Втратити до кілограма на добу! Два місяці повторення і назад до роботи.

Я завжди чув від моєї матері і бабуся, що буряки дуже корисні. Мені важко змусити себе їсти грам. Але коли я зіткнувся з проблемою зайвої ваги, нелюблений продукт став моє життя. Тепер я не буду міняти буряковий салат на все!

Така популярність кореневої культури серед схуднення заслуговує: рослина доступна цілий рік, можна купити її в найближчому магазині для пінгвінів, а головне - дієта Легко, швидко і дуже ефективно.

Редакція "Сайт" Діє з вами два варіанти буряка дієти: 7 днів і 3 дні! У тому числі простий продукт у щоденній дієті тільки на тиждень, ви позбавите від капелюшних кілограмів, зміцнити імунітет і нормалізувати роботу шлунково-кишкового тракту.

Не секрет, що майже кожна дієта для схуднення включає дотримання питного режиму – рекомендується споживати 6-7 склянок чистої води на добу. Запікають буряки, запечені, тушковані, варять корисний сік з нього.

Обробка тепла не впливає на вміст поживних речовин в кореневому рослині, але засвоюваність і смак після приготування стає набагато краще.

Дієтна дієта 7 днів Щотижнева дієта має досить збалансоване харчування. Крім буряків можна їсти нежирне м'ясо, птиці, молочні продукти, овочі (крім картоплі), фрукти (не краще втриматися від бананів і винограду). Для приготування бурякових салатів можна використовувати капусту, моркву, помідори, селери, горіхи, чорносливи, заправки з рослинної олії.

1. Перший день
    Сніданок: порція вареного рису і бурякового салату. Обід: низькожирна риба для пари і варених буряків на скибочках. Діннер: vinaigrette.
  2. Другий день
    Сніданок: паровий омлет з буряком і морквою салатом. Обід: варене куряче філе з буряковою ікрою. Вечеря: овочева рага з буряками.

3. Третій день
    Сніданок: сир і буряковий салат з яблуком. Обід: овочевий суп і буряковий салат. Вечеря: парова низькожирна риба з тушкованими овочами.
  4. Четвертий день
    Завтра: Гречка з буряковим салатом. Обід: Порція буряка з салатом. Діннер: Буряк, чорнослив і горіховий салат.

5. П'ятий день
    Сніданок: Зернові крупи з низькожирним йогуртом і вареними буряками. Обід: парова куряча шпаклівка, рис і буряковий салат. Діннер: Жук гладкий з кефіром.
  6. Шостий день
    Сніданок: тост з сиром Adyghe і помідорами, буряковим салатом. Обід: запечена риба і буряк і капуста салат. Діннер: Овочевий запіканий і буряковий сік.

7. Сьомий день
    Сніданок: муселі і овочевий салат. Овочі і тушковані буряки. Діннер: Легкий буряк і морквяний салат.

Наклейка до цієї дієти, і до кінця тижня втрата ваги буде 4-5 кг! Якщо вам подобається харчовий план, ви можете збільшити термін харчування до 10 днів.

Дієтна дієта на 3 дні За три дні салат-тілький Щоб приготувати добову норму, потрібно 400-500 г буряків, 300-400 г моркви і 300 г свіжих яблук. Вся продукція просочена на тертці, перемішати, обприскати лимонним соком і сезон з декількома ложками низькожирного йогурту або 2 столових ложки рослинної олії.

Дуже важливо дотримуватися питного режиму. До речі, враховуючи проносні властивості кореневих культур, такі застібки повинні проводитися у вихідні або в період святкового дня.

Головне, що після здорового харчування, слід уникати спонтанного переходу на жирні і шкідливі страви. Спробуйте переглянути меню в напрямку зменшення споживання калорій, а також дієта буряка допоможе вам в цьому напрямку.

Не строгий, не виключає білки, жири і вуглеводи, тому буде набагато легше переходити з раціону до звичайного раціону. Втрата ваги з буряком Нецінні переваги для всього організму!

Овочі - чудовий овоч, який в буквальному сенсі всмоктував пристінні переваги землі. Включаючи цей простий корінь овочів в щоденній дієті і дієті Ваших родичів, і ви відчуєте переваги цього чудового і незамінного продукту з цілою родиною. Будьте життєрадісними і здоровими!

Ви хочете, щоб наша корисна стаття? Не забудьте поділитися з друзями в соцмережах.