Ви знаєте, як правильно вибрати бюстгальтер? Після того, як корсет був розділений на дві частини, промисловість ...

Ідеально підходить для більшості чоловіків. розмір грудий Звісно, дівчата з видатними формами – це радість для очей і предмет захоплення багатьох і багатьох людей. Але для власників пишних форм це життєздатність або заміс?

ДепозитФотогалерея

«Всі мрії і ми борємось!» Це те, що я хочу сказати, тому що час я був 13, природа дав мені чудовий 85G. У школах, де кожен самоогляд 10-річного не може тримати руки, коли він зустрічає вас. Фізична освіта Помилки, ніж вони, тільки перша покупка бюстгальтера, де з тисяч моделей тільки два костюми. Перший – дуже старий, а другий – як спадкування бабуся.

«Я щасливий, ми зазвичай не робимо таких розмірів...» У мене було купити. Але вони не були комфортними! Вони були дуже дорогими і жахливо потворними.

Понад 20 років приємно бачити різноманітні варіанти в магазинах. Але якщо у вас є розмір F або більше, вам доведеться спробувати знайти ідеальний варіант. Сьогодні видання. "Сайт" акції з вами простих рекомендацій, які допоможуть вам підібрати зручний бюстгальтер для пишних форм. Ці рекомендації будуть корисні всім жінкам! Навіть якщо ваш розмір менший, ніж F, погляньте на поради: Я щасливий з моїм впевненим другом.

1. Розміри Визначте тільки намагатися на латуні. Не існує універсального столу розмірів білизни, навіть одного виробника в різних розмірах моделей може відрізнятися. Є також відмінності в маркування для різних країн.

2. Не буває. змінні параметрий Наприклад, 75F і 80D буде дуже різним, тому що додатковий об'єм створюється шляхом зменшення розміру скляної стрічки. І 90% опори в латуні повинні бути забезпечені ременем, а не плечовими ременями! Тому при виборі акценту увагу на двох складових - розмір чашки (отримувач) і розмір стрічки (цифровий).
  3. Виберіть бюстгальтер з тільки широкими ременями, вони не тільки підтримують, але і витримують груди.

4. Обов'язки: Вони грають роль рами, піднімають груди і дають її форму.
  5. Один гачок ніколи не буде нести вагу великого груди. Для того, щоб отримати додаткову перевагу, необхідно принаймні три з них, і широкий пояс. Щоб уникнути болю спини, потрібно перекласти навантаження з плечів до поясу бюстгальтера, який повинен щільно підходити.

6. Для повсякденного носіння виберіть латунь з бавовни або інших міцних матеріалів. Не може бути як привабливою, так як моделі мережива, але це буде чудово тримати у формі. Затирання латунь з м'якими чашками не справляється з великим обсягом, а іноді подразнення може з'явитися від тертя.
  7. Для спорту краще купити спеціальну гумку з синтетичних матеріалів. Щоб створити бажаний ефект стиснення, він повинен бути безкаркасним, з широкими сливами або у вигляді вершини. Р

8. Погляньте на те, що треба виглядати правильно бюстгальтер.

Якщо ви знаєте, як працювати на швейній машині, подивіться відео інструкції про те, як пришити бюстгальтер самостійно.

про:blank

Великі жіночі груди до Це багато! Серед величезного вибору нижньої білизни, акцентуйте увагу на моделях, які поєднують комфорт і красу. Якщо у вас виникли труднощі вибору правого бюстгальтера, розкажіть, що рішення ви знайшли. Це може допомогти іншим жінкам читачам з спокусливими видатними формами.

Покажіть ваші друзі цієї корисної статті! Редакція "Сайт" Бажаю Вам удачі у виборі такого важливого елементу одягу для кожної жінки.