Мій друг мама думав її ноги були набряки від незручного взуття. Але лікар розбити всіх міфів!

На сьогоднішній день дуже часто чути, що у кого є німі кінцівки або завжди холодні руки і ноги. І у молодих людей венозна сітка все частіше проявляється і з'являються варикозні вени. Це часто пов'язано з порушення кровообігуй Уявіть, що тіло є дуже складною мережею доріг і шляхів, які складаються з вен і артерій.

Рух ніколи не зупиняється, вони постійно рухаються і розподіляють кілька літрів крові, які в свою чергу доставляє необхідні поживні речовини і кисневе до всіх органів.

Мій друг мама думав її ноги були набряки від незручного взуття. Але лікар розбити всіх міфів!

І весь раптовий рух сповільнився. Погана кровоплина – кульприт багатьох захворювань. Причини виникнення різних причин, включаючи седентний спосіб життя, шкоду куріння або захворювань, таких як цукровий діабет і гіпертонія. І ви не можете ігнорувати його!

Редакція "Сайт" розповість про основні симптоми порушень кровообігу, а також розповість вам кілька способів швидко і швидко Природність Ваше кровообіг.

Лікарі порошкового кровообігу часто згадують, що порушення кровообігуЯк правило, зовні не помітно, але є винятком цього правила. Ось кілька симптомів, які часто вказують на порушення кровообігу. Якщо ви помітили один з них.

Симптоми поганого кровообігу
  1. Завжди холодні руки і ноги. Це вважається одним з основних симптомів. В крові вже важко досягти кінцівок тіла, спостерігається зниження температури тіла в уражених ділянках.
  2. Хронічна втома і виснаження. Мій друг мама думав її ноги були набряки від незручного взуття. Але лікар розбити всіх міфів!

3. Варикозне розширення вен.
  4. Набряк рук і ніг.
  5. Дуже повільне загоєння ран.
  6. Плями, змінами кольору шкіри або сухого епідермісу є чіткі ознаки, що кровообіг погіршується. 150724

Існує кілька природних способів поліпшення кровообігу. Але пам'ятайте: перед самолікуванням обов'язково необхідно консультація з лікарем.

Як поліпшити кровообіг
  1. Лікарі рекомендують випити багато води. Найпопулярніші та найефективніші поради.
  2. Додайте рибне масло до вашого раціону. Покращує кровообіг і сприяє зменшенню жиру в артеріях, завдяки вмісту ненасичених жирних кислот. Він також видаляє поганий холестерин. Мій друг мама думав її ноги були набряки від незручного взуття. Але лікар розбити всіх міфів!

3. Страви і напої з імбиром не тільки смачні, але і корисні. Він містить імбири і циркони, які запобігають утворенню тромбів крові, і використовуються для запобігання серцево-судинних захворювань.
  4. Часник знижує тиск і наліт в судинах, що допомагає запобігти атеросклерозу. Мій друг мама думав її ноги були набряки від незручного взуття. Але лікар розбити всіх міфів! р.

5. Ви також можете зробити настоянку каштану. Каштан містить глюкози, що дозволяє ефективно боротися з варикозними венами і тромбофлебітом. Необхідно взяти 50 г подрібнених плодів каштану і залити 500 мл горілки. Отримана суміш повинна наполягати близько 10 діб. Настоянка повинна споживати чотири рази на добу 5 крапель до проходу варикозу. Мій друг мама думав її ноги були набряки від незручного взуття. Але лікар розбити всіх міфів! р.

6. І звичайно, спорт. Кардіо. Тиреміл, орбітатор, велосипед або прості аеробіки все дуже корисно для нормального кровообігу. Мій друг мама думав її ноги були набряки від незручного взуття. Але лікар розбити всіх міфів!

7. Чистий або принаймні мінімізація куріння. Він звужує судини і дуже негативно впливає на роботу всієї судинної системи і серця. Мій друг мама думав її ноги були набряки від незручного взуття. Але лікар розбити всіх міфів!

Подбайте про своє здоров’я і коли ви відчуваєте себе гірше, завжди зв’яжіться з хорошим спеціалістом. Після всього, будь-яке захворювання легше запобігти, ніж вилікувати. Поділіться корисною статтю з друзями в соцмережах!