Вік просто номер! Найкрасивіші жінки 65+, які захоплюють весь світ.

Гарний старий вік ... Практично кожна жінка мріє про це, але не всі жінки вдається зберегти бродіння, що стимулює щоденне догляду за собою і їх тіла. Щоб надихнути улюблених читачів для трансформації, наш редакційний персонал вирішив розповісти про найстильніші, доглянуті і неймовірно красиві жінки, які далеко не 65! Назва цих леді. жінка Це просто те, що мова не перетворюється...

1432537р.

Як зберегти красу
  1. Кармен Dell'Orefiche, 86
    Фотографії цієї леді, ймовірно, познайомитеся з вами в Інтернеті. У віці 14 років Кармен почав свою модельну кар’єру, стареньку для Vogue. Вона залишила подіум, коли вона була під 40. Після 10 років Кармен кардинально змінив свій образ, щоб повернутися в бізнес і потрапити в об'єктиви камери найбільш талановитих фотографів: «Я жив дивовижне життя!» Чи знаєте ви багато старших жінок, чия пенсійна картка була прийнята Норманом Паркінсоном?

2. Барбара Вальс, 88
    Барбара - американська телевізійна зірка. Ця жінка знайома з багатьма на сьогодні, розмова шоу The View, вечірні новини 20/20 і ABC вечірні новини. Барбара тепер 88. Секрет своєї молоді жінка вважає роботою - вона не дозволяє розслабитися, зберігаючи тіло і мозок в тонусі. І звичайно, пластик! А що...

3. Софія Лорен, 83
    В її старі роки Софі веде активний спосіб життя: вона бере участь в рекламних кампаніях, і часто виникає на соціальних заходах. Її головна зброя в боротьбі з старим віком актриса вважає гармонією: «Дякую жити в гармонії з собою і світом навколо вас, тримати спокій, щирість і баланс, не забудьте про радості життя і подбати про себе – їсти нормально, плаття красиво, грати спорт і сон 7-8 годин, не менше. й
    р.

4. Джейн Фонда, 80.
    Відомий актор, модель, письменник і фітнес гуру. «Що все» – це не фігура мови, але спосіб життя. Сьогодні ця леді бореться з старим віком за допомогою фітнесу, а також пластичних хірургів. «Я ніколи не повернувся назад, навіть якщо я мав шанс, – каже Джейн Фонда. - Чому? Коли я був 20 я був жахливо старий, коли я був 30 я був майже старий, і тільки зараз, коли я майже 80, я відчуваю себе дійсно молодий.

5. Ракель Welch, 77
    Raquel є секс символом '60s. Багато хто пам'ятає знамениту акторку за її роль у фільмах «Фантастична подорож» та «А мільйон років до н.е.». Сьогодні Ракель більше не зношує такі розкривають наряди (сексуальні бікіні і купальники), але це не заважає їй випромінювати природний шарм і шармом.
    400580.

6. Сусан Сарандон, 71
    Ця знаменита актриса відігравала більшість її ролей, будучи 40-річним і старшим. Сусан вважає правильного харчування, щоб бути її основною секретом молоді: вона завжди поповнює свій щоденний раціон харчуванням, багатим антиоксидантами.

7. Сігурні Вейвер, 68
    Відомий американський актор завдяки блискучій виставі був номінований в три рази на Оскар. Sigourney - незалежний суперник пластичної хірургії та краси пострілів, вона вважає, що реальна привабливість настає тільки з віком, а ін'єкції Botox негативно позначиться на рух обличчя.

8. Мерил Стереп, 68
    Кінокритики та критики називають її однією з найбільших акторів нашого часу. І не дивно, адже заточений малюнок і делікатні риси обличчя дозволяють їй грати героїні, які розглядають молоді красуні, жирні дівчата без почуття моди і стилю." Мерил, як Sigourney Weaver, є постійним супротивником пластичної хірургії. У 68 році вона стрибає на клумбі до акордів королеви і змушує нас вірити, що старі роки не існує.

9. Анна Вінтур, 68
    Він ледь ікону модного світу. Анна – відомий журналіст, автор Американського видання журналу Vogue з 1988 року. «Девіл в Праді» відіграли Мерил Стереп. Ця леді не сором'язлива, щоб виростити старий, тому що вона робить його особливим шармом. Того і дивитися, скоро вона введе моду і зморшки ...

10. Queen Noor Al Hussein Йорданія, 66
    Після смерті чоловіка вона стала політичною активісткою. Участь у різноманітних миротворчих конференціях, Ноор виглядає приголомшливо. Її шкіра здається натягувати на наявність «знеболюючих ін'єкцій», але ніхто не знає напевно.

Ми вважаємо, що кожна жінка може бути привабливою в будь-якому віці. Стиль, мода і краса доступні кожному. Які секрети молоді ви знаєте? Не забудьте поділитися знаннями з іншими читачами.