Ви знаєте, як правильно вибрати бюстгальтер? Після того, як корсет був розділений на дві частини, промисловість ...

Ідеально підходить для більшості чоловіків. розмір грудий Звісно, дівчата з видатними формами – це радість для очей і предмет захоплення багатьох і багатьох людей. Але для власників пишних форм це життєздатність або заміс?

Ви знаєте, як правильно вибрати бюстгальтер? Після того, як корсет був розділений на дві частини, промисловість ...

ДепозитФотогалерея

«Всі мрії і ми борємось!» Це те, що я хочу сказати, тому що час я був 13, природа дав мені чудовий 85G. У школах, де кожен самоогляд 10-річного не може тримати руки, коли він зустрічає вас. Фізична освіта Помилки, ніж вони, тільки перша покупка бюстгальтера, де з тисяч моделей тільки два костюми. Перший – дуже старий, а другий – як спадкування бабуся.

«Я щасливий, ми зазвичай не робимо таких розмірів...» У мене було купити. Але вони не були комфортними! Вони були дуже дорогими і жахливо потворними.

Понад 20 років приємно бачити різноманітні варіанти в магазинах. Але якщо у вас є розмір F або більше, вам доведеться спробувати знайти ідеальний варіант. Сьогодні видання. "Сайт" акції з вами простих рекомендацій, які допоможуть вам підібрати зручний бюстгальтер для пишних форм. Ці рекомендації будуть корисні всім жінкам! Навіть якщо ваш розмір менший, ніж F, погляньте на поради: Я щасливий з моїм впевненим другом.

1. Розміри Визначте тільки намагатися на латуні. Не існує універсального столу розмірів білизни, навіть одного виробника в різних розмірах моделей може відрізнятися. Є також відмінності в маркування для різних країн. Ви знаєте, як правильно вибрати бюстгальтер? Після того, як корсет був розділений на дві частини, промисловість ...

2. Не буває. змінні параметрий Наприклад, 75F і 80D буде дуже різним, тому що додатковий об'єм створюється шляхом зменшення розміру скляної стрічки. І 90% опори в латуні повинні бути забезпечені ременем, а не плечовими ременями! Тому при виборі акценту увагу на двох складових - розмір чашки (отримувач) і розмір стрічки (цифровий).
  3. Виберіть бюстгальтер з тільки широкими ременями, вони не тільки підтримують, але і витримують груди.

4. Обов'язки: Вони грають роль рами, піднімають груди і дають її форму.
  5. Один гачок ніколи не буде нести вагу великого груди. Для того, щоб отримати додаткову перевагу, необхідно принаймні три з них, і широкий пояс. Щоб уникнути болю спини, потрібно перекласти навантаження з плечів до поясу бюстгальтера, який повинен щільно підходити. Ви знаєте, як правильно вибрати бюстгальтер? Після того, як корсет був розділений на дві частини, промисловість ...

6. Для повсякденного носіння виберіть латунь з бавовни або інших міцних матеріалів. Не може бути як привабливою, так як моделі мережива, але це буде чудово тримати у формі. Затирання латунь з м'якими чашками не справляється з великим обсягом, а іноді подразнення може з'явитися від тертя.
  7. Для спорту краще купити спеціальну гумку з синтетичних матеріалів. Щоб створити бажаний ефект стиснення, він повинен бути безкаркасним, з широкими сливами або у вигляді вершини. Ви знаєте, як правильно вибрати бюстгальтер? Після того, як корсет був розділений на дві частини, промисловість ... Р

8. Погляньте на те, що треба виглядати правильно бюстгальтер. Ви знаєте, як правильно вибрати бюстгальтер? Після того, як корсет був розділений на дві частини, промисловість ...

Якщо ви знаєте, як працювати на швейній машині, подивіться відео інструкції про те, як пришити бюстгальтер самостійно.

про:blank

Великі жіночі груди до Це багато! Серед величезного вибору нижньої білизни, акцентуйте увагу на моделях, які поєднують комфорт і красу. Якщо у вас виникли труднощі вибору правого бюстгальтера, розкажіть, що рішення ви знайшли. Це може допомогти іншим жінкам читачам з спокусливими видатними формами.

Покажіть ваші друзі цієї корисної статті! Редакція "Сайт" Бажаю Вам удачі у виборі такого важливого елементу одягу для кожної жінки.