23
Вік просто номер! Найкрасивіші жінки 65+, які захоплюють весь світ.
Гарний старий вік ... Практично кожна жінка мріє про це, але не всі жінки вдається зберегти бродіння, що стимулює щоденне догляду за собою і їх тіла. Щоб надихнути улюблених читачів для трансформації, наш редакційний персонал вирішив розповісти про найстильніші, доглянуті і неймовірно красиві жінки, які далеко не 65! Назва цих леді. жінка Це просто те, що мова не перетворюється...
1432537р.
Як зберегти красу
Ми вважаємо, що кожна жінка може бути привабливою в будь-якому віці. Стиль, мода і краса доступні кожному. Які секрети молоді ви знаєте? Не забудьте поділитися знаннями з іншими читачами.
1432537р.
Як зберегти красу
- Кармен Dell'Orefiche, 86
Фотографії цієї леді, ймовірно, познайомитеся з вами в Інтернеті. У віці 14 років Кармен почав свою модельну кар’єру, стареньку для Vogue. Вона залишила подіум, коли вона була під 40. Після 10 років Кармен кардинально змінив свій образ, щоб повернутися в бізнес і потрапити в об'єктиви камери найбільш талановитих фотографів: «Я жив дивовижне життя!» Чи знаєте ви багато старших жінок, чия пенсійна картка була прийнята Норманом Паркінсоном?
- Барбара Вальс, 88
Барбара - американська телевізійна зірка. Ця жінка знайома з багатьма на сьогодні, розмова шоу The View, вечірні новини 20/20 і ABC вечірні новини. Барбара тепер 88. Секрет своєї молоді жінка вважає роботою - вона не дозволяє розслабитися, зберігаючи тіло і мозок в тонусі. І звичайно, пластик! А що...
- Софія Лорен, 83
В її старі роки Софі веде активний спосіб життя: вона бере участь в рекламних кампаніях, і часто виникає на соціальних заходах. Її головна зброя в боротьбі з старим віком актриса вважає гармонією: «Дякую жити в гармонії з собою і світом навколо вас, тримати спокій, щирість і баланс, не забудьте про радості життя і подбати про себе – їсти нормально, плаття красиво, грати спорт і сон 7-8 годин, не менше. й
р. - Джейн Фонда, 80.
Відомий актор, модель, письменник і фітнес гуру. «Що все» – це не фігура мови, але спосіб життя. Сьогодні ця леді бореться з старим віком за допомогою фітнесу, а також пластичних хірургів. «Я ніколи не повернувся назад, навіть якщо я мав шанс, – каже Джейн Фонда. - Чому? Коли я був 20 я був жахливо старий, коли я був 30 я був майже старий, і тільки зараз, коли я майже 80, я відчуваю себе дійсно молодий.
- Ракель Welch, 77
Raquel є секс символом '60s. Багато хто пам'ятає знамениту акторку за її роль у фільмах «Фантастична подорож» та «А мільйон років до н.е.». Сьогодні Ракель більше не зношує такі розкривають наряди (сексуальні бікіні і купальники), але це не заважає їй випромінювати природний шарм і шармом.
400580. - Сусан Сарандон, 71
Ця знаменита актриса відігравала більшість її ролей, будучи 40-річним і старшим. Сусан вважає правильного харчування, щоб бути її основною секретом молоді: вона завжди поповнює свій щоденний раціон харчуванням, багатим антиоксидантами.
- Сігурні Вейвер, 68
Відомий американський актор завдяки блискучій виставі був номінований в три рази на Оскар. Sigourney - незалежний суперник пластичної хірургії та краси пострілів, вона вважає, що реальна привабливість настає тільки з віком, а ін'єкції Botox негативно позначиться на рух обличчя.
- Мерил Стереп, 68
Кінокритики та критики називають її однією з найбільших акторів нашого часу. І не дивно, адже заточений малюнок і делікатні риси обличчя дозволяють їй грати героїні, які розглядають молоді красуні, жирні дівчата без почуття моди і стилю." Мерил, як Sigourney Weaver, є постійним супротивником пластичної хірургії. У 68 році вона стрибає на клумбі до акордів королеви і змушує нас вірити, що старі роки не існує.
- Анна Вінтур, 68
Він ледь ікону модного світу. Анна – відомий журналіст, автор Американського видання журналу Vogue з 1988 року. «Девіл в Праді» відіграли Мерил Стереп. Ця леді не сором'язлива, щоб виростити старий, тому що вона робить його особливим шармом. Того і дивитися, скоро вона введе моду і зморшки ...
- Queen Noor Al Hussein Йорданія, 66
Після смерті чоловіка вона стала політичною активісткою. Участь у різноманітних миротворчих конференціях, Ноор виглядає приголомшливо. Її шкіра здається натягувати на наявність «знеболюючих ін'єкцій», але ніхто не знає напевно.
Ми вважаємо, що кожна жінка може бути привабливою в будь-якому віці. Стиль, мода і краса доступні кожному. Які секрети молоді ви знаєте? Не забудьте поділитися знаннями з іншими читачами.
Це те, що лякає чоловіків у відносинах! Стоп зробити ці 10 речей, тому що ...
Мій друг мама думав її ноги були набряки від незручного взуття. Але лікар розбити всіх міфів!