13
Як зробити тапочки від повсті
Ви чули про Josh Jaccus? Я ніколи не бачив свою дивовижну роботу, від сумок до взуття. У самому серці своєї популярної продукції є ідея створення зручного контейнера для повсякденного використання з одного твердого шматка відчував. Так що нічого (або не що-небудь) має бути стібка. Просто порізати.
Коли я бачив його комфортно і дуже жіночні речі, я відразу хотів щось схоже. Я не можу дозволити собі купити дизайнерські вироби, я вирішив повернути рукоділля, яка ніколи не дасть мені вниз.
Я шукаю допомогу від мого довгого друга, avid голка, і показати її те, що я дійсно хотів мати, я поставив для роботи. А найкраща частина - це те, що вона працювала, і тепер я насолоджуюся мухами навколо будинку в неймовірно теплому і спокійному середовищі. стильні повстяні тапочки.
Сліппери від федерації "Сайт" Я підготував доступний і дуже корисний майстер-клас для вас. Як зробити взуття повсть. Продукт, який прогріває душу.
Виробництво
Поради редакційної колегії А також пропонуємо вам ознайомитися з простим майстер-класом, як пришити набір тапочки для гостей всього за 1 вечір. Це буде корисно для гостинної господині!
Ці теплі комфортні та стильні тапочки вийшли. Я сподіваюся, що ви любили цю ідею і хотіли б зробити таку річ своїми руками. Схожі тапочки Вони можуть бути прекрасним подарунком коханій людині, вони будуть відчувати себе теплом і турботою. Успіхів і всіх кращих!
Не забудьте поділитися цією дивовижною ідеєю з друзями, щоб вони були натхненні великим майстер-класом!
Коли я бачив його комфортно і дуже жіночні речі, я відразу хотів щось схоже. Я не можу дозволити собі купити дизайнерські вироби, я вирішив повернути рукоділля, яка ніколи не дасть мені вниз.
Я шукаю допомогу від мого довгого друга, avid голка, і показати її те, що я дійсно хотів мати, я поставив для роботи. А найкраща частина - це те, що вона працювала, і тепер я насолоджуюся мухами навколо будинку в неймовірно теплому і спокійному середовищі. стильні повстяні тапочки.
Сліппери від федерації "Сайт" Я підготував доступний і дуже корисний майстер-клас для вас. Як зробити взуття повсть. Продукт, який прогріває душу.
Виробництво
- Спочатку обведіть стопу, а потім визначте середину п'яти. А потім намалювати візерунок за наступним принципом. З середини п'яти помістіть верхню 6-7 см і намалюйте лінію. На цій відстані виміряйте ширину п'яти, розділіть цю позначку навпіл і з точки середини п'яти через точку 1/2 ширини п'яти намалюйте горизонтальні вгору.
- Зробіть зовнішній контур стопи на відстані 1-2 см. Марка точка 3 на перетині вертикальної та внутрішньої схеми. З нього вертикально позначте довжину верхньої частини тапочки, це приблизно 12 см (для розмірів 37-39). Через цю точку намалюйте перпендикулярно. І позначте точки 0, 1 і 2.
Р - Тепер потрібно виміряти внутрішню схему з точки 1 до точки 2. Моє виміри - 12.2 см. З точки 2 до точки 3, мої вимірювання 17.3 см. З точки 3 до точки 0, мої вимірювання 16.7 см від точки 0 до точки 1, мої вимірювання - 12.5 см. Тепер з точки 0 вправо встановити висоту виробу, який становить 5-6 см, і відмітити точку 5. Вниз з точки 5 намалювати перпендикулярно. Паралельно, лінії з точки 5 виводять горизонтальний - тангенс на зовнішній контур стопи. 4 - точка дотику.
З точки 5 намалюйте тангенс до верхньої частини зовнішнього контуру стопи. І з точки 10 по вертикалі встановіть довжину сегмента від точки 0 до точки 1, тобто 12,5 см, і відніміть цей пункт 11.
З точки 11 по вертикалі встановіть значення від точки 1 до точки 2 і визначимо номер 12. Запуск горизонтально через точку 12. З точки 12 вниз встановити розмір верхньої частини, 11-12 см, і намалювати горизонтально праворуч. З нижнього кута намалюйте діагональний або блізектор, а потім встановіть 2,5 см і за допомогою цього пункту виводимо гладку лінію. З точки 12 вздовж отриманої гладкої лінії встановити значення з точки 2 до точки 3, тобто 17,3 см, і розмітити його з числом 13.
Лінія від точки 13 до точки 50 є однаковим значенням, як від точки 3 до точки 0 р. Нарешті, перпендикулярний повинен бути складений з точки 6. Заміряти і додати відстані внутрішнього контуру від точки 3 до пункту 61 і зовнішній вигляд з точки 6 до точки 5. Тепер кладемо отриманий відрізок з точки 13 до правого вздовж лінії стовпа і позначте точку 16.
- Зробіть дефлекцію по вертикалі з точки 5, яка становить 0,5 см, і намалюйте останню лінію від точки 0,5 до точки 50. Візерунок готовий!
- І ті, хто хоче уникнути помилок у випадку, якщо візерунок виходить недоречно, я рекомендую різьблення прототипу, наприклад, з щільного кроленого бісквіту або будь-якої іншої тканини, яка більше або менше зберігає форму. У цьому випадку я використовував напівпрозорий матеріал, який надіслав на шаблоні, розмітивши контрольні точки і даючи припуски до схеми, що дорівнює 3 мм, щоб я міг зібрати тапочки, накладаючи матеріал і поєднуючи точки.
- З'єднайте макет, поєднуючи всі точки.
- Виріжте дві деталі отриманого візерунка від повсті. А для підошви можна використовувати шкіру або шкіру, її слід обрізати по внутрішній контуру стопи. Деталі можна клеїти разом з будь-яким гумовим клеєм. Деталі можна пришити швейною машиною або вручну.
- Як сполучний матеріал краще використовувати косу пекарні або бахіли від кросівки. Щоб вичавити голку, спочатку потрібно зробити отвір з будівельним ножем. Голка повинна бути введена на відстані 1 см від краю. Також не забудьте об'єднати контрольні точки, які слід перенести при нарізанні. Для того щоб зробити голку простіше досягти, можна використовувати проходи.
р. - Що це закінчиться!
Поради редакційної колегії А також пропонуємо вам ознайомитися з простим майстер-класом, як пришити набір тапочки для гостей всього за 1 вечір. Це буде корисно для гостинної господині!
Ці теплі комфортні та стильні тапочки вийшли. Я сподіваюся, що ви любили цю ідею і хотіли б зробити таку річ своїми руками. Схожі тапочки Вони можуть бути прекрасним подарунком коханій людині, вони будуть відчувати себе теплом і турботою. Успіхів і всіх кращих!
Не забудьте поділитися цією дивовижною ідеєю з друзями, щоб вони були натхненні великим майстер-класом!
Ось які любовні пригоди і долішні зміни 2018 підготували для вас! Найточніший гороскоп.
Як видалити декольте