвідав другу шахти. Я дуже люблю відвідати Ольгу, бо її будинок так цікавий, і вона просто сповнена різних речей. творчоХто любить спілкування з друзями та знайомими. Я прийшов до неї за порадами про те, як прикрасити будинок на Новий рік, але що я бачив на своєму кухонному столі, застрягти мене на ядру.
Я люблю красиві страви і незвичайні предмети побуту. І я також закриваю речі з історією, тому побачила радість Ольги хлібобулочнийЯ був зачарований. Але найцікавіше, що вона зробила своїми руками, а з пластикової пляшки! Побачила відео на каналі «Майстер Сергійч» і ламається в полум’я, щоб зробити той же шарм. Відео буде нижче! Канал чудовий, тому багато корисних речей можна побачити на ньому.
549083
Ознайомитися, як вона зробила таку красу в вечірці одного дня, я зміг зробити подарунок своєму будинку у вигляді нової і стильної хлібної коробки.
Редакція "Сайт" Я подарував вам незвичайний майстер-клас. Як приготувати хліб з п'яти літрової пластикової пляшки.
Вам потрібно.
- п'ять літрів
- Новини
- ПВА клей
- термоклей
- серветки
- серветки
- акрилові фарби (чорний, бузок і золото)
- лак
- 100г горох (халф)
Виробництво
- Для початку візьміть п'яти літрову пластикову пляшку і відріжте дно і шию. Потім покладіть її на боці, розмітіть на дно 8 см і обріжте горизонтально на одну сторону і другу розділити заготовку на дві половинки.
- Дно пляшки не потрібно викинути – вирізати її навпіл.
- І зараз ці дві напівкруглі частини потрібно клеїти по обидва боки до основної заготовки. В'яжемо кисть поперек, прикріпіть частини до половини пляшки, яка незабаром перетвориться в хлібопекарський покрив.
- Тепер вам потрібна стара газета, вам потрібні смужки. Після цього розвести клей ПВА з водою в співвідношенні 1: 2. Перед зануренням газетних стрічок в клей, вклейте їх пластиковою заготовкою. Зробіть два шари зовні і всередині.
- Змастити цю паперову поверхню по обидва боки з клею ПВА пензлем. Тепер ми приїжджаємо до шиї, яка також повинна бути запечена газетами.
- Зачекайте, поки всі частини майбутнього хлібопекарня повністю висихають, і приступають до склеювання двох частин гарячим пістолетом.
- На краю хліба і округлої частини-лега, яка стане підставкою, малюємо хвилясті лінії. Це зручно зробити за допомогою монети, що надходить до попереднього контуру. Rediscover the PVA клей з водою, змащуючи заготовку з цією сумішшю, щоб приклеїти тонкі серветки в два шари по периметру.
А тепер переходимо на щільні серветки з малюнком. Ви не потребуєте кольорової частини, щоб покласти її біля. З нижньої білої частини потрібно перекручувати тонку трубку, для зручності змочування її водою. Такі елементи потрібно зробити мотузку, склеюючи їх на хвилястий край хліба.
- Тепер приклеїти по краях половинок сухого гороху, розмістивши їх опуклою стороною зовні. р.
- Нанести візерунки на заготовку маркером, а потім приклеїти різні локони з попередньо прокручених серветок по запланованих лініях.
- Коли всі декоративні елементи готові, ми переходимо на фарбування. Перше, що необхідно покрити хліб акриловою фарбою чорного кольору. р.
- Потім нанесіть лакову фарбу на локони і інші декоративні елементи, а потім проходите через опуклі частини з золотистою фарбою. Коли фарба висихає, можна покрити хліб акриловим лаком.
до 1 2 3 4 5+ - Так, хліб готовий. 356192
Дивіться відео
про:blank
Редакційна колегія Фентезі та винахідливість людини немає обмежень! Для того, щоб ви були впевнені, що це ще більше, я пропоную вам ознайомитися з унікальним майстер-класом з виготовлення портативного пилососа з непроваджених матеріалів (в тому числі пластикових пляшок).
На перший погляд, здається, що такий об'єкт можна використовувати тільки в країні. По суті, такий продукт може бути кухняРозроблено за останніми модними тенденціями.
Чи подобається вам статтю? Розкажіть ваші друзі про цю ідею, тому що натхнення є настільки цікавим.
Ендокринолог Роберт Люсіг: «Ми волонтери, щоб годувати своїх дітей!» Це планетарна проблема ...
Помилки, які роблять вас недбалими. Завжди звертайте увагу на ці 7 дрібних речей!