Я завжди покласти картоплю в морозильну камеру перед варінням. Секрет, який робить блюдо неповторним!

Крущий на зовнішній і неймовірно ніжний на внутрішній... Ось як працює. картопляЗроблено з цим рецептом. Відомі кухарі помітили одну дивовижну особливість: після заморожування картопляні бульби стають набагато смачніше, ніж зазвичай. Я приготував цю страву багато разів, і хочу додати одну хитрість: випікати картоплю виявився неймовірно ароматним, додати трохи свіжого часнику і розмарину до рослинної олії.

Заморожені картопля Склад
  • 1 кг картоплі
  • 100мл соняшникова олія
  • 1/2 ч.л. солі

Підготовка
  1. Очистити картоплю від шкірки і ретельно промити бульб під тиском води.

2. Поставте воду в каструлю і дайте рідину кип'ятіння. Поставте картоплю в ємність води. Після повторного кипіння варіть його близько 6-8 хвилин. Потім зніміть картоплю і дайте їм охолонути.
    718594

3. З точкою ножа зробіть невеликий гриль на кожному бульбах.
    р.

4. Запечена картопляна кришка харчова плівка або обгортання в поліетиленовому пакеті. Потім помістіть бульб в морозильній камері за 1 годину.
    р.

5. Після цього картопля знімається з морозильної камери і поміщаємо в сковороду або глибоку форму для випічки. Додайте соняшникову олію в ємність і добре згорніть бульбки в ній.

6. Нагрійте духовку до 180 градусів і запікайте картоплю на 30-40 хвилин до золотистої скоринки. Під час готування обов'язково ввімкніть бульби на іншу сторону.

Після приготування необхідно негайно видалити картоплю з контейнера з рослинною олією. Всередині бульб є делікатними і м'ясними, і зовні оббивається. Таке картопля ідеально підходить для м'ясних страв, як гарнір!

Який незвичайний рецепт приготування картоплі ви знаєте? Поділіться кулінарними навичками з іншими читачами!