Надіслане розкішю апартаментів сусіда та багатих меблів? Можливо, вони знають ці ...

Ви любите гарний інтер'єр стільки, скільки я робити? З Я був дитиною, я хотів бути дизайнером і створити красу навколо мене. Я, ймовірно, не знаю слово «дизайнер» в той час, але я точно знаю, як це зробити. Я почав працювати в дизайні.

За роки роботи надійшло, і що ми побачили на різних виставках, конференціях, будівельних майданчиках, ремонтах, переплануванні чітко сформовано певний вид, стиль, підхід до роботи. Багато хто змінився, але одна з них залишається незмінною: любов. красивій

Для творчих, і будь-якої людини є дуже важливим натхненням. Так, я малюю його від подорожі, головний об'єкт конденсації для мене - архітектура і інтер'єрна прикраса будинків, особливо тих, в яких відчувається дихання історії. Це не фасад, а не фасадний, але квартираМожливо, примушені комунальним життям і шарами фарби, але не загиблими європейськими ремонтами.

Надіслане розкішю апартаментів сусіда та багатих меблів? Можливо, вони знають ці ...

Саме тому я пропоную вам ознайомитися з незвичайним вибором квартир в Санкт-Петербурзі. Багато з них зберігали свої риси з-за дореволюційних часів, і тому вони красиві. Але реальний інтер'єр повинен бути просто тим - з характером і історією!

Так, всі любителі веж, дзвіночки, древні сходи, каміни, дерев'яні паркет, незвичайні двері, високі стелі і неповторні види з вікон я хочу побачити 8 Цікаві квартири Санкт-Петербургай Цей тур був підготовлений для Вас редакційною колегією. "Сайт"й

1. І ось перший шедевр - дивовижна мансарда з житловою вежею в старому Петербурзі будинку. Право від квартири можна піднятися в башту. Вони говорять про те, що Гумільєв хотів побудувати аналог Івановської вежі в цій квартирі. І тих, хто запропонував, що добре життя тут немає ідеї, як вони є. Надіслане розкішю апартаментів сусіда та багатих меблів? Можливо, вони знають ці ...

Надіслане розкішю апартаментів сусіда та багатих меблів? Можливо, вони знають ці ... р.

Я отримав враження, що це дослідження набагато крутіше багатьох музеїв.

2. Це будинок 1905 р. на Петроградщині. Простора зала з еркерним вікном і двома балконами в тихому куточку північної столиці. Надіслане розкішю апартаментів сусіда та багатих меблів? Можливо, вони знають ці ...

Надіслане розкішю апартаментів сусіда та багатих меблів? Можливо, вони знають ці ... , Україна

Кілька років тому це була комунальна квартира, і стіна пройшла прямо через студію. Квартира впала в хороші руки, і через кілька років все тут точно так, як це було коли будинок був побудований в 1905 році. Власник отримав старі плани квартир різного віку і дізнався, що в ній були часи, коли цей зал був розділений на три кімнати одночасно. Надіслане розкішю апартаментів сусіда та багатих меблів? Можливо, вони знають ці ... р.

3. Чудовий майстер-клас по вулиці Кирочної, який фактично є вітальнею в комунальній квартирі. Надіслане розкішю апартаментів сусіда та багатих меблів? Можливо, вони знають ці ...

За легендами мешканців Лева Бакшта працювала в цьому майстерні. Він жив і працює в будинку Грека з 1906 по 1910, але яка квартира все ще є проблемою дебатів. Надіслане розкішю апартаментів сусіда та багатих меблів? Можливо, вони знають ці ...

4. Я привертав до деталей тут. Це інтер'єри квартири в єгипетському будинку на вулиці Зверінська, 31. Надіслане розкішю апартаментів сусіда та багатих меблів? Можливо, вони знають ці ...

Надіслане розкішю апартаментів сусіда та багатих меблів? Можливо, вони знають ці ... р.

У квартирі збереглися рідкісні плиткові плити заводу «Або» (модель 176), а також меблі, залишені від оригінальних власників.

5. Колишня вітальня в квартирі Андрія Петровича Кішельєва, автора найпопулярніших російських і радянських навчальних посібників з математичних дисциплін. У 1910 році придбав квартиру на Василевському острові - зразок лаконічної північної сучасності. Проживав в квартирі до його смерті в 1940 році. Надіслане розкішю апартаментів сусіда та багатих меблів? Можливо, вони знають ці ...

У післявоєнні роки його квартира стала громадою і залишається в цьому стані. Надіслане розкішю апартаментів сусіда та багатих меблів? Можливо, вони знають ці ...

6. Також сподобалося квартиру в районі Санда з рідкісною поліхромною духовкою ранньої XX ст. Надіслане розкішю апартаментів сусіда та багатих меблів? Можливо, вони знають ці ...

Цей інтер'єр цінний, тому що німецька плита таких кольорів, можливо, єдиний в Санкт-Петербурзі.

7. Ось - магазин незвичайних плануванняй Наприклад, лампочка світла прямо в одному з кімнат квартири на першому поверсі. У Санкт-Петербурзі, світильники іноді зустрічаються над сходами, але прямо в квартирі - рідкісний випадок. Надіслане розкішю апартаментів сусіда та багатих меблів? Можливо, вони знають ці ...

Лампа складається з плоского вікна в стелі квартири, вала, яка межує горищним, а скляний купол у формі трикутного призму. 499 р.

8. Я також захоплюю житлову вежу на Петроградському боці з збереженою історичною спіраллю. Надіслане розкішю апартаментів сусіда та багатих меблів? Можливо, вони знають ці ...

Актуальні господарі не легко очищають її від шарів радянської фарби. Можна, щоб сходи були виготовлені відомим заводом Сан Галі. Надіслане розкішю апартаментів сусіда та багатих меблів? Можливо, вони знають ці ...

Я також запропоную вам 5 секретів ідеального інтер'єру від відомого французького дизайнера Джозефа Дірана, який приводить не тільки парижанів божевільними.

Якщо я був режисером і зробив фільм про дореволюційні часи, про художників, вчених, лікарів та інших талановитих і розумних людей цього часу, я обов'язково обирати схожу квартиру, щоб стріляти. А ще, шукаю в цих інтер'єрах, хочу сказати: «Для старих днів, не зникне!»

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. плоскийСкажіть про ці ідеї в соцмережах!