Д-р Комаровський мусить Вас звернути увагу! Настає нова інфекція, яка займе життя в десятці.

У літній період українці розбили епідемію луків! І в той час як держава намагалася знайти шляхи боротьби з інфекцією, агітація населення, щоб отримати вакцинацію, доктор Комаровський сказав: «Нова інфекція приходить, після чого меаслеса буде здаватися як тріфле...» Після епідемії луків країна зіткнулася з спалахом більш небезпечних і безхребетне захворювання - дифтеріяй Згадайте, що це не тільки діти, які страждають від неї!

Якщо дифтерійські удари, ми є для катастрофи. "Сайт" Він дуже рекомендує знати авторитетну думку д. Євгена Комаровського, який, до речі, рік тому пророкував епідемію луків, але потім ніхто не слухав його. Тепер прикусити лікті!

Я попередив про measles a рік назад, але ви не вірите. Суспільство не хоче вірити. І тепер я хочу, щоб попередити вас: луки це просто теплий макіяж, квіти. Це буде гірше, і луки здаються як солодка ягода на торті. А торт дифтерія, скаржаться Комаровського.

ДепозитФотогалерея

За словами відомого педіатра, луки не так страшні, що чекає нас пізніше. Ім'я дифтеріяй Якщо луки досить щепити тільки один раз, то дифтерія повинна бути щеплення тричі, потім знову рік пізніше, а потім кожні 10 років. Якщо неприємності падають на голову, імунітет до дифтерії не вийде швидко.

4128734

ДепозитФотогалерея

«Це дуже фоліш для щеплення тільки від луків при забудженні про дифтерію. Діфтерія корів дорослих, які були вакциновані як дітям. З дифтерією без сироватки результат жирний на 50% пацієнтів. З сироваткою, навіть у кращих клініках світу, курс мортальності становить 10-15%. Що таке, що всі 10-ті хворі люди. У нас є напружена ситуація в країні з сироваткою, але є ще вакцини, пояснює доктор Комаровський.

ДепозитФотогалерея

Дифтерія - це гостра і неймовірно важка інфекційна хвороба, це викликає дифтеріяОр Лєфлерський бацил. Важкі симптоми дифтерії не запасаються дітьми або дорослими: підвищена температура тіла, пошкодження оропхарину, носоглотки, шкіри, закупорка дихальних шляхів з дифтерією. В результаті виникає виражена інтоксикація організму, а при непристойному лікуванні - смерть.

ДепозитФотогалерея

Найгірше, що дифтерія передається повітряними крапельками! Крім того, якщо пацієнт навіть 200 метрів від вас, живе, наприклад, на першому поверсі, і ви на дев'ятому поверсі, є ще висока ймовірність того, що ви заберете страшне захворювання, незалежно від того, як вміло ви не зможете контактувати.

ДепозитФотогалерея

«Це найефективніший спосіб профілактики інфекційних захворювань, практично знищених медіа та беззаконних середовищ. й

ДепозитФотогалерея

Звертаємо увагу на те, чи щеплюється ваша дитина і звертаємо увагу на себе. Якщо ви не були щеплені в останні 10 років, є особливий дифтерія для дорослих. Diphtheria є обов'язковим. Вона не допоможе приїхати. Є біологічні закони. Багато людей в небезпекі. Це не луки. Це набагато гірше і набагато небезпечніше, пояснює Комаровський.

про:blank

Чи щеплюється ваша дитина для дифтерії? Не забудьте поділитися цією важливою інформацією з друзями в соціальних мережах!