Якщо ви поцілунете домашніх тварин. Я був шокований!

Якщо у вас є вихованець (особливо якщо це собака), ви розумієте, наскільки важко це протистояти проявам любові цих пухнастих грудей. Вони так милі і чарівні, вони хочуть поцілунати. Але не варто робити, "Сайт" Ось чому

Навіть якщо ваш кішка ніколи не залишив будинку, і ви вимити собаку після кожного прогулянку - немає абсолютної впевненості, що тварини абсолютно здорові. Так само думають про те, скільки бактерій на обличчі собаки, бо він постійно пахне щось на вулиці.

ДепозитФотогалерея

Джон Оксфорд, професор вірології та бактеріології Лондона: Не просто слина. Собаки витрачають половину своїх життів відходи в різних місцях або собаки, тому їх обличчя повні бактеріями, вірусами і проростками всіх видів.

Лікарі попереджають, що є більш ніж сто захворювань, які можуть передаватися до свого власника. Тваринні інфекції Небезпечні люди. Більшість з них може статися в амортизації тварин, але для людини вона перетвориться на серйозні наслідки. Навіть пурпурні тварини, які були придбані з перевірених людей, можуть бути заражені інфекціями в матці.

Так чому слід боятися поцілунки вашого вихованця? На додаток до глистів і заборонених кишкових інфекцій, багато серйозних захворювань можна зловити з вихованця.

5 найнеприємніших виразів
  1. Токсоплазмоз
    Захворювання найчастіше передається людям з котів. Це паразитична хвороба, яка впливає на нервову систему, м'язи, очі та інші внутрішні органи. Токсоплазмоз особливо небезпечний для вагітних, оскільки він може викликати мутації в плоді, які несумісні з життям. Якщо ви поцілунете домашніх тварин. Я був шокований!

ДепозитФотогалерея
  2. свінгери
    Якщо собака або кішка лишився, то коли вам поцілунок обов'язково передається до вас або вашої дитини. Це грибкове захворювання, яке проявляється у вигляді червоних плям на шкірі. Цей тип лишайника добре лікується, але все ще дуже неприємний для хворого. Якщо ви поцілунете домашніх тварин. Я був шокований! р.

ДепозитФотогалерея
  3. феліноз
    Так звана хвороба подряпини кота. Бактерії, що містяться в слині і шкірі тварин, передаються людям через подряпини або зв'язуються з слизовими оболонками кішок і провокують лихоманку, гострий інтоксикація, висипання, алергічні реакції і запалення лімфовузлів. Якщо ви поцілунете домашніх тварин. Я був шокований!

ДепозитФотогалерея
  4. анітоз
    Це захворювання найчастіше передається людям з папуги або канарів. Збудником є хламідія, яка входить до дихальних шляхів і впливає на легені і центральну нервову систему. Це часто призводить до пневмонії і навіть менінгіту. Якщо ви поцілунете домашніх тварин. Я був шокований!

ДепозитФотогалерея
  5. пародонтиту
    Це захворювання найчастіше впливає на собаки, і воно передається людині разом з слиною тварини. Це викликає кровоточивість ясен, зубних болю і навіть втрати зуба. Якщо ви поцілунете домашніх тварин. Я був шокований!

Це не причина ізолювати тварину від дітей або зупинити грати з домашнім улюбленцем, потрібно дотримуватися деяких правил гігієни.

1. Не поцікавити тварин або дати їм лизати обличчя.
  2. Не годувати тварин з тарілок, які ви використовуєте самостійно.
  3. Вчити себе і ваших дітей, щоб мити руки після кожного контакту з тваринами.
  4. Регулярно м'які домашні тварини і тримати чаші і підноси чистими.
  5. Візьміть тварину в ветеринарному часі.

Домашні тварини красиві, вони дуже люблять і ніжність своїх власників. Ви не повинні повністю відмовитися від будь-якого контакту з твариною, вам просто потрібно бути трохи більш обережним. Якщо ви стежите за цими невеликими правилами, ви можете уникнути всіх вищевказаних правил. проблеми здоров'я. Ви не будете і ваших домашніх тварин!

Чи подобається вам статтю? Поділитися з друзями