Я зумів поліпшити своє бачення без операції! Просто 3 ложки дня...

Не так давно я мав відвідати приватні уроки з дуже розумною жінкою. Щоразу ми відкрили сторінки підручника або словника, вона мала носити окуляри, щоб подивитися на крихітну мову типу.

Після того, як я прийшов в клас і був дуже дивним, що мій молодий вчитель читає газету англійською мовою без келихів. Я думав, що вона просто отримала пару якісних лінз, але це не було.

Виявилося, що протягом декількох тижнів поспіль мій тент працював важко. Вишуканий за допомогою спеціальних вправ. Все над її квартирою були вішані листівки з різними малюнками, на які ви повинні зосередити своє бачення.

Жінки також сказали, що крім вправ, вона взяла один ефективний інструмент. Наша редакційна колегія – це великий рецепт з улюбленими читачами.

Здоров'я очей
  1. Завіса вправи
    Для двох хвилин намагайтеся швидко зв'язатись і легко. Це сприяє поліпшенню кровообігу очних яблук.
    Я зумів поліпшити своє бачення без операції! Просто 3 ложки дня... р.

2. Dot на вікна вправи
    Для виконання цієї вправи потрібно приклеїти точку пластиліну на склі. Потім слід вибрати віддалений об'єкт за вікном і подивитися на відстань кілька секунд, після чого потрібно знову подивитися на точку. І так вправо близько 30 секунд. Після цього потрібно ускладнити навантаження і спробувати фокусуватися на чотирьох віддалених предметах.

3. Вправа "Відкриті очі"
    Закрийте очі на 5 секунд, а потім відкрийте їх якомога ширше. Вправа повинна повторюватися не менше 10 разів.

4. Масаж очей
    Три пальці обидва руки слід натиснути на верхні повіки. Після 1-2 секунд прибрати пальці. Вправа повинна повторюватися не менше 3 разів.

5. Контрастний гідромасаж
    Поцілунки на день потрібно зробити контрастний душ для очей. Вранці - потрібно промити очі спочатку гарячою водою, але щоб не запекти, потім холод. Увечері повторіть процедуру зворотним замовленням.

6. Очі стріляти вправи
    Для ефективного виконання необхідно зробити кілька роздруковок і повісити малюнки на стіні. Очі необхідно повторювати ці схеми: подивіться, вниз з максимальною амплітудою, намалюйте годинниковою стрілкою і навпаки, намалюйте діагонально з очима і так далі.
    Я зумів поліпшити своє бачення без операції! Просто 3 ложки дня... р.

Часто один з причин втрати зору високий рівень холестерину. Кращий спосіб нормалізувати цей баланс в організмі часник. Наша редакція пропонує підготувати один з найбільш ефективних засобів для відновлення зору від часнику.

Як відновити бачення Інгредієнти
  • 10 ст.л. натурального меду
  • 10 зубчиків часнику
  • 4 лимони
  • 100 мл холодної пресованої лляної олії

Підготовка
  1. Помістіть очищений часник і нарізаний лимон з шкіркою в чаші блендера. Подрібніть його вниз до рулі.

2. Потім додайте мед, вершкове масло і ретельно перемішайте компоненти.

Коли виріб готовий, помістіть рідину в банку кришкою, а потім поставте її в холодильник. Приймати загоєну ліки 1 чайну ложку перед їжею.

Не забудьте розповісти друзям. Як відновити зір За допомогою ефективних вправ і цілющої сили часнику!