12
Маннік рецепт прямо з мікрохвильової печі
Коли гості знаходяться на дверцятому, немає точки в довгому настоянки з десертий Це в такій надзвичайній ситуації, яка будь-яка господиня врятує маннік, приготований в мікрохвильовці! Я завжди був скептичною мікрохвильовою піччю, але цей десерт захопив мене своїм смаком. Я впевнений, що ви будете насолоджуватися...
599 р.
Важлива точка - для приготування десерту краще вибрати високу форму, так як повітряна скоринка зросте 5-6 сантиметрів вище рівня тесту.
Як приготувати манні інгредієнти
Підготовка
Також готовий маннік можна нарізати на 2 торти і варити міні торт. Верхній десерт краще посипати какао або прикрасити за смаком.
Обов'язково варити це. десертиЯ запевнив, що ваша сім'я буде радувати!
599 р.
Важлива точка - для приготування десерту краще вибрати високу форму, так як повітряна скоринка зросте 5-6 сантиметрів вище рівня тесту.
Як приготувати манні інгредієнти
- 1/2 ст.л. сималіна
- 1/2 ст. кефіру
- 100г вершкове масло
- 3/4 ст. цукру
- 1 яйце
- 1 ч.л. розпушувача для тесту
- 1/2 ст. борошна
- 200г сметана
Підготовка
- Залийте мангалину з кефіром і змішайте його добре. Нехай манка стоїть на 20 хвилин, щоб набрякати.
- Використання скляного посуду для мікрохвильової печі, масло для фарб. Потім додайте половину склянки цукру і перемішайте все до однорідної консистенції.
- Додайте в ємність для випічки яйце, омоліну з кефіром і добре перемішайте.
- Посипане борошно з розпушувачем.
- Поставте форму з тестом в мікрохвильовці і підготуйте десерт на потужності 600 Вт за 6 хвилин.
- Замочити готову манку зі сметаною збитою цукром.
49816
Також готовий маннік можна нарізати на 2 торти і варити міні торт. Верхній десерт краще посипати какао або прикрасити за смаком.
Обов'язково варити це. десертиЯ запевнив, що ваша сім'я буде радувати!
Ви знаєте, як правильно вибрати бюстгальтер? Після того, як корсет був розділений на дві частини, промисловість ...
5 продуктів, які не повинні мити і 5, які слід мити.